agradi.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jun. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 apr. 2023
agradi.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij agradi.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 2 jun. 2022

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor agradi.nl

15.588 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

119.523 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

14 apr. 2022

je kan makkelijk en snel kiezen wat je nodig hebt en de afhandeling is ook snel. Wat ik vervelend vind is dat ik heel veel kortingcodes heb, maar ze nooit kan inwisselen omdat ik steeds maar 1 item nodig heb als ik bestel, dus nooit boven de 50 euro uit kom. Dus maak het eens zo dat ik bij mijn volgende bestelling misschien een keer wel alles kan inwisselen zonder dat ik aan een bepaald bedrag moet voldoen. Ik zou zeggen beter een klant die regelmatig wat bestelt dan 1 die steeds moet wachten tot ie boven de 50 euro zit. In de tussentijd kan ik het dan wellicht makkelijker bij een ander halen. Ander idee is misschien dat je dat 1x per jaar doet in de verjaardagsmaand van de klant bijvoorbeeld, dan weet ik van te voren dat ik dan van alles kan bestellen met korting. Zoiets dan.

de meest kritische beoordeling

25 apr. 2022
Ik ging jullie normaalgezien 5sterren geven want ik had nooit klachten tot vorige winter. Ik plaatste een bestelling van meerdere artikelen (medisch) waarbij er een paar waren die ik uiterst dringend nodig had. Op de site stond dat alles in stock was, blijkt dat dit niet het geval was waardoor ik weken moest wachten. Ik moet zelf contact op gaan nemen met Agradi om dit te weten te komen ipv dat zij mij contacteren en zeggen excuseer dit product is jammergenoeg niet voorradig en dit kan even duren. Dus ik vraag hen kun je de rest al opsturen na enkele weken wachten en dan dat het andere product achter komt. Nee dat doen wij niet was de reactie die ik kreeg. Na nog enkele weken wachten krijg ik te horen dat mijn pakket eindelijk verstuurd zou worden, ik dus in blijde verwachting open ik het pakket en zie dat ze juist de producten die voorradig waren opgestuurd hebben maar die dat te kort waren niet mee gestuurd. Raar maar waarom konden jullie dit dan niet meteen versturen zoals altijd? Moest ik serieus weken wachten op enkel de artikels die jullie voorradig hebben en ik dringend nodig had. Jullie spreken jullie zelf dus tegen? Dan neem ik nog eens contact op blijkt dat de andere artikelen nog niet binnen zijn, en niemand bij jullie die de klant op de hoogte houd altijd de klant die jullie moet contacteren. Uiteindelijk toch nog ontvangen maar zeer miscontent! Ondertussen al nog bij jullie gekocht ik denk dat dpd niet de beste leverancier is, hebben we ook klachten van en vrienden van ons ook. Normaalgezien kun je het adres nog wijzigen was hier ook niet mogelijk bij hen en die jongens laten je wachten omdat ze uw pakketje zouden komen leveren en dan aie je niemand opdagen maar zeggen ze wel dat ze geweest zijn. Ik wil dit even meedelen omdat ik echt vind dat dit verbeterd kan worden!

Beoordelingen voor agradi.nl

Resetten

De levering was eenvoudig en snel, zoals altijd. Het dekje Lemieux Carbon Mesh Air dressuur (full) is mooi, maar is aan beide zijden circa 2 cm korter dan de diverse Lemieux Loire dressuur full dekjes die we al hadden. Het dekje gaat dus helaas retour, aangezien het niet onder ons dressuurzadel uit komt. Erg jammer, want de springversie van de Lemieux Carbon Mesh Air bevalt perfect!

