Beoordelingen voor agradi.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 15.174 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft agradi.nl al 48.798 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Heel snelle service en mooi product.
Helaas pasten de laarzen niet zo goed, en dienden wij deze te retourneren.
Maar dit was ook heel eenvoudig en geheel kostenloos.
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Onlangs een mooie rijbroek van BR gekocht. Super snel verwerkt en onderweg.
Pakket werd door DPD een dag later bezorgd en de doos was stuk, maar dat terzijde.
Super blij met mijn mooie nieuwe broek
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Bestelde produkten "in voorraad" en toch meer dan een week leveringstermijn. Communicatie kan beter.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Bezorgingdatum is altijd zeer ruim genomen. Ik moet hier wel aan denken als ik iets optijd nodig heb.
Produkten zijn het echter waard.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
snelle levering, goede producten voor de beste prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Duidelijke website, mooie afbeeldingen en goede beschrijving. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Deken was niet op voorraad. Mail adres achter gelaten. Binnen een week mail terug dat de deken weer op voorraad was. Toen besteld en binnen 2 dagen in huis. Super snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Super levering, veel goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Bestelling, levering en service is duidelijk en klantvriendelijk. Producten bevallen goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Bijna een week moeten wachten voordat ik het had.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Gewoon goed en snel.
Soms wat lastig zoeken, ze hebben zo veel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
10/10 goede service en snelle levering. Steeds goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Bezorging was mooi optijd.
Producten werken goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Goede service, levering mag wat sneller.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
De bestelde producten worden altijd keurig op tijd geleverd. Kwaliteit is prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Omdat de bestelling niet op voorraad was, duurde het even voordat het binnen was.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Ik werd goed op de hoogte gehouden hoe het stond met mijn bestelling. Levertijd klopte en product was het juiste. Dus voor mij uitstekend
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Eenvoudige bestelling met een mooie korting.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Heel tevreden over service Graag nog iets beter zicht voor bestelling over de beschikbaarheid/leveringsdatum;
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
18-09-2019
Service en producten zijn goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
18-09-2019
Het duurde wat lang voor de drie producten er waren en een van de producten was een broek ipv het bestelde vest. Vandaar dat levering en service goed is ipv uitstekend. Maar de kwaliteit van de andere twee dingen is zeer goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Makkelijk besteld, snelle levering. Uitstekend verpakt. Supertevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Nvt
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Alle producten netjes compleet geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Artikelen zijn doorgaans goed
Service is zelfs erg goed
Blijven graag klant en raad Agradi zeker aan bij anderen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Levering bijzonder slecht van dpd mailtje ontvangen dat de bestelling geleverd was maar niet bij mij na veel gebeld naar dpd en agradi werd de bestelling 2 dagen later geleverd zonder excuus of reden en dit was helaas niet de eerste keer. Als de prijs verhouding en materiaal niet zo goed waren dan was ik al gestopt met het bestellen bij agradi. Wordt tijd dat agradi voor een andere bezorger kiest
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Goed product en goede snelle levering volgens afspraak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
1. Dat je langer dan een week op je pakket moet wachten vind ik best lang in deze tijd.
2. product is beschimmeld,kan gebeuren, na aantal e-mails heen en weer krijg ik nieuwe opgestuurd zijn die weer beschimmeld, het lijkt mij dat je even checkt dat deze wel goed zijn...
3.Dat je minstens een dag moet moet wachten tussen elke e-mail
4. wat retour hebt gestuurd moet jeook achteraan zitten
2.00
Matig

agradi.nl antwoordt: 18-09-2019
Beste Klant, Het is uiteraard niet de bedoeling dat een product niet aan de verwachte kwaliteit voldoet. Echter betreft het in dit geval een natuurproduct, waarbij dit helaas niet in alle gevallen volledig onoverkomelijk is. Onze klantenservice heeft dan ook actief een oplossing aangeboden. Uiteraard zullen wij de voorraad van dit artikel extra goed in het oog houden. Excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Duidelijke webshop, netjes het bestelde de volgende dag ontvangen. Heb je vragen dan krijg je een uitstekend advies.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
De producten werden supersnel geleverd. De service weet ik nog niet, ben nog maar net klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
over de groene voerton 60ltr, alles prima alleen een probleem het deksel sluit
niet goed er zit geen rubber pees in om hem goed luchtdicht af te sluiten.
dat vind ik echt jammer want dan zou het een perfecte ton zijn.
Met vriendelijke groet,
Alex
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Goede service en snelle levering Een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Ballistol besteld, was keurig verpakt en zeer snel geleverd.
Gebruik het voor mijn tinker met een droge huid, heb het ook in haar mannen gedaan en die zijn al een paar dagen klit vrij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
snelle verzending, keurig verpakt, bijgevoegd zaten nog instructies over de maatvoering van het artikel (paardendeken), goede mogelijkheid om te ruilen, goede kortingen. ik ben vaste klant :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Heel tevreden over alles Verzending mag iets sneller maar alles correct en netjes geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Mijn bestelling zou ik tussen 9 en 11 september ontvangen, maar kreeg pas na die datum bericht dat mijn bestelling nog niet verstuurd was. Bestelling verder goed en zorgvuldig verpakt en afgeleverd volgens afspraak.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Het overzicht van de bestelling is duidelijk en de geplande leverdatum werd perfect nageleefd Heel erg tevreden,
5.00
Uitstekend

agradi.nl klantbeoordeling

agradi.nl

Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998!

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van het land. Een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier- en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop. Duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk en tegen scherpe prijzen; dat zijn de kernwoorden voor Agradi.nl. Met meer dan 500.000 klanten en 110.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren. Wij zijn door onze klanten in 2011, 2012 en 2015 tot winnaar verkozen van de Thuiswinkel Awards XL en behoren tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

Contact
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
klantenservice@agradi.nl
agradi.nl
Winkel-exploitant
Agradi B.V.
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Oskar van Straaten
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met agradi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.