EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.be
Beoordelingen:

115 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden846 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
EXIT Toys - exittoys.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn

de meest kritische beoordeling

5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar een bepaald type dichtingsring die bij de filterpomp van een exit zwembad zat. Eerst werd de verkeerde ring gekozen. Uiteindelijk werd de juiste opgestuurd maar betaalde ik meer voor de verzending dan de kostprijs. Vooral jammer omdat de ring ook in een omslag past die maar 1€55 kost ipv een doos van 10€
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Le service clientèle est extra