Top dat je via de AUPING site een bed naar wens kunt configureren /samenstellen en er zoveel mogelijkheden zijn in modellen, afmetingen en kleuren. Na de bestelling kun je met de klantenservice bellen om met inachtneming van de levertijd een verwacht en wenselijk aflevermoment af te spreken. Concreet spreek je een passend moment af met het bedrijf Montrieurs, dat voor AUPING het bed voor je in elkaar zet en, indien van toepassing, zorgt dat de spiralen met motor functioneren. Verder zijn wij de dag van de afspraak keurig geïnformeerd over het tijdstip van arriveren op het adres. Bovendien neemt men het verpakkingsmateriaal mee. Zeer te spreken over de totale service.
Vanochtend contact gehad met jullie webshop. Uitgelegd dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Ik had een molton besteld tijdens de Black Friday actie. Gevraagd als ik het artikel terugstuur of ik dan een nieuwe code mag om alsnog de korting te kunnen krijgen. Dit was niet mogelijk. Morgen komt ons nieuwe bed en het is een aardig bedrag (8800 euro)wat we aan Auping besteden. Ik vind het ontzettend teleurstellend om te horen dat er dan niet iets meer coulanter wordt gedaan op een aankoop.
Snel kunnen vinden wat ik nodig heb e bestelling kunnen plaatsen.
16 nov. 2022
Bedankt voor je beoordeling. We wensen je alvast veel plezier van je nieuwe splittopper!
1 aug. 2022
Uitstekende service, prima kwaliteit en op tijd geleverd.
10 aug. 2022
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat de service naar wens is. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
22 jun. 2022
prima product, goede aflevering. iets lange levertijd
23 jun. 2022
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de levering ervan!
20 aug. 2022
orders koppelen aan adres voor leverantie moet beter
25 aug. 2022
Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
22 aug. 2022
Prima aflevering in ons appartementencomplex!
29 aug. 2022
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat de aflevering naar wens is. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te vernemen dat de service en producten naar wens zijn. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling.
23 sep. 2022
Overzichtelijke website, prima product.
27 sep. 2022
Fijn om te vernemen dat het naar wens is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling.
14 jul. 2022
Fijne communicatie, goede producten.
21 jul. 2022
31 jul. 2022
ik heb een hekel aan deze mails
10 aug. 2022
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat deze mailing niet naar wens is, wij willen u bedanken voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te vernemen dat de bestelling op tijd is geleverd. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling.
24 nov. 2022
Mooie kwaliteitsproducten
25 nov. 2022
Fijn om te vernemen dat de producten naar wens zijn. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling.
4 aug. 2022
Duidelijke informaties
10 aug. 2022
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat de informatie naar wens is. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
12 aug. 2022
De feedback
5 aug. 2022
Geen idee
10 aug. 2022
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groeten, Auping Klantenservice.
17 okt. 2022
TEST
13 jul. 2022
hgfd
21 jul. 2022
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelling.
Top!
23 jun. 2022
Dank je wel voor je beoordeling!
1 nov. 2022
2 nov. 2022
Bedankt voor de beoordeling. We wensen je alvast heel veel plezier van je nieuwe Auping aankoop!
26 okt. 2022
26 okt. 2022
Bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier toe met de bestelling.
26 aug. 2022
29 aug. 2022