Retour zenden van een verkeerde bestelling was geen probleem, zelfs de portokosten werden mij geretourneerd! Waar maak je dat nog mee! Nieuwe bestelling werd daarna snel afgehandeld. Helemaal top! De bestelde halsband is kwalitatief helemaal goed, ik bestelde ‘m in lekker opvallend oranje, zo raak ik de band niet meer kwijt als ik ‘m buiten in het gras leg om mijn hond te borstelen.
Klantenservice was heel correct met alle informatie op mijn vraag (ivm levertijd) Enige minpuntje vind ik dat jullie soms artikelen verpakken dat niet helemaal handig is voor het artikel bij mij was het een rambo micklem hoofstel wat in de doos gepropt is geworden jmmr voor zon duur artikel. bezorging was echt heel fijn

Ik koop nu al een paar jaar schoenen en laarzen bij Agradi.Ik ben daar zo tevreden over.De kwaliteit is zo goed.Ik en mijn hond lopen in met name Duitsland lange stukken door bossen en dalen,droogte en vocht.Zitten geweldig en lopen geweldig. Ook contact met klantenservice is vriendelijk en het antwoordt komt vrij snel
9 mrt. 2023
Ben heel tevreden, bezorging gaat goed. Zou soms best iets sneller mogen, maar dat ligt dan waarschijnlijk aan het product wat ik altijd bestel dat niet in grote aantallen aanwezig is. Blijf de grote koeken van Voskes die ik bestel goed inpakken want ze breken snel. Tevreden klant !
7 mrt. 2023
het product dat ik besteld had werd keurig verpakt en snel geleverd, helaas te klein besteld en retour gestuurd, dit werd vlot terugbetaald door Agradi. het product nogmaals besteld in de juiste maat, werd weer snel en keurig verpakt geleverd, en ik heb er veel plezier van.
Mooie prijs kwaliteit verhouding en groot assortiment. Wel beter om tijdens het afronden van de bestelling al aan te geven dat dingen in backorder komen en of je een alternatief wilt kiezen uit wel voorradige artikelen. Klantenservice is behulpzaam en vriendelijk.
17 mrt. 2023
De kortingsactie voor deze Agradi scheermachine was heel snel voorbij, waardoor ik misgreep. Na een mailtje hierover werd de kortingsactie opnieuw open gesteld, waardoor ik alsnog met korting kon bestellen. Daarna binnen 1 dag geleverd, super service!
13 mrt. 2023
Wat ik erg prettig vind, is dat je op de hoogte gehouden word wanneer het product beschikbaar is. En het achteraf betalen waardoor ik op mijn gemak kan passen aangezien in de winkels helaas heel vaak mijn maat er niet tussen hangt is dit ideaal!
12 mrt. 2023

Agradi levert altijd snel en netjes. Prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Uitgebreid assortiment en leuk dat er vaak foto's bij staan van mensen die de producten hebben gekocht. Zo heb je echt goed beeld hoe het product in werkelijkheid is.
helaas was een middel niet op voorraad en wacht ik al een paar dagen. misschien handig om dit te kunnen overleggen? de omnimilk en phytonics intestine hebben best wel haast de magnesium citraat minder. tja ik heb nog geen foto's he.
De singel is te kort voor een pad in maat full. Hij was in de aanbieding en dezelfde week nog meer in de aanbieding. Nu nog een passende singel erbij zoeken dus al met al toch een duur ding en geen idee of ie gaat passen.
5 mrt. 2023
Goede, mooie spullen. Retourneringsservice is goed. Van de kortingsvouchers vind ik het jammer dat je ze bijna nooit kunt verzilveren (niet bij de Sale, niet onder bepaald bedrag, niet omdat ...? ik weet het niet eens).
13 mrt. 2023
Zoals altijd goede service. Bij terugsturen via DPD duurde het zeker 10 dagen voordat het pakket retour was bij Agradi en van DPD kreeg ik geen informatie. Mail gestuurd aan Agradi en ik kreeg direct bericht, fijn!
13 mrt. 2023
Prettig om alles thuis te kunnen passen aangezien in de winkels vaak mijn maat weg is. Plus je word op de hoogte gehouden wanneer het product leverbaar is. En dan is het nog eens handig dat je achteraf kunt betalen!
14 mrt. 2023

Agradi heeft een uitgebreid aanbod en is zeker op prijskwaliteit vlak aan te raden. De extra kortingen en verschillende acties zijn mooi meegenomen en maken soms het verschil. Ik bestel graag via de webshop.
Ik heb door een fout van bezorger van DPD helaas het pakket nog niet ontvangen, dit is onderzoek nu. Maar de wijze waarop jullie dit hebben opgepakt vind ik echt heel erg klantvriendelijk en professioneel.