EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.be
Beoordelingen:

115 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden846 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
EXIT Toys - exittoys.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn

de meest kritische beoordeling

5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar een bepaald type dichtingsring die bij de filterpomp van een exit zwembad zat. Eerst werd de verkeerde ring gekozen. Uiteindelijk werd de juiste opgestuurd maar betaalde ik meer voor de verzending dan de kostprijs. Vooral jammer omdat de ring ook in een omslag past die maar 1€55 kost ipv een doos van 10€
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
3 dagen geleden
Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen🍀 We wensen je weer veel plezier van je EXIT Toys product! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
3 dagen geleden
Super bedankt voor jouw 5-sterrenreview! ⭐️
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Onberispelijke klantenservice
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
3 dagen geleden
Ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze klantenservice. En zulke reviews maken ons enorm blij! 😃
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nog maar juist in gebruik, snelle levering en duidelijk plannetje.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
3 dagen geleden
Bedankt voor jouw positieve review! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons product. En zulke reviews maken ons enorm blij! 😃 Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
3 dagen geleden
Bedankt voor jouw positieve review! Ontzettend leuk dat je zo enthousiast bent over EXIT Toys.😃
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en juiste service.👍
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
3 dagen geleden
Heel erg bedankt voor jouw 5-sterrenbeoordeling! ⭐️ Wij zijn blij dat mensen zoals jij de tijd nemen om een reactie achter te laten. We doen er alles aan om onze service voortdurend te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
3 dagen geleden
Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen🍀
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
3 dagen geleden
Wat ontzettend leuk dat je een positieve review hebt achtergelaten en dat je er de tijd voor hebt genomen. Bedankt daarvoor! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte service, mooi product
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
3 dagen geleden
Heel erg bedankt voor jouw 5-sterrenbeoordeling! ⭐️ Wij zijn blij dat mensen zoals jij de tijd nemen om een reactie achter te laten. We doen er alles aan om onze service voortdurend te verbeteren. Veel plezier met jullie EXIT Fantasia houten speelhuis. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
9 dagen geleden
Hallo, Wat ontzettend leuk dat je een positieve review hebt achtergelaten en dat je er de tijd voor hebt genomen. Bedankt daarvoor! Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT Dynamic trampoline. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel goede klantenservice. Snelle reacties
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
9 dagen geleden
Heel erg bedankt voor jouw 5-sterrenbeoordeling! ⭐️ Wij zijn blij dat mensen zoals jij de tijd nemen om een reactie achter te laten. We doen er alles aan om onze service voortdurend te verbeteren. Veel plezier met jullie EXIT Silhouette trampoline. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topproducten

Snelle service, vlotte levering, goeie kwaliteit. Dit is ondertussen onze 2de exit trampoline. De vorige hebben we ruim10 jaar gehad, maar was nu toch echt aan vervanging toe.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
13 dagen geleden
Hallo! Bedankt voor jouw positieve review! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons product. En zulke reviews maken ons enorm blij! 😃 Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte afhandeling van bestelling. Fijn dat kapotte onderdelen vervangen kunnen worden.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
2 apr 2024
Hallo! Bedankt voor jouw positieve review! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service. En zulke reviews maken ons enorm blij! 😃 Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beschermrand voor trampoline van 2015 besteld, maar bevestiging bleek nu anders dan in 2015. na navraag nieuwe handleiding afgeprint en dan probleemloos gemonteerd. Groetjes.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
2 apr 2024
Heel erg bedankt voor jouw 5-sterrenbeoordeling! ⭐️ Wij zijn blij dat mensen zoals jij de tijd nemen om een reactie achter te laten. We doen er alles aan om onze service voortdurend te verbeteren. Wij wensen je weer veel plezier van jullie trampoline. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
2 apr 2024
Hallo, Wat ontzettend leuk dat je een positieve review hebt achtergelaten en dat je er de tijd voor hebt genomen. Bedankt daarvoor! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
29 mrt 2024
Hallo, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen🍀 We wensen je veel spring plezier toe! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling en levering perfect zoals het hoort
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
29 mrt 2024
Hallo! Bedankt voor jouw positieve review! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service En zulke reviews maken ons enorm blij! 😃 We wensen je weer veel springplezier! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys