Beoordelingen voor agradi.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 16.617 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft agradi.nl al 39.025 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
Alles netjes ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
Zeer snelle levering en perfect afgewerkte producten Maten kloppen en alles ziet er schitterend uit Heel tevreden van Agradi:)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
Heb al heel veel besteld nog nooit een klacht gemaakt over producte zeer te vrede goed koop en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
Goede service, snelle levering en een enorm breed assortiment dat scherp geprijst is. Enige minpunt vind ik dat de kleuren van sommige producten niet helemaal overeen komen met de werkelijkheid.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
Scherpe prijs. Makkelijk bestellen, maar lange levertijd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
17-01-2019
Ik ben dik tevreden. Artikelen worden snel en keurig aangeleverd. Ik vind het een tien.
Gr. Betty
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Op zondag 06-01-2019 bestelling geplaatst en betaald. Bestelling pas op maandag 14-01-2019 ontvangen

Producten zijn prima en als verwacht.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Produkten werden zoals gewoonlijk vlot volgens afspraak bezorgd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Prachtige site, veel informatie, super service, ik ben al heel lang klant en kom heel graag terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Goede service. Geen klagen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Top geleverd snel en naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
snelle levering, vriendelijke bezorger , de hooi net is top kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Alles tip top geregeld Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Ik heb regelmatig iets besteld bij agradi en ik ben zeer tevreden. De bestelling komt aan in een mooie stevige doos en het word mooi optijd afgeleverd. Echt een top site
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Ik heb regelmatig spullen besteld bij agradi en telkens kwam het netjes in een stevige doos op tijd binnen Echt een top site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
prima vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Meerdere malen besteld. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Vond de levering vrij lang duren
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Was verkeerd artikel gestuurd maar wordt meteen opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
niets op aan te merken , alles loopt als een trein.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Of het product goed werkt ,kan ik nog niet beoordelen. Het product heeft zijn tijd nodig om in te werken bij mijn hond .Bestelling is heel vlug geleverd . Later heb ik nog een vraag gesteld over ander product .Het antwoord hierop duurt wel lang
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Alles is prima verlopen en op tijd bezorgd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
De bezorging werd iets later dan gepland. maar zoals altijd weer fantastische producten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Bestelling laat geleverd, kwam niet overeen met wat op website stond. Reden voor mij om niet meer gauw te bestellen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
De houdbaarsheids datum van het voer is nog 2 maanden 10 maanden gekeden was de productie datum Daar de zak 25 kg weegt ian ik het niet naar een retour punt brengen?
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Goede producten, alleen de levering duurt erg lang dat is wel jammer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Supper mooie laarzen
Rijd er graag mee. Je moet ze wel even goed inlopen. Enkel zijn ze voor mij wat te hoog maar dat heb ik opgelost met hakverhogers

Een echte aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Heel content van de service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
snel geleverd, produkten voldoen altijd aan mijn wens tot nu toe
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Nette service en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je je zending kan verwachten. Die van mij kwam zelfs sneller dan in had verwacht. Producten oké alleen gekochte plastron te breed voor de nek. Fijn dat je het dan gratis retour kunt zenden. Dat weerhoud je dan ook niet om nogmaals wat bij Agradi aan te schaffen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Niks om te klagen. Top winlel ik ga zeker vaker bestellem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Producten zoals beschreven, vriendelijke klantenservice, levering zoals beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Goede producten voor een goede prijs en een fantastische service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
de service van Agradi is prima,meestal word het product ook snel geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Makkelijk te bestellen, snel ontvangen en goed ingepakt.
5.00
Uitstekend

agradi.nl klantbeoordeling

agradi.nl

Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998!

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van het land. Een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier- en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop. Duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk en tegen scherpe prijzen; dat zijn de kernwoorden voor Agradi.nl. Met meer dan 500.000 klanten en 110.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren. Wij zijn door onze klanten in 2011, 2012 en 2015 tot winnaar verkozen van de Thuiswinkel Awards XL en behoren tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

Contact
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
klantenservice@agradi.nl
agradi.nl
Winkel-exploitant
Agradi B.V.
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Oskar van Straaten
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met agradi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.