Certificaat voor mijnpin.nl

No. XC2E85F6228DEBD2D0B907472641F278A
 

Geldig vanaf
05-11-2019
Geldig tot
03-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor mijnpin.nl



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 33 Trusted Shops beoordelingen sinds 29-10-2019.
In totaal heeft mijnpin.nl al 33 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
27-03-2019
13-11-2019
Werkt perfect.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Fijn apparaat en goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
08-11-2019
Wat echt geweldig is: je kunt dit bedrijf gewoon bellen. Voor vragen over de pinkastjes, voor een offerte of de klantenservice. Aardige, kundige mensen. Goed product met veel mogelijkheden. De mooiste verpakking ooit gezien van een pinkastje. mijnpin staat ver boven de rest.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
15-03-2018
05-11-2019
Perfect geregeld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
22-03-2019
05-11-2019
Werkt prettig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
21-02-2018
03-11-2019
Ik kan echt geen klacht o.i.d. bedenken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-11-2019
Goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
11-06-2019
01-11-2019
perfect product met topservice en prijs/kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
20-10-2018
01-11-2019
Ik ben zeer tevreden wat betreft mijn pos pin apparaat,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
08-04-2019
01-11-2019
Pinautomaat werkt prima. Ik ben tevreden. Jammer dat er geen autolader erbij is gekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
01-10-2018
01-11-2019
Als we klachten hebben worden we altyd goed te woord gestaan en anders netjes terug gebeld
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
30-01-2019
01-11-2019
Basisvoorzieningen lijken goed maar qua snelheid en betrouwbaarheid hebben ze nog behoorlijke stappen te maken
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
12-04-2018
01-11-2019
Nou als er zich ook maar een probleempje voordoet dan even bellen en je word gelijk geholpen dat is voor mij ook heel veel waard zoiets noem ik nou eens service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
30-07-2019
01-11-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
01-02-2019
01-11-2019
ben zeer teleurgestelt in jullie ben bezig met nieuwe pin automaat sorry
1.00
Slecht

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
27-12-2018
01-11-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
11-10-2018
01-11-2019
ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
16-11-2018
01-11-2019
Werkt handig en snel en stukken goedkoper dan CCV. Je betaald per transactie en zit niet aan abonnementskosten vast. Super
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
26-11-2018
01-11-2019
Pinautomaten zijn Top en goedkoop, zowel de Go alsmede de Combo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
11-06-2018
01-11-2019
Ga zo door
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
11-07-2019
01-11-2019
bij vragen word ik prima te woord gestaan en heb ik problemen met iets dan is niets teveel kortom uitstekende service. een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
05-03-2018
31-10-2019
Fijn pinapparaat doordat het geen gebruik maakt van WIFI. Volledig opgeladen apparaat gaat na 1 jaar bij mij helaas nog maar ongeveer 2 uur mee en gaat dan uit. Dat had ik niet verwacht op zo'n jonge leeftijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
06-04-2018
31-10-2019
De pin bevalt ons prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
31-10-2019
Goed en snel ontvangen een dikke 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
24-01-2019
31-10-2019
Vlekkeloos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
29-01-2018
31-10-2019
We gebruiken ze voor het Zeeheldenhfestival maar ook voor andere "buurt"festivals en bezooekers, ondernemers en vrijwilligers zijn heel tevreden.
Zelfs zo goed dat we dit jaar zijn verkozen tot beste Haags popmuziek intitiaf, terwijlwe al 40 jaar bestaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
25-04-2019
31-10-2019
Top apparaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
15-11-2018
31-10-2019
Altijd goede service, ook per telefoon gerichte oplossingen beschikbaar voor elk probleem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
31-10-2019
31-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
19-11-2018
31-10-2019
Kan mobiel maar ook via de huis wifi, makkelijk in gebruik aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
15-02-2018
31-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
26-03-2018
31-10-2019
dag, week, maand rapportages opstellen, moeten handmatig en kosten veel te veel tijd
2.33
Matig

Datum van publicatie
31-10-2019
Besteldatum
04-04-2018
31-10-2019
Proma oplossing
4.00
Goed

mijnpin.nl klantbeoordeling

mijnpin.nl

Mobiele betaalterminals en online betaaldiensten.

mijnpin.nl werd op 05-11-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Bij mijnPIN kunt u alle mobiele myPOS betaalterminals bestellen. Met myPOS kunnen ondernemers altijd en overal betaalkaarten accepteren. De lage transactietarieven gaan samen met een superservice maar zonder dure servicecontracten en abonnementen. De myPOS betaalterminals zijn uiterst betaalbaar en standaard voorzien van een simkaart die werkt in Nederland, België en in alle andere landen van Europa. Het prijsmodel van myPOS is eenvoudig, transparant en bestaat uit 3 onderdelen: de kosten voor aanschaf van de mobiele terminal, de transactiekosten en de overboekingskosten. Hoe meer pintransacties, hoe lager het tarief. Als Nederlandse ondernemer kunt u kiezen uit twee tariefstructuren. Een variabel tarief van 1,8% voor alle Europese pinpassen en creditcards van Maestro, V PAY, Mastercard en Visa of een vast tarief van € 0,13 tot € 0,25 voor Maestro en € 0,25 voor V PAY pintransacties, 2,5% voor alle Mastercard en Visa creditcards. De hoogte van het vaste tarief is afhankelijk van uw aantal maandelijks transacties. Standaard betaalt u € 0,25 per transactie, boven de 150 transacties per maand betaalt u € 0,17. Verwerkt u meer dan 500 transacties per maand betaalt u € 0,13. Met myPOS betaalautomaten accepteert u alle betaalpassen en creditcards: Maestro, VPAY, Bancontant, MasterCard, Visa, American Express, JCB, (China) Union Pay en Apple Pay. De acceptatiecontracten hoeft u niet bij een andere bank of creditcardmaatschappij aan te vragen. Regelt u dus gelijk in één keer.

Contact
TivoliStraat 50
5017 HR Tilburg
Nederland
info@mijnpin.nl
mijnpin.nl
Winkel-exploitant
Heights Payments Terminals B.V.
Tivolistraat 50
5017 HR Tilburg
Nederland
Handelsregister
KvK 62327607
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Anthony Notos
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met mijnpin.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.