Beoordelingen voor felinaworld.com/nl



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 147 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft felinaworld.com/nl al 586 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-12-2018
18-03-2019
geen mening eigenlijk vrij snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-12-2018
14-03-2019
Even uitvogelen hoe het apparaat werkte...goede gebruiksaanwijzingen er bij...absoluut een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
28-11-2018
04-03-2019
Alles bestens - Ware kam unbeschädigt und gut verpackt bei mir an
Empfehlenswert
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-11-2018
04-03-2019
ik ben erg tevreden over de levering alles was netjes ingepakt en ik ben erg blij met wat ik gekocht heb
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
26-11-2018
02-03-2019
Nooit problemen ondervonden. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
26-11-2018
02-03-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
24-11-2018
01-03-2019
Snelle levering naar Belgie en zeer veilig verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
23-11-2018
28-02-2019
Gewoonweg super
Positieve ervaring met de helpdesk.
Ik raad deze shop zeker aan..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
23-11-2018
27-02-2019
Alles is altijd perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
23-11-2018
27-02-2019
Mooie en duidelijk website. Swnel de arikelen in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
23-11-2018
27-02-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
22-11-2018
27-02-2019
Ben met alles heel tevreden, hoef er niks meer aan toetevoegen...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
22-11-2018
26-02-2019
Prima webshop Geen op- en/of aanmerkingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
22-11-2018
26-02-2019
Gemakkelijk bestelproces
Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
21-11-2018
25-02-2019
De service bij felinaworld is naar mijn mening top,omdat ik steeds eerlijke antwoorden heb gekregen wanneer ik hun contacteerde.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
20-11-2018
24-02-2019
Zo blijven voortdoen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
16-11-2018
20-02-2019
Geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
15-11-2018
20-02-2019
Snel geleverd keurig ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
07-11-2018
11-02-2019
Utrolig bra
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
04-11-2018
08-02-2019
Ik heb een heel leuke "stad" opgebouwd met de spullen van Felinaworld. En was er iets stuk dan werd dat gemaakt of geruild. Niets dan lof voor ze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
02-11-2018
07-02-2019
Ik moet zeggen dat alles correct is verlopen en de communicatie is TOP indien er een product niet op voorraad was werd ik er onmiddellijk van verwittigd waarvoor dank,ik ga zeker nog eens bestellen bij Felinaworld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
26-10-2018
30-01-2019
Nette snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
22-10-2018
26-01-2019
Goede site snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
23-09-2018
21-01-2019
Ik zal mijn beoordeling aanpassen. Het is nu ruim 4 maanden geleden en ik krijg nu pas een reactie op mijn beoordeling?! Ik heb toen der tijd ruim 7x telefonisch contact met jullie gehad omdat jullie elke keer de beloftes niet na kwamen! Leg nu het probleem niet bij mij neer! Het is toch triest dat jullie zo'n slechte klantenservice hebben of niet soms?
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
16-10-2018
20-01-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
15-10-2018
19-01-2019
werd niet de volgende dag geleverd wat wel er bij stond ik heb na twee dagen zelf contac op genomen en er werd verteld dat er brand was geweest.waarom neemd men zelf geen contact op met de klant en moet de kland er zelf achteraan gaan.
2.67
Redelijk

felinaworld.com/nl antwoordt: 21-01-2019
Beste Anton, het is heel vervelend dat de ervaring niet naar wens was. Ik weet dat het geen excuus is dat ons gehele warehouse in Molenaarsgraaf tot de grond toe is afgebrand, en we onze volledige voorraad zijn verloren. Hoewel we dag en nacht hebben doorgewerkt om snel weer voorraad te hebben, zijn er inderdaad zoals je gemerkt hebt dingen toch niet zo gegaan zoals ze hadden moeten gaan.

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
15-10-2018
19-01-2019
ik heb deze zending als prima ervaren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
07-10-2018
12-01-2019
Zoals altijd een fantastische snelle levering en service. Had van tevoren een klein vraagje en had snel antwoord, bestelling volgende dag in huis. Ben er weer heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
06-10-2018
03-11-2018
Prima hoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
22-09-2018
29-10-2018
Ik had op 22 september iets besteld, maar door een onvoorziene brand bij het magazijn van een leverancier liet de bestelling op zich wachten, ook omdat twee artikelen hierdoor niet meer op voorraad verkrijgbaar waren.

Maar de klantenservice antwoordde steeds prompt op mijn vragen en na aanpassingen en zelfs geld retour mocht ik uiteindelijk toch het pakket tegemoet zien op 29 oktober!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
07-10-2018
Felinaworld is the best
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
21-09-2018
05-10-2018
Order arrived with three broken pieces
1.00
Slecht

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
22-09-2018
04-10-2018
deze bestelling betaald op 27-09-2018 en nog steeds niets ontvangen
1.00
Slecht

felinaworld.com/nl antwoordt: 21-01-2019
Geachte heer Kalkwarf, het was inderdaad een diep zwarte dag voor ons, waarbij ons warehouse met onze gehele voorraad tot de grond toe is afgebrand. Het spijt ons heel erg dat we daarom niet hebben kunnen leveren. Inmiddels draaien we weer zoals u van ons mag verwachten

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
03-10-2018
Heb de bestelling van afgelopen x niet gehad. Smorgens besteld had s avonds weg gemoeten zodatik de volgende ochtend het zal ontvangen. Dit is niet gebeurd en omdat ik gebrld heb met hoe kan dit komen ze dat de brand dd schuldige vsn alles was. Het is erg de brand maar als ze gedaan hadden zisls zd aan geven op hun site had ik het kunnen ontvangen. Het is dat ik gebeld heb stond n.l. nietsopdesite
2.33
Matig

felinaworld.com/nl antwoordt: 21-01-2019
Geachte heer Pronk, heel vervelend dat u een slechte ervaring had. Het was voor ons een groot drama, waar we ook weer veel van geleerd hebben. Het was heel vervelend dat uw bestelling in de brand verloren is gegaan. Inmiddels hebben we alles weer onder controle

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
02-10-2018
Ben heel tevreden over Felinaworld maar post.nl houd zich niet aan de afspraken
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
01-10-2018
Alles mooi verpakt en tijdig geleverd. Heel tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
16-09-2018
01-10-2018
want vanaf 16 september heb ik de goederen nog niet ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
04-09-2018
01-10-2018
beetje stroeve communicatie. Niet vermeld dat pakket pas wordt verstuurd als alles compleet is. Dus langer moeten wachten dan verwacht.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
01-10-2018
Keurig verzonden
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
01-10-2018
Heel snel geleverd, top
5.00
Uitstekend

felinaworld.com/nl

Contact
De Ruiterkade, 139
1011AC Amsterdam
Nederland
service_nl@felinaworld.com
felinaworld.com/nl
Winkel-exploitant
Grow the Future B.V.
De Ruiterkade, 139
1011AC Amsterdam
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met felinaworld.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.