EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.be
Beoordelingen:

115 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden846 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
EXIT Toys - exittoys.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn

de meest kritische beoordeling

5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar een bepaald type dichtingsring die bij de filterpomp van een exit zwembad zat. Eerst werd de verkeerde ring gekozen. Uiteindelijk werd de juiste opgestuurd maar betaalde ik meer voor de verzending dan de kostprijs. Vooral jammer omdat de ring ook in een omslag past die maar 1€55 kost ipv een doos van 10€
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service ter vervanging.

Snelle service ter vervanging van kapotte onderdelen. Komt de speel ervaring en de veiligheid ten goede.
Beoordeling melden
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle info reactie en grote keuze aan na bestellen zodat je niet een heel zwembad opnieuw moet kopen
Beoordeling melden
NL
Natalie L.
Lochristi
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles beviel me er is alles aan gedaan om mij te helpen vlotte service, vlot antwoord
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
20 nov 2023
Goedemorgen Natalie, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT Toys product. Groet, Team EXIT Toys
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goed en stevig materiaal. Plannen voor montage mogen duidelijker en in kleur
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 aug 2023
Hoi Tim, bedankt voor je positieve review en tip. We wensen je nog veel plezier met je nieuwe EXIT aankoop :)!!
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Puike opvolging van de gestelde vragen, en een vlotte levering v/d wisselstukken.
Beoordeling melden
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top trampoline

Mooie trampoline, duidelijke handleiding en ziet er kwalitief heel goed uit...
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 aug 2023
Hoi Sebastien, bedankt voor je positieve review! Heel veel plezier met je nieuwe EXIT aankoop :)
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correcte info, steeds vriendelijk, doen alles opm de klant te helpen
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tout parfait

Livraison rapide Produits conformes et en parfait état ! Je recommande 💯
Beoordeling melden
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Snelle en zeer vriendelijke correspondentie met medewerker Britt.
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snelle levering Makkelijk zelf ineen te steken Goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 aug 2023
Hoi Liesbet, fijn om te horen dat het allemaal gelukt is. We wensen je nog veel springplezier met je nieuwe EXIT trampoline !!
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service snelle levering en goede website. Heel duidelijk
Beoordeling melden
30 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaring: duidelijke communicatie en perfecte service
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
31 aug 2023
Hoi Kinepunt, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed. Groet, Team EXIT Toys
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
dome livré trés vite . CAR L ENCIENNE BRULEE PAR LE SOLEIL .
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Nadien klantendienst perfect 👍
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Goede website, eenvoudig te bestellen en snelle levering.
Beoordeling melden
20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende klantendienst, heel goed en snel geholpen!
Beoordeling melden
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, snel antwoord op mail met vragen ..
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 aug 2023
Hoi Gwenda, bedankt voor je positieve review. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met onze manier van klantenservice :)
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
dat de mensen aan de telefoon vriendelijk waren
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
13 sep 2023
Dag Ronny, Bedankt voor je positieve review, fijn dat we je met een lach hebben kunnen helpen! Groeten, Team EXIT Toys
28 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

snelle en onberispelijke service

steeds de beste service en snelle levering !
Beoordeling melden
MS
Michael S.
Monschau
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schnelle Lieferung, gute Qualität!
Beoordeling melden