Beoordelingen voor agradi.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 14.128 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft agradi.nl al 50.344 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
De service/ site etc was in orde en de producten waren prima maar de levering duurde te lang. Niet beloven dat het binnen zoveel dagen binnen is. Dat wekt valse verwachtingen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Ben heel tevreden over het aanbod, algemeen ook over de snelheid van levering op enkele uitzonderingen na, maar vooral de kortingen zijn heel interessant.
1 minpuntje is dat je vanuit België retourkosten betaalt. Jammer want net dat weerhoudt ons ervan om vaker en meer te bestellen omdat we onzeker zijn of het wel past ed. en dan kost het ons natuurlijk geld en dat willen we vermijden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Ik had een bestelling geplaatst. Er was een artikel niet leverbaar en daardoor werd de rest ook niet verstuurd. Had er graag bericht over gehad dan had ik eerder een artikel verwijderd of gewisseld.
Na telefonisch contact het wel weer goed opgelost
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Bestelling tot levering was geweldig. Ga zo door.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
De levering was nog sneller dan verwacht.
De producten zien er goed uit en prijs is daar evenredig aan.
Service kan ik nog niet beoordelen, nog niet nodig gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Heb op donderdagavond voor 21.00 uur Iso Gel besteld. Staat overal geschreven voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis. Hier werd de volgende dag pas de maandag erop. Als ik jullie was een andere bezorg service zoeken. Stond op vrijdagochtend al om 05.00 uur op het uitgifte punt. Maar werd gewoon niet geleverd.
2.33
Matig

agradi.nl antwoordt: 14-11-2019
Beste Klant, Volgens de gegevens uit de Track & Trace zou het pakket op 11-11 zijn geleverd bij een derde partij. Als het goed is zou het pakket dan ook niet bij een parcelshop moeten worden aangeboden. Wij nemen contact op met de pakketdienst. Excuses voor het ongemak. Neem bij verdere vragen gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@agradi.nl.

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
13-11-2019
Hallo, ik ben er helemaal blij me ze waren er snel en goed geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Soms is de levertijd wat aan de lange kant.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
duidelijke omschrijving, bij problemen steeds snel via mail antwoord, goede klantenservice dus Snelle levering.
Prijs - kwaliteit eerlijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
levering snel, product zoals verwacht dus goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Zeer snel Prima producten, zoals voorgesteld, prima dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Levering niet aan deur maar direct bij parcelshop, echter dit is het pakjesbedrijf.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Levering duurt wat lang omdat Agradi niet alles zelf in huis heeft.
En dat is jammer....voor de rest dik tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Supersnelle levering van geweldig product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Altijd fijne service, producten zijn goed en levering is snel
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Bestellen ging goed
Levering iets minder
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Snelle levering van bestelde producten. Moeten drinkbakken nog installeren maar producten zijn zoals verwacht.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
11-11-2019
13-11-2019
Mooi optijd geleverd
Aardige chauffeur.
Kwalitatief sterke spullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Altijd super geregeld
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
13-11-2019
ir fotocellen besteld ,heel correct geleverd,ook nog aansluitschema gevraagd voor 4 fotocellen ,en ook gekregen ,alles netjes op tijd ,ik vind het top ,en alles werkt ,heeeel goeie servies ,bedankt aan het agradi team grtj yvan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Inderdaad vandaag besteld, morgen geleverd. Punctuele informatie van de besteldienst, die ook op tijd was. Product voldoet helemaal aan de eisen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Fijne broek, lekker soepel snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Levering op tijd en degelijk verpakt.
Producten prima prijs/kwaliteit verhouding.
Service zoals voorraad aangeven op de site, levertijden, communicatie via mail en evt afhandeling van vragen alleen maar top ervaring mee.
Nadeel vind ik wel wanneer je iets besteld wat nog niet binnen is dat een gedeelte alvast leveren geen optie is. Wel milieubewust, niet altijd even handig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Was goed afgeleverd.de man was ook vriendelijk.onze hond liet het toe om met de tandpasta en tandenborstel in zijn nek te komen.tot de volgende levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
13-11-2019
Gewoon super snel product ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Juiste product (zelf verkeerd besteld) ontvangen binnen aangegeven termijn, top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Ik vind het persoonlijk fijn dat het zo snel geleverd is waardoor je niet heel lang hoeft te wachten op je pakketje.
Groetjes nicole
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
13-11-2019
Super fijne service avonds om20 uur besteld en volgende dag in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
13-11-2019
Supersnelle levering, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
12-11-2019
Ik kwam er pas na betaling achter dat produkt(en) niet op voorraad was/waren. Dat wil ik graag weten vóór ik de order plaats.

Het pakket werd niet afgeleverd. Er was de hele dag iemand thuis en er zat ook geen berichtje in de brievenbus.

Van 2 flesje zalm olie was de dop stuk. Ze lekten behoorlijk. Ondanks de folie waarmee ze omwikkeld waren.
Waren de doppen vóór verzending al stuk???
1.50
Matig

agradi.nl antwoordt: 13-11-2019
Beste Klant, De levertijden van onze artikelen worden per product weergegeven op onze website. Ook bij het afronden bij de bestelling bevestigen wij de verwachte datum van levering. Vóór verzenden controleren wij onze artikelen op schade. Producten met schade kunnen wij niet toezenden. Graag verzoeken wij om foto's van de schade te mailen naar klantenservice@agradi.nl. Excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
Altijd zeer tevreden over prijs kwaliteit Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
Goed product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
Ik ben altijd heel blij met de snelle levering en service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
was top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
Bestellen ging soepel, producten snel (volgende dag) bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
Netjes zonder problemen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
12-11-2019
12-11-2019
Levering wordt door de post gedaan en deze staan te toeteren voor de poort terwijl er ook een bel hangt
4.33
Goed

agradi.nl klantbeoordeling

agradi.nl

Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998!

Agradi is de grootste webwinkel met een passie voor de ruitersport, dierenvrienden en liefhebbers van het buitenleven! Je kunt bij Agradi genieten van het gemak van online bestellen en je bestelling snel op de door jou gewenste plaats laten leveren. Bij Agradi vind je alle bekende merken en de nieuwste collecties. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties waardoor je wellicht jouw favoriete producten met korting kan ontvangen! Met meer dan 700.000 klanten en 100.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, paardenbezitters, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook huisdiereigenaren maken gebruik van de online webshop van Agradi. Wij zijn door onze klanten in 2011, 2012 en 2015 tot winnaar verkozen van de Thuiswinkel Awards XL en behoren tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

Contact
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
klantenservice@agradi.nl
agradi.nl
Winkel-exploitant
Agradi B.V.
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Oskar van Straaten
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met agradi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.