EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.beReviews

: 708Goed

4,44

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
EXIT Toys - exittoys.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij EXIT Toys - exittoys.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 jun. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
EXIT Toys - exittoys.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij EXIT Toys - exittoys.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

131 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

708 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 jul. 2022
Très beau produits et belle qualité prix . Peut-être juste changé de livreur enfin autre que DPD , ils sont pas très soigneux et correct sinon quand j'ai téléphoné a Exit Toys un gentil monsieur ma pris en charge et seulement en 15 min d'attente . J'ai téléphoner le 06/07 et mon colis est deja renvoyé aujourd'hui . Il devrait avoir plus d'entreprise aussi consciencieux que vous . bonne journée et encore merci à vous
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 mei 2022
Mijn verkeerde bestelling retour gedaan in dezelfde verpakking als waarin deze kwam. Twee aaneengemaakte dozen. Ik meldde beide items retour op de site en kreeg twee retourstickers. In heb maar 1 gebruikt aangezien de dozen aaneen hingen. Gevolg: er is maar 1 deel terugbetaald. De doos met de goedkoopste inhoud. Ik had mijn bestelling ook opnieuw gedaan en die staat al 4 dagen in depot. Maar dat is de fout van dpd denk ik. Geen goede ervaring dus.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Super klantvriendelijk! De helpdesk staat je direct bij, bij enige twijfel om het juiste te vinden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
goede service en levering op tijd perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022 
Geen opmerkingen voor Exit toys ! Maar wel voor koerier DPD ! Op leveringsdatum niet geleverd en terug naar het depot! Twee dagen daarna pas geleverd ! Reden op verpakking, omdat onze straat ’speelstraat " is !!! Hoe dom kan je zijn !??
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Correcte info en snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Los van de leuke materialen, zou ik enkel en alleen Exit kopen voor hun klantenservice! Had een probleem met men koepel van het zwembad en nog geen 4 dagen later hadden ze de nieuwe al opgestuurd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Réponse et intervention rapide; Très content du service après vente.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Goede informatie gekregen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Snelle levering toppy
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
Een onderdeel besteld en onmiddellijk betaald, maar nog steeds niks ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022 
Super service. Op en top!!!!! Exit toys raad ik aan ,aan iedereen;-)
Beoordeling melden