matrasaanhuis.nl- Logo - Beoordelingen

matrasaanhuis.nlReviews

: 5.016Uitstekend

4,77

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
matrasaanhuis.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij matrasaanhuis.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
matrasaanhuis.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij matrasaanhuis.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

110 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.016 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor matrasaanhuis.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(21)
(2)
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
16 jan. 2023
Beste T, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling! Hier zijn we als bedrijf erg blij mee. Uw laatste bestelling was onze Topdekmatras Nasa Duo & de Merino Wol onderdeken. We hopen dat de topdekmatras & de onderdeken naar wens is. Nogmaals hartelijk dank voor uw bestelling én tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022 
van PC v.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
3 jan. 2023
Beste familie van der Eerden, Ten eerste, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Jullie hadden voor de American Special gekozen, een luxe pocketvering matras met koudschuim, op maat én wens gemaakt. We wensen jullie nog veel genoegen met het nieuwe matras. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
12 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
14 dec. 2022
Beste familie Watermunt, Bedankt voor het delen van uw beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor de pocketveer matras type Favourite Orthopedic. Een medium/zachte pocketveer matras met een afwerking van koudschuim. Een matras met een uitstekende ventilatie en een afritsbare tijk. We wensen u nog veel genoegen met uw matras! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
14 dec. 2022
Beste Loes, Bedankt voor uw beoordeling van de Favourite Orthopedic matras! U heeft het matras nu ongeveer één maand in bezit. We hopen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Uitmuntende klantenservice. De levering duurt wel een aantal weken.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
9 dec. 2022
Beste Erica, Nogmaals bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl! Je hebt bij ons gekozen voor de Monaco Special maatwerk matras. Dit type maatwerk matras produceren wij ná aanvraag. Dus levertijd van 2-3 weken in huis is voor ons altijd haalbaar. De Monaco Special matras heeft u nu bijna één jaar in bezit. We hopen dat alles naar tevredenheid is. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
prijs-kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
1 nov. 2022
Beste Maarten, Bedankt voor het delen van je beoordeling! Je hebt bij ons gekozen voor de binnenveer matras type JOY Orthopedic. Dit matras heeft een hoogte van 19 cm en is afgewerkt met een luxe bies. De type JOY binnenvering matras in de afmeting 120x190 cm houden we standaard op voorraad. We hopen dat alles naar wens is en wensen je nog veel plezier met het nieuwe matras! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
9 dec. 2022
Beste Martin, Bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl! De Holland Special is het matras geworden op onze website. Dit type (maatwerk) matras produceren we in 3 verschillende stevigheden: zacht, medium of stevig. Van bestellen tot levering aan huis binnen 2-3 weken! Daarnaast heb je ook gekozen voor de Bamboe hoeslakens van BambooSleep! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Matras in orde bezorging ok
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
1 nov. 2022
Beste Agretha, Bedankt voor het delen van uw beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor de binnenvering matras type JOY Orthopedic in de afmeting 140x200 cm. Ook dit matras houden we op voorraad en kunnen we binnen 1 werkdag bij u aan huis leveren. We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe matras! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
snelle levering, met vooraf een duidelijk advies. Matrassen voor onze caravan, dus nog niet goed uitgeprobeerd, maar zal zeker goed bevallen.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
18 mrt. 2022
Beste Gijs, Bedankt voor de mooie beoordeling! Je hebt gekozen voor twee topdekmatrassen type NASA DUO. Een geweldige topdekmatras die direct meer comfort geeft aan de bestaande kussens in de caravan! Deze toppers houden we altijd op voorraad. Dus op werkdagen vóór 13:00 uur besteld = de volgende dag in huis! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2022
De snelle service!! Het mail contact verliep soepel. En erg tevreden over het matras en de prijs/kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
10 mei 2022
