asbest-laboratorium.nl- Logo - Beoordelingen

asbest-laboratorium.nlReviews

: 983Goed

4,00

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 dec. 2017
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
asbest-laboratorium.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij asbest-laboratorium.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 dec. 2017
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
asbest-laboratorium.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij asbest-laboratorium.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor asbest-laboratorium.nl

85 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

983 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 sep. 2021
Bestellen en leveren verliep snel en accuraat. De volgende dag netjes de test set in mijn brievenbus. Dezelfde dag (dinsdag) het monster terug gestuurd maar helaas duurde het nog tot de volgende maandag voordat het resultaat binnen was. Afgezien van de lange wachttijd en daarmee het niet waarmaken van de belofte om binnen 1 werkdag het resultaat te ontvangen heel tevreden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 aug. 2022
Er zijn meerdere instanties waar je asbest kunt laten onderzoeken. Ik had voor deze gekozen omdat zij pretenderen in twee dagen een uitslag te mailen. In totaal heeft het bij mij (tussen aanvraag en uitslag) elf dagen geduurd. Min vier weekenddagen, is zeven ipv twee werkdagen. In mijn perceptie is dat vijf dagen waar mijn timmermannen niets konden doen omdat het niet zeker was of het om asbest ging. Maar ook een week waarin ik ook een inventarisatie had kunnen laten uitvoeren. Mijn advies: niet meer van die korte termijnen aangeven bij het adverteren. Die blijken niet realistisch te zijn. Ik zal hierom, deze instantie, zeker niet aanbevelen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor asbest-laboratorium.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(49)
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Makkelijk toe te sturen en vrij snel antwoordt. Wat beter kan is het stikkertje waarop met een gewone balpen bijna niet is te schrijven omdat het te glad papier is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Uitstekende en zeer volledige stap-voor-stap begeleiding voor de uitvoering van de asbest controle. Bovendien werd er snel gereageerd op mijn mail.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
snelle reactie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
Soepel proces van versturen en antwoord krijgen. Interpreteren van de uitslag is wel even hersengymnastiek.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Snelle service, goede communicatie - het bedrijf maakt zijn toezeggingen prima waar!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Prima service, stipt en nauwkeurig. Degelijke informatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Super snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Goede communicatie van bestelling tot levering. Duidelijk pakket hoe staal terug te sturen. Nu nog even wachten op het resultaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jun. 2022
Snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Goed geholpen door Lidia & Natasha over alles wat ik over het asbest graag zou willen weten. Ik heb asbest monster test kit aangeschaft omdat ik voor de oplevering van mijn oude woning de linoleum vloer moet verwijderen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 feb. 2022
Snelle service, overzichtelijke rapportage. In mijn geval was het gelukkig geen asbest, een goede toevoeging in het rapport zou nog zijn om even te melden welk materiaal het dan wel betreft.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2021
Heb geen ervaring met andere vergelijkbare laboratoria waardoor een vergelijking voor mij niet mogelijk is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2022
Duidelijk pakket. Snelle uitslag. Alleen jammer dat ze er geen gefrankeerde retour enveloppe bij doen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2022
Wij hadden twijfels over dat stukje maar jullie waren bijzonder snel dank daarvoor Mvg C Bellekom
Beoordeling melden