Beoordelingen voor agradi.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 17.546 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft agradi.nl al 45.423 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Snelle levering..
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Laatste keer had ik op zaterdag besteld en gehoopt maandag te ontvangen, maar werd helaas dinsdag
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Scherpste prijzen vaak acties en veel keuze
Tip: gelijk retour formulier en etiket bijvoegen..
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
24-05-2019
top ga vooral zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Prima producten,goed verpakt en snel verzonden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Vervoerder meldt zich aan per mail, maar komt die dag niet. Pas na het weekend weer een bericht en nu wordt wel bezorgd. Betekent wel 2 middagen aan huisadres gekluisterd, erg jammer
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Levering niet altijd top, 1 levering die wat groter was duurde erg lang, over service kan ik eigenlijk niks zeggen want ik heb deze niet gebruikt. De producten zijn wel zoals vermeld word.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Product was prima, alleen jammer dat er stond dat het dezelfde avond nog verzonden werd (vrijdag) en dat het pakket uiteindelijk pas maandag werd verzonden
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Goede producten, goede levering zoals aangegeven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Heb een beetje moeten wachten daar er één product niet in voorraad was... maar alles is goed toegekomen en in perfecte staat.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Snelle levering alhoewel niet helemaal duidelijk werd wanneer de bestelling verzonden zou worden, nadat ik besteld had, terwijl de site daar zeer duidelijk over is. Uiteindelijk supersnel geleverd dus tevreden. Het product de zeis is ok maar zoals andere gebruikers ook aangeven, alleen wanneer je er zelf een extra boutje indraait.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Product als besteld, netjes op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Alles was perfect,moet alleen laarzen nog passen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Verpakking is veel te groot voor klein pakket. Kan met enveloppe worden verzonden. Dit betreft mijn laatste bestelling.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Producten waren snel geleverd en zaten netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Een zeer overzichtelijke site, plezier om te shoppen
Levering was super snel en zeer verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Op de website staat de volgende dag bezorgd. In de mail staat 4 dagen later. De bezorging toch de volgende dag. Dit schept verwarring. Fijn dat het er toch de volgende dag was want ik had het echt nodig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
vrijdag besteld, dinsdag in huis. Erg tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Goed levering kan sneller
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Goed, goedkoop en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Zeer goede service. Snel en goed geïnformeerd mbt status order. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Gelukkig snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Fijne online winkel met ruime keus en een snelle verzending
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Snelle levering, en goede product omschrijving
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Wederom een fantastische, snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
De levering duurde langer dan aangegeven. Bij een bestelling met dierenvoer is dit vervelend.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Producten niet geschikt voor waar voor te gebruiken
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
23-05-2019
Alles op voorraad dan zo ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
23-05-2019
Geen klachten over de bestelling en het product. Netjes op de hoogte gehouden over de bestelling en de levering (toppie).
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
23-05-2019
Ik ben zeer tevreden. Een snelle levering en ik heb goede producten mogen ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
prima artikelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Helaas duurde het even voor mijn product op voorraad was.
Daarom geef ik een 7
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
De producten werden prima afgeleverd en de kwaliteit was precies zoals ik verwacht had. Helaas duurde de levering 2 dagen langer dan ik verwacht had op grond van de: verwachte levertijd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Producten werden super snel bezorgd. Maar voordat ze bezorgd werden heb ik telefonisch overleg gehad en werd ik héél begripvol geholpen en geadviseerd. Dit was pure klantgerichte service. Dit had ik nooit verwacht. Super tof
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Op website op voorraad. Zonder bericht een deel toch niet op voorraad dus geen bezorging.Na 3x bellen deel toch opgestuurd, maar zonder resultaat na nog 2x bellen alsnog bezorgd 1 () dag voor de rest. 1e medewerker niet teruggebeld zoals beloofd Geen oplossing. De producten zelf zijn ok maar de verwerking van de order en bezorging en verwerking van de klacht ècht waardeloos
1.67
Matig

agradi.nl antwoordt: 24-05-2019
Beste Klant, Helaas waren de artikelen bij bestelling niet voorradig. De langste levertijd was 2 tot 10 werkdagen, waardoor de bestelling niet dezelfde dag kon worden verzonden. Helaas werd het pakket na verzending niet direct geleverd. Hiervoor hebben wij contact opgenomen met de pakketdienst. Excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Ik geef 1 ster voor de slechte levering.
Pakketjes worden niet bij ons thuis bezorgd maar op een andere adres.
We moeten er dan zelf achteraan.
Terwijl wij het adres goed doorgeven.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
netjes geleverd
4.33
Goed

agradi.nl klantbeoordeling

agradi.nl

Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998!

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van het land. Een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier- en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop. Duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk en tegen scherpe prijzen; dat zijn de kernwoorden voor Agradi.nl. Met meer dan 500.000 klanten en 110.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren. Wij zijn door onze klanten in 2011, 2012 en 2015 tot winnaar verkozen van de Thuiswinkel Awards XL en behoren tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

Contact
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
klantenservice@agradi.nl
agradi.nl
Winkel-exploitant
Agradi B.V.
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Oskar van Straaten
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met agradi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.