Certificaat voor e-carnavalskleding.nl

No. XBB7D642176043931232A2E3640F37CE3
 

Geldig vanaf
10-11-2014
Geldig tot
09-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor e-carnavalskleding.nl



Goed

4.21/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 254 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft e-carnavalskleding.nl al 1.210 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
09-04-2019
Alle 3 de jurkjes gaan terug, maten kloppen niet
1.00
Slecht

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
05-04-2019
Prima spullen en supersnelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
03-04-2019
snelle service,top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
03-04-2019
Fantastische service. Alles op tijd geleverd. Goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
02-04-2019
Gewoon goed. Zoals elke keer
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
wat een bijzonder slechte service Retouneren is bijna niet te doen. Ze zijn op zaterdag dicht dus het duurt een heel weekend voor je antwoord krijgt en daarnaast betaal je dus bezorg, retour kosten en nog eens tnt kosten. schandalig.
1.00
Slecht

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 03-04-2019
Beste klant, jammer dat u niet tevreden bent. Veel webwinkels hebben in het weekend geen klantenservice open. Retouren kun je binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden. De verzendkosten van de heenzending krijgt u terug als de gehele bestelling terug stuurt. Alleen de kosten voor het terug sturen komen voor rekening van de klant. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
Zeker een betrouwbare site.
De levering bij mij was goed op tijd en onbeschadigd.
Enkel het contact via e-mail met een van de medewerksters was een beetje bot en ik kreeg maar traag reactie, vaak een standaardmailtje terwijl ik toch een heel specifieke vraag had.
Voor de rest top
3.67
Goed

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Goede snelle service en whatsapp klanenservice is vriendelijk en geeft snel antwoord
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
27-03-2019
Heb wel even op een antwoord moeten wachten bij een vraag.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
22-03-2019
Goede en snelle verwerking van mijn bestelling
Het apenmasker is iets te groot, vandaar mijn twijfel om het al dan niet te houden. Ik kan er wel een mouw aan passen met behulp van de tanden die ik ook heb gekocht. Het is zeker een heel mooi masker, het zal echt TOP fun zijn op 1 april
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Matige kwaliteit van de conducteursset. Pet niet goed genaaid en plastic kaartjeskniptang is waardeloos.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Erg dunne kwaliteit erg duur voor zon dunne kwaliteit
3.33
Redelijk

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 19-03-2019
Beste klant, dank voor de feedback over de bestelling. Wij zullen deze feedback oppakken. Mocht je het item terug willen sturen dan kun je de retourzending aanmelden op onze site. Met vriendelijke groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
17-03-2019
Allows goed
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 18-03-2019
Beste klant, leuk dat je ons beoordeeld hebt. Veel plezier met de bestelde items en tot de volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
16-03-2019
Mooi
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 18-03-2019
Beste klant, leuk dat u een beoordeling heeft achtergelaten. Veel plezier op het feest en tot de volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Prima
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 18-03-2019
Beste klant, dank voor de leuke beoordeling. Veel plezier met de bestelde items en tot de volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
13-02-2019
14-03-2019
Geen op- of aanmerkingen op het proces. Alles was prima. Product zelf was wat aan de kleine kant (one size).
4.00
Goed

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 15-03-2019
Beste klant, dank voor de beoordeling. Producten die gemaakt worden in de maat one size kunnen bij sommige personen te klein of te groot uitvallen. Heb je alles wel kunnen gebruiken? Anders helpen we je met het terugsturen van de bestelling. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
07-03-2019
Onlangs een bestelling gedaan en kreeg een mail dat het getoonde en bestelde product uiteindelijk niet in voorraad is. Haal het dan van de website. Nu wachten we al 10 dagen op ons retour geld. Er wordt niet gereageerd op mijn mails en ook via de telefoon zijn ze niet bereikbaar? Hoe komen ze toch aan een keurmerk. Ik bestel daar zeker niets meer en verwacht op kort termijn mijn geld terug
1.00
Slecht

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, jammer dat u niet tevreden bent. U heeft donderdag voor carnaval een bestelling geplaatst van een item. Helaas hebben wij uw bestelling niet kunnen uitleveren. Hierover hebben wij contact met u gehad. Daarop is de bestelling geannuleerd en heeft u direct het aankoopbedrag terug gekregen. Daarbij hebben wij van u geen e-mail ontvangen. Anders hadden wij direct gereageerd.

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
07-03-2019
Goed
4.67
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, bedankt voor de leuke beoordeling. Tot de volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
07-03-2019
Alles was precies naar wens
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Leuk dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Veel plezier met de bestelling en tot een volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Snellen levering
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten. Hopelijk heb je een fijne carnaval gehad. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
06-03-2019
Alles goed ontvangen, tevreden over de producten.
4.00
Goed

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, dank voor de leuke beoordeling. Veel plezier met de bestelling en tot een volgende keer. Feestelijke groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Bedankt voor de beoordeling en tot een volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Afspraken worden niet nagekomen en ze zijn telefonisch niet bereikbaar
Bestellingen worden niet compleet afgeleverd.
Ik bestel nooit meer iets bij e-carnavalskleding
1.00
Slecht

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, wij hebben een bestelling van u ontvangen. Er bleek een item niet leverbaar te zijn bij de leverancier. Wij hebben u hierover gebeld. Helaas kregen wij geen gehoor. Hierop hebben wij de rest van de bestelling verstuurd. Zo had u voor carnaval een kostuum met accessoires. Wij zijn van 3 tot en met 8 maart gesloten geweest. Dit stond op de site en telefoon. Groet, e-Carnavalskled

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Super vriendelijke medewerkers en zéér snelle levering
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, dank voor de positieve beoordeling. Veel plezier met de bestelde items en tot een volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
13-02-2019
05-03-2019
Jurkje besteld 37 euro en na 1 dag kapot veel gaten. Absoluut geen aanrader
2.00
Matig

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, het kan niet de bedoeling zijn dat een pak snel stuk gaat. Wij nemen even contact met u op. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Eigenlijk alles was top
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, dank voor de leuke beoordeling. Hopelijk heeft u een geslaagde carnaval gehad. Tot de volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Pakketje liep vertraging op ... waardoor zoontje de verkleedkledij niet op tijd had
2.67
Redelijk

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, helaas is het pakket door Bpost niet tijdig geleverd. Kunt u het op een ander moment nog gebruiken of wilt u het liever terug sturen? Graag horen wij van u. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Snelle levering. Product beantwoordt volledig aan de verwachtingen. Mede hierdoor een 1e prijs in de optocht
Aanradertje
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, leuk dat jullie de eerste prijs hebben gewonnen. Tot volgend jaar! Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
04-03-2019
alles is zoals aangegeven
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Leuk dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Tot de volgende keer. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
04-03-2019
Duurde iets langer voordat de beatelling binnen was maar de producten zijn helemaal zoals beschreven en van goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, een bankbetaling na 15.00 wordt pas een dag later bij ons bijgeschreven. Fijn dat alles verder naar wens was. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
03-03-2019
Wij hebben een carnavalspak en een bus haarspray besteld. Pak zat bij aankomst al een gat in, op gelost door 20 korting te hebben ontvangen en wij laten zelf het pak herstellen. De dag zelf trekt mijn zoontje het pak aan vallen de knopen er af met als klap de op de vuurpijl, willen wij zijn haren groen spuiten, ontploft die bus spray. Dit alles gemaild naar winkel en krijg geen net antwoord
2.33
Matig

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, jammer dat u niet tevreden bent. Wij hebben u het geleverde pak gratis gegeven. De bus haarspray is gevallen. Daardoor is het spuitstuk van de fles afgebroken. Hier kunnen wij u geen garantie op geven. In onze ogen hebben wij alles correct afgehandeld. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Multicolor pruik is ziet er goed uit. Heel erg leuk alleen valt hij nogal te groot uit op mijn hoofd. ( one size) hoop dat hij tijdens de carnaval toch goed blijft zitten en moet iets bedenken om hem goed vast te zetten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Wat ik jammer vond was de slogan .. voor 21uur besteld,de volgende dag in huis .. Dit bleek niet het geval,maar een dag later.
Mijn meisje had het eigenlijk aan gewild de dag erna,vandaar enige teleurstelling.Verder prima ... zag er keurig uit,precies als op de foto.
3.33
Redelijk

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 11-03-2019
Beste klant, het kan soms voorkomen dat een bestelling een dag later pas bezorgd wordt. Dit kan voorkomen als een bestelling bij PostNL niet juist gesorteerd wordt. Hierdoor loopt de bestelling dan een dag vertraging op. Heeft u het verder wel kunnen gebruiken? Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Prima snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
27-02-2019
Mooie kwaliteit kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
27-02-2019
Ik zou mijn bestelling ontvangen op vrijdag 15/2 en heb deze nog niet ontvangen
1.00
Slecht

e-carnavalskleding.nl antwoordt: 28-02-2019
Beste klant, wij vinden het ook erg vervelend dat de bestelling bij Bpost zoek is. Zoals telefonisch aangegeven kunnen wij hier ook niets aan doen. Wij zijn voor u uit aan het zoeken met Bpost waar het pakket is. Wij hebben de bestelling binnen 45 minuten ingepakt en daarna overgedragen aan Bpost. Groet, e-Carnavalskleding.nl

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
27-02-2019
Goede meedenkende klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
27-02-2019
Veel te lange levertijd met B Post
3.00
Redelijk

e-carnavalskleding.nl klantbeoordeling

e-carnavalskleding.nl

e-carnavalskleding.nl werd op 10-11-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winkelveldstraat 20
5916 NX Venlo
Nederland
maurice@e-carnavalskleding.nl
e-carnavalskleding.nl
Winkel-exploitant
Bema Shopping B.V.
Winkelveldstraat 20
5916 NX Venlo
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 54169143
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bea Stelder - van Rijn
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met e-carnavalskleding.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.