Beoordelingen voor smoovall.com



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 96 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft smoovall.com al 184 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
15-07-2018
19-08-2018
Zit erg weinig in de busjes voor dat geld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
31-05-2018
19-08-2018
Top middel Snel geleverd en duidelijke communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
11-05-2018
19-08-2018
Werkte niet bij mij, was te laat met melden.
2.00
Matig

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
27-05-2018
19-08-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
19-08-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
29-05-2018
19-08-2018
Doet wat het beloofd. Enige jammere is dat je het bij echt super warm weer iets vaker op moet doen dan bij normaal’ warm weer. Desalniettemin ben ik er super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
15-05-2018
19-08-2018
Vorig jaar gebruikt geen problemen mee, sedert dit jaar last van jeuk als ik de spray gebruik.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
19-08-2018
Alles bij Smoovall is fantastisch
Super snelle levering, onwijs klantvriendelijk (smoovall bus kapot? Wij sturen gratis een nieuwe). Ik zou zelf wel een grotere variant willen die je thuis kan neerzetten Deze is ideaal voor op stap en in de tas maar een grotere voor thuis zou alles nog perfecter maken
Liefs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
27-05-2018
19-08-2018
Ik vind het super Ik heb al een aantal dingen geprobeerd maar dit is het eenige dat werkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
07-05-2018
19-08-2018
Ik vind het alleen erg jammer dat het zo duur is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
25-05-2018
19-08-2018
Tweede keer dat ik bestel voor mijzelf en mijn moeder. Het werkt ontzettend goed Eindelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
28-05-2018
19-08-2018
Schitterend produkt. Kan niet meer zonder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
29-05-2018
19-08-2018
Prima product, werkt prettig.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
19-05-2018
19-08-2018
Eindelijk iets dat echt werkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
27-05-2018
19-08-2018
Werkt zoals t hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
02-07-2018
19-08-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
25-05-2018
19-08-2018
Doet wat het beloofd, al veel vriendinnen ook ingespoten en inmiddels ook enthousiast. Zou op zich fijn zijn wanneer we het ook in de winkel kunnen gaan kopen?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
19-08-2018
Super tevreden over het product en de manoer van handelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
19-08-2018
Levering duurde iets langer vanwege drukte maar was nog steeds relatief snel.
Het product zelf doet war het moet doen maar het zou super fijn zijn als het nog langer zijn functie behoud na 1x spuiten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
30-05-2018
19-08-2018
Super goed product, helpt als enige tegen schurende dijen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
07-05-2018
19-08-2018
Werkt goed,alleen jammer dat er zo weinig in zit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
14-07-2018
19-08-2018
Een prijzig product, maar het enige dat echt werkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
08-05-2018
19-08-2018
Spuitfunctie doet het niet. Heb meerdere bussen
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
29-05-2018
19-08-2018
Het product is behoorlijk verbeterd ten opzichte van 2 jaar geleden. De spraykop is nu met dop ipv draaimechanisme en raakt nu veel minder snel verstopt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
30-05-2018
19-08-2018
Geweldig spul, nu al twee keer besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
07-07-2018
19-08-2018
Fijn product. Verpakking zou groter mogen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
26-05-2018
19-08-2018
Geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
15-05-2018
19-08-2018
Topproduct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
04-07-2018
19-08-2018
Heel erg fijn product
Als je het elke dag moet gebruiken, is het redelijk prijzig, maar het is z’n geld zeker waard.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
30-05-2018
19-08-2018
Top product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
23-07-2018
19-08-2018
Zelfs met het hete weer van afgelopen weken een jurkje aan zonder problemen . Oké , misschien wel wat vaker aanbrengen . Maar nog steeds erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
10-05-2018
19-08-2018
Het werkt echt. Ik kan gewoon jurkjes aan en heb geen last van schurende bovenbenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
19-08-2018
Fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
19-08-2018
Super fijn spul
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
19-08-2018
Top spul
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
30-05-2018
19-08-2018
Super product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
07-05-2018
19-08-2018
Geweldig product Het is zo fijn om geen broekjes meer onder een rokje of jurkje te hoeven dragen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
23-07-2018
19-08-2018
Het is levens verandering smoovall is het beste wat me ooit is overkomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
26-07-2018
19-08-2018
Super goed spul
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
29-05-2018
19-08-2018
Ik geef het een 10
5.00
Uitstekend

smoovall.com

Contact
Karspeldreef 8
1101CJ Amsterdam
Nederland
klantenservice@smoovall.com
smoovall.com
Winkel-exploitant
Sensineer B.V.
Karspeldreef 8
1101CJ Amsterdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Reginald Ofori
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met smoovall.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.