Certificaat voor lincherie.nl

No. XC24E232E8666CD15428DDD1E126EF29F
 

Geldig vanaf
04-04-2014
Geldig tot
03-04-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lincherie.nl



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.598 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 6.188 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
24-02-2018
5.. ik heb geen commentaar alles is prima verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Keurig verpakt (net een cadeautje) en geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
geen commentaar
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
23-02-2018
Alles ging goed Marie-Jo is een prachtig merk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Snelle en nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Dikke 10 super blij me
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
21-02-2018
Snel. Mooi ingepakt. Mooie BH zonder beugel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Mooi ingepakt heel blij met het koopgemak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Zeer blij met deze aankoop, pasvorm uitstekend, snel geleverd, mooi verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Prima geregeld
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
Snelle levering, heldere site. In geval van terugsturen een makkelijk formulier en het geld snel terug. Uitstekende producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
19-02-2018
helaas was de pasvorm niet zoals verwacht en heb ik het product weer retour gestuurd.
4.67
Uitstekend

lincherie.nl antwoordt: 20-02-2018
Bedankt voor uw feedback. Aarzel zeker niet om eventueel een afspraak te maken in een van onze winkels voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag bij het bepalen van de beste snitvorm en maat voor uw silhouet. Bij verdere vragen kunt u ons ook steeds telefonisch of per e-mail contacteren. Bedankt voor het vertrouwen dat u in Lincherie stelt en nog een prettige dag gewenst. Mvg, Lincherie

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
18-02-2018
Uitstekende service en zeer betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
18-02-2018
18-02-2018
Snelle service. Goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
04-01-2018
18-02-2018
Na retournering bijna een maand moeten wachten en diverse mails moeten sturen voordat ik de melding retour ontvangen en mijn geld terug had. En dat terwijl ik via track&trace zag dat mijn retournering al na 2 dagen in hun bezit was. Nooit meer bestellen dus
2.00
Matig

lincherie.nl antwoordt: 19-02-2018
Beste klant, Bedankt voor je waardevolle feedback. Het spijt me te lezen dat de retourprocedure zo lang heeft aangesleept. De verwerking van een retour duurt normaal gezien 2 weken, maar door vertragingen bij PostNL heeft het inderdaad langer geduurd vooraleer het geld terug op je rekening stond, waarvoor onze oprechte excuses. Alvast bedankt voor je begrip. Vriendelijke groeten, Lincherie

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
18-02-2018
Vlotte levering, mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
18-02-2018
Maten van eerdere bestelling waren niet goed. Hoe de treugzending en terugbetaling afloopt weet ik nog niet
3.67
Goed

lincherie.nl antwoordt: 19-02-2018
Beste klant, Bedankt voor je waardevolle feedback. Jammer dat de artikelen niet pasten. Bij de bestelling zit een retourformulier met alle nodige instructies. De verwerking van een retour duurt gemiddeld twee weken. Bedankt voor je geduld en begrip. Vriendelijke groeten, Lincherie

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
18-02-2018
snelle levering en heel mooi verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Alles prima en snel verzonden, mooi verpakt. Alleen jammer dat er geen korting werd gegeven op een bikinibroekje van vorig seizoen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
17-02-2018
Mijn bestelling werd snel geleverd, was mooi verpakt () en ik ben heel tevreden over het bestelde setje.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Bestelling is helemaal goed gegaan, echter het model bh viel ietsje tegen qua omvang.
Ik heb een set Marie Jo voor een TOP prijs ontvangen, maar evt bh ruilen ( voor die prijs) was er niet meer bij Actie sale t/m 4 februari.
3 februari besteld. Nog contact gehad met lincherie winkel waar dezelfde bh voor de normale prijs nog was te leveren. Ook Niet meer online te zien. Niet teruggestuurd. Gr.
3.33
Redelijk

lincherie.nl antwoordt: 19-02-2018
Beste klant, Bedankt voor je waardevolle feedback. Het spijt me te lezen dat de artikelen niet goed pasten. Artikelen kunnen inderdaad niet omgeruild worden, deze service bieden we vandaag de dag (nog) niet aan. Bedankt voor je begrip. Vriendelijke groeten, Lincherie

