blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nlReviews

: 1.243Goed

4,45

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
blitzhandel24.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blitzhandel24.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
blitzhandel24.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blitzhandel24.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

471 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.243 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 jun. 2022
De klantenservice is excellent! Men neemt tijd voor je en denkt mee met de situatie. Fijne is dat ik herkend ben aan de hand van mijn vraagstelling dat ik een jaar of 2 geleden exact meemaakte.. dat zegt genoeg. Daarom ben ik ook nu al een aantal jaren een trouwe terugkerende klant. Petje af!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 mrt. 2022
Bij het artikel staat dat je vrij snel de activatiecode toegestuurd krijgt, maar als je eenmaal besteld hebt, staat in de bevestigingsbrief iets anders (24 uur). Dit was nogal schrikken, aangezien we natuurlijk ook de recensies hadden gelezen en bang waren dat we niets geleverd zouden krijgen. En we hadden het product ook eigenlijk direct nodig. De volgende ochtend kregen we gelukkig een mail met code en konden we activeren. Alles werkte gelukkig perfect en zo hadden we voor een zeer goede prijs een Norton antivirus. Betere informatieverstrekking zou een hoop onrust bij toekomstige klanten wegnemen en ook de negatieve recensies voorkomen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(321)
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Een online software kopen via een link en activatiecode zorgt voor onzekerheden of je het wel goed ontvangt en of de software het dan goed doet. Dat was helemaal het geval. Erg tevreden en vlot verlopen en geholpen. Software is mega snel. Een film in elkaar zetten is zo gepiept. Bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Voor de tweede maal bij dit bedrijf online Bitdefender aangeschaft tegen een heel schappelijke prijs. Zeer gemakkelijke procedure en binnen enkele minuten kon ik het programma installeren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Prima service ondervonden van een medewerker bij het bestellen van software. Ook de snelheid waarmee verdient veel waardering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Aanloop-problemen bij aanschaf software pakket. Dit gemeld. Resultaat: werd direct verholpen met andere code. Prima, dus ....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022 
Correct en deugdelijke software snel geevetd tegen een goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Al verschillende keren een licentie besteld, steeds prima in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
interessante prijs en snelle levering (download + activatiecode)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
De snelheid van (af)handelen van de bestellingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Snelle levering, lage prijs, degelijke software
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Snelle service. Product geleverd zoals belooft.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022 
Snel alles gestuurd gekregen en werkt perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Prima service en vlotte afhandeling bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snel en eenvoudig levering, top top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Duidelijk, snel en zonder problemen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Goede prijzen, snelle afhandeling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 uur geleden
Snelle en goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Super snel alles geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Op snelle wijze geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Erg scherpe prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snel en correct
Beoordeling melden