Beste mevrouw de Gooijer, Bedankt voor uw beoordeling. U hebt gekozen voor de Topdekmatras Nasa Duo 180x220cm. Deze topper hebben we op voorraad liggen en kan binnen 1 dag geleverd worden. We wensen u nog veel plezier met de nieuwe topper, en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
Matras bevalt prima. Het enige was dat bij de bezorging ineens werd gemeld dat die een dag later zou zijn
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
14 jul. 2022
Beste familie Schouten, Hartelijk bedankt voor de beoordeling! Dat de transporteur 1 dag later is gekomen, hebben we helaas niet in de hand. Onze excuses daarvoor. We zijn uiteraard blij dat de Topdekmatras Nasa Duo 180x220cm goed bevalt. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
29 jul. 2022
Beste Laurent, Bedankt voor uw bestelling bij Matrasaanhuis.nl! De pocketvering matras type Favourite Plus is uw keuze geworden uit ons assortiment. Een medium/stevige pocketvering met een laag koudschuim. Er ging iets niet helemaal goed met de zending van DHL. Gelukkig hebben we op tijd kunnen ingrijpen. We wensen u nog veel genoegen met uw nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
28 mrt. 2022
Netjes op tijd geleverd en verpakt erg te vreden.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
31 mrt. 2022
Beste Willem, De IDOL binnenvering matras is één van onze voorraad matrassen in ons assortiment. Levering is bij Matrasaanhuis érg snel! Dit geldt ook voor de matrassen met een bijzondere afmeting. Ook voor hoeslakens, moltons en dekbedden kunt u bij Matrasaanhuis.nl terecht! We wensen u nog veel genoegen met het nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022
Makkelijk te bestellen en snel geregeld.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
7 jun. 2022
Beste familie Ledoux, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen dat de 'Favourite Plus 140x210' goed is bevallen. De Favourite Plus heeft een kern van pocketvering en een afwerking van koudschuim, en heeft een stevige ondersteuning. Deze hebben we op voorraad liggen en kan binnen 1 dag worden geleverd. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
16 mrt. 2022 
slaapt goed en werd keurig gebracht.
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
18 mrt. 2022
Beste Liduin, Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Matrasaanhuis.nl. Je hebt bij ons gekozen voor de topdekmatras type NASA DUO. Een geweldige topper met een kern van koudschuim én traagschuim. De NASA DUO topdekmatras is bedoeld om alles wat zachter en comfortabeler te maken. We wensen je nog veel plezier met je nieuwe topdekmatras! Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
15 mrt. 2022
Beste familie Lans, Nogmaals bedankt voor uw bestelling! U heeft bij ons gekozen voor de zitkussen. Een stevig kussen bedoeld om nog even een boekje te lezen in bed. Deze zitkussens houden we op voorraad in ons magazijn. We wensen u nog veel genoegen met uw nieuwe zitkussen. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
De snelheid!!
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
23 sep. 2022
Beste heer de Koning, Bedankt voor de mooie beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor de pocketveer matras type Favourite Orthopedic. Dit matras heeft een medium/zachte pocketvering en een geweldige koudschuim afwerking. Ook de tijk van dit matras is afritsbaar én uitwasbaar. We wensen u nog veel genoegen met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Team Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
23 feb. 2022
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling én bestelling bij Matrasaanhuis.nl. De pocketvering matras type Favourite Plus is uw keuze geworden. Deze pocketveer matras heeft een wat stevige lig, maar is zeker niet hard. De Favourite Plus matras heeft ook nog eens een zomer- en een winterzijde. De winterzijde is herkenbaar aan het label op de zijkant van het matras. We wensen je nog veel plezier met de Favourite Plus pocketvering matras! Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
3 jan. 2023
Beste familie Meezen, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! We hopen dat de matras type Joy goed is bevallen. Een zeer comfortabel matras met Bonell binnenvering en koudschuim. In vele maten verkrijgbaar en op voorraad! Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2022
Beoordeling melden
Antwoord van matrasaanhuis.nl
23 mei 2022
Beste Nico, Bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis. We zijn blij dat de 'Joy 90x200cm' goed bevalt. Dit matras heeft een zachte binnenvering en is voorzien van een koudschuim afwerking. Daardoor heeft dit matras een geweldige luchtventilatie en vocht regulatie. We wensen je nog veel genoegen met de Joy Orthopedic. Met vriendelijke groet, Matrasaanhuis.nl