EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.be
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden820 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
EXIT Toys - exittoys.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn

de meest kritische beoordeling

5 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar een bepaald type dichtingsring die bij de filterpomp van een exit zwembad zat. Eerst werd de verkeerde ring gekozen. Uiteindelijk werd de juiste opgestuurd maar betaalde ik meer voor de verzending dan de kostprijs. Vooral jammer omdat de ring ook in een omslag past die maar 1€55 kost ipv een doos van 10€
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede dienstverlening.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 jan. 2024
Hallo, Bedankt voor je positieve reactie. Wij vinden het fijn als klanten hier de tijd voor nemen. We doen ons uiterste best om onze service te blijven optimaliseren. Wij wensen je veel plezier met je EXIT Toys trampoline afdekhoes. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanbevolen

Correct, vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 jan. 2024
Hallo, Bedankt voor je positieve review! Wij vinden het super fijn dat er klanten zijn die dit invullen zo kunnen wij elke keer onze service weer optimaliseren. Hopelijk kan je met jou bestelde onderdelen weer gaan genieten van je EXIT Toys Trampoline. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correct
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
29 nov. 2023
Hallo Hugo, Bedankt voor je positieve reactie! Wij vinden het fijn dat klanten zoals jij de tijd ervoor nemen om dit te doen. Wij wensen je veel plezier met je EXIT Toys voetbal doelen. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
5 dec. 2023
Goedemorgen Carlo, Wat fijn om te lezen dat je een positieve review hebt achter gelaten. Wij vinden het fijn dat mensen zoals jij de tijd nemen om dit voor ons te doen. Wij willen je heel veel plezier met je EXIT Toys trampoline! Vriendelijke groet, Team EXIT Toys
24 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
EXIT Leather Premium spa ..très facile a monter ..très bon rapport qualité prix..et que dire du service après vente au top du top ...petite défectuosité remplacer par la pièce sans discutions envoyer gratuitement dans les 24 heures .. je recommande ..
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
2 nov. 2023
Bonjour Philippe, C'est très gentil que tu aies pris le temps de laisser un avis positif. Nous te souhaitons encore beaucoup de plaisir avec tes jouets d'extérieur EXIT. Cordialement, L'équipe EXIT Toys
NL
Natalie L.
Lochristi
17 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles beviel me er is alles aan gedaan om mij te helpen vlotte service, vlot antwoord
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
20 nov. 2023
Goedemorgen Natalie, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT Toys product. Groet, Team EXIT Toys
13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
14 nov. 2023
Goedemorgen Jeroen, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed Vriendelijke groet, Team EXIT Toys
29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service

Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn
Beoordeling melden
27 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Degelijke constructie, kan tegen een stootje. Onderdelen passen goed. Technisch goed doorontwikkeld. Positief is ook dat je achteraf nog onderdelen kan bestellen. De handleiding mocht wel iets duidelijker (bvb. één handleiding per trampoline grootte), maar we zijn er toch uitgekomen. Alleen jammer dat diezelfde trampoline een week later €80 goedkoper was.
Beoordeling melden
25 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een supergoede service en kwalitatieve producten! Ik had een trampoline gekocht en er was lichte schade. Ik heb EXIT TOYS heel gemakkelijk kunnen contacteren en zij hebben meteen actie genomen! Een nieuwe springmat opgestuurd. Bedankt voor jullie vriendelijke en snelle service!
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
25 aug. 2023
Dag Musab, wat fijn om te horen dat je zo tevreden met met onze service en trampoline! Hij staat prachtig in je tuin! We wensen je enorm veel springplezier toe met de EXIT trampoline. :-)
5 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tweede trampoline die ik koop bij exit toys. Een voor mijn kids (paar jaar geleden) en nu eentje om cadeau te doen. Super blij anders zou ik geen 2 keer hetzelfde merk kopen. Onze ziet er nog steeds even goed uit. En blijft jaar in jaar uit buiten staan. Super tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
7 sep. 2023
Dag Aurelie, Bedankt voor je positieve review. Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie zo veel en al zo lang plezier hebben van jullie EXIT trampoline! En er bestaat natuurlijk ook geen beter cadeau om te geven ;-) Heel veel plezier met het cadeau geven van de trampoline en nog heel veel plezier van jullie eigen trampoline! Groeten, Team EXIT Toys
8 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top kwaliteit en vlotte levering! Handleiding of manier waarop vijzen en onderdelen zijn verpakt zou wel iets duidelijker kunnen. Niet altijd duidelijk welk onderdeel/ vijs waar hoort Vergt wat uitzoeken, maar lukt uiteindelijk vrij vlot.
Beoordeling melden
21 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

exit.nl vs exit.be

Sur les documents inclus à ma piscine, il est inscrit que les pièces de rechange sont à commander sur exit.nl OR il n'est pas possible de faire envoyer en Belgique sur ce site. Il faut entrer exit.be et ce n'est inscrit nulle part.
Beoordeling melden
26 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede informatie vooraf gekregen, snelle afhandeling en vlotte levering. Minpunt: levering was opgegeven en voorzien op mijn adres, doch alles werd geleverd in een afhaalpunt waar ik het diende af te halen.
Beoordeling melden
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het contact door de leverancier Dachser werd op de telefoon aangegeven als 'mogelijke spam'. Het was handig geweest als ze een email of bericht hadden gestuurd ofwel op de voicemail ingesproken
Beoordeling melden
21 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Afdekzeil zwembad

Degelijk afdekzeil. Het vorige afdekzeil ruim 3 jaar kunnen gebruiken. Nu was het aan vervanging toe. En met dit afdekzeil koelt het water minder vlug af.
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super toffe website, snelle service, ook als je iets retour moet sturen is alles snel in orde en geregeld. Zeker een aanrader!!
Beoordeling melden
13 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Topservice! Op alle vlakken meer dan een dikke 👍. In de toekomst zullen wij zeeeeeeeker nog zaken bij jullie bestellen 👌
Beoordeling melden
19 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en complete hulpverlening! Op heel vriendelijke manier hulp gekregen bij het vinden van een exact onderdeel
Beoordeling melden
3 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte service

Ondanks artikel met productiefout zijn we tevreden over de service. Ons probleem was zeer snel opgelost.
Beoordeling melden