Certificaat voor lincherie.nl

No. XC24E232E8666CD15428DDD1E126EF29F
 

Geldig vanaf
04-04-2014
Geldig tot
03-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lincherie.nl



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.559 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lincherie.nl al 10.903 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
20-07-2019
Was correct en doordat ik het had laten bezorgen in een winkel kon ik passen met een vakvrouw
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Snelle verzending. Fijn produkt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Alles keurig verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Helaas retour moeten sturen cup was niet goed. Gr
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Snelle levering een goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Duidelijke, klantvriendelijke site. Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Helemaal tevreden. Super Dank jullie wel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Uitstekende aanbiedingen Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Bh heel mooi apart verpakt in de verzenddoos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Snel en zorgvuldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
snelle levering top website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
19-07-2019
Omdat ik al klant ben bij het Lincherie filliaal in Delft en daar altijd prima geholpen wordt, weet ik welke maat ik heb en welke pasvorm en merk ik prettig vind. Dat maakt dat het kopen via de webshop eenvoudig is. De uitverkoop items zijn in de winkel slechts beperkt voorradig en dan is de webshop een uitkomst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Ondanks dat Post.nl niet had geleverd, heeft lincherie meteen opnieuw een zending verstuurd. Erg prettig en klantgericht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Service vind ik lastig te beoordelen bij online winkelen. Kom je pas achter als er iets mis gaat.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Producten kwamen een dag te laat binnen, terwijl per mail een dag eerder werd aangekondigd. Kwaliteit producten verder prima, service nog geen idee, vandaar een gemiddeld cijfer.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
snelle bestelling en goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Mooie collectie, duidelijke site, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Levertijd zelfs in vakantie zoals beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
mijn bestelling is na 8 dagen nog niet aangekomen, volgens PostNL onvindbaar en ik wacht nu al 3 dagen op antwoord na een contactformulier van jullie ingevuld te hebben.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
snel, mooi verpakt, goede service en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. zeer, zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
snel geleverd, goede afgesloten verpakking en fijn dat het gratis verzending is en makkelijk te retouneren
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Was gewoon goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Bestelling was met zorg ingepakt, producten zijn mooi, goede kwaliteit, en prima pasvorm.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
19-07-2019
Mooie verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Bestelling duurt best lang, retour helemaal. Deze is sinds zaterdag afgeleverd bij lincherie groningen. Je kan niet zie waar het in het proces zit. Er is aardig wat tijd van betalen tot ontvangen en als je retour stuurt weer tussen ontvangen geld. Al met al ben ik nu twee week verder en heb ik veel geld betaald . Volgende keer zal ik vragen aan de winkel om de modellen te bestellen zodat het inter
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Prima en snelle service en mooi verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Waarom geen vijf sterren voor levering. Voor mijn gevoel duurde deze zending langer dan ik gewend ben van Lincherie. De rest was weer uitstekend. Product goed, service goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Was allemaal prima, net als alle andere keren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
18-07-2019
Bestelling snel geleverd. Was keurig verpakt. Voor eventueel retourneren ook alles present. Kortom zeer goede levering. Blij met nieuwe aanwinst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Mooie kwaliteit en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
18-07-2019
Heel fijn dat ik mijn ondergoed ook online kan bestellen. Te weinig tijd om naar de winkel te gaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
18-07-2019
Heb de order teruggestuurd:verkeerde bh besteld. Heb helemaal geen bericht gehad of jullie de order retour hebben gekregen of in behandeling is. Retour formulier mag duidelijker:moet op het eerste blad een cijfer aankruisen reden retour en op het 2e blad staat de omschrijving. Als alles op 1 blad staat is overzichtelijker.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
18-07-2019
Snel geleverd
Mooi product
Heel tevreden
5.00
Uitstekend

lincherie.nl

lincherie.nl werd op 04-04-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lageweg 4
9260 Wichelen
België
lincherie@vandevelde.eu
lincherie.nl
Winkel-exploitant
Van de Velde NV
Lageweg 4
9260 Wichelen
België
Handelsregister
Belgium 0448.746.744
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Herman Van de Velde, Isabelle Monbaliu
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lincherie.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.