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
16-02-2018
Binnen de tijd bezorgd,
Product is prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
16-02-2018
Pfffff, hier ben’k niet zo goed in. Helaas ging er e.e.a. mis maar dat lag niet aan jullie. De hoge score voor de service komt omdat jullie erg je best hebben gedaan een oplossing te bedenken voor de ontstane situatie. Mijn complimenten
4.67
Uitstekend

lincherie.nl antwoordt: 19-02-2018
Beste klant, Bedankt voor je waardevolle feedback. Het spijt me te lezen dat er toch iets misging met je bestelling. Goed dat we toch een oplossing gevonden hebben. Hopelijk mogen we je snel weer op onze website begroeten. Vriendelijke groeten, Lincherie

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
16-02-2018
Alles keurig geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
16-02-2018
Snel en mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
16-02-2018
De pasvorm was niet goed en daarnaast viel het mij erg tegen dat ik 6.95 moest betalen voor het terug zenden.
Dat is dus 1 x maar nooit weer
Mw. J. Eisma.
1.00
Slecht

lincherie.nl antwoordt: 19-02-2018
Beste klant, Bedankt voor je feedback. Indien je de normale retourprocedure zou gevolgd hebben, dan is retourneren helemaal gratis. Ik raad je aan om PostNL even te contacteren, misschien is daar iets misgelopen en kan je het geld alsnog recupereren. Vriendelijke groeten, Lincherie

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
16-02-2018
Levering: snelle levering. Producten: mooi en van goede kwaliteit.
Service: per abuis slipjes in de verkeerde maat besteld en retourformulier al weggegooid. Na een telefoontje was het weer opgelost. Heel fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
16-02-2018
Prima assortiment, prima winkels en nu ook prima webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
15-02-2018
Dat ligt eraan hoe snel ik mijn geld teruggestort krijg :-)
Is dat deze week dan is de service top
2.33
Matig

lincherie.nl antwoordt: 16-02-2018
Beste klant, Bedankt voor je waardevolle feedback. De verwerking van onze retouren duurt gemiddeld 14 dagen. Aangezien de pakjes eerst verzameld worden in een verzamelpunt in Zwolle en daarna pas naar België overkomen, duurt de verwerkingstijd dus wat langer. Bedankt voor je begrip en geduld. Fijn weekend en vriendelijke groeten, Lincherie

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
15-02-2018
Keurige snelle levering van mijn lingerie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
15-02-2018
Levering zoals vooraf aangegeven. Netjes en discreet verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
15-02-2018
Zeer positieve ervaring met lincherie. BH was heel netjes en luxe verpakt. Ik ga er zeker vaker een bestelling plaatsen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
15-02-2018
Prima. Snelle levering. Keurig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
14-02-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
14-02-2018
Mooi verpakt Heldere communicatie en fijne producten, heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
14-02-2018
Producten zijn goed en netjes verpakt de service is ook goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
14-02-2018
Snelle levering van mooie sport BH. Enorm Luxe verpakt maar dat mag dan ook wel voor die prijs. Nog nooit zo'n dure sport BH gekocht. Maar na mijn lange speurtocht wel eindelijk een sport BH met beugels gevonden die goed zit en niet
van je borsten één grote massa maakt. Dus ben ik zeer tevreden en heb geen spijt van mijn dure aankoop.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
14-02-2018
Super service in de winkel in sluis De verkoopster laat mij me altijd op mijn gemak voelen en weet altijd precies welke bh bij mij mooi staat
4.67
Uitstekend

lincherie.nl

lincherie.nl werd op 04-04-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lageweg 4
9260 Wichelen
België
lincherie@vandevelde.eu
lincherie.nl

Winkel-exploitant
Van de Velde NV
Lageweg 4
9260 Wichelen
België
Handelsregister
Belgium 0448.746.744
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Herman Van de Velde, Isabelle Monbaliu
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lincherie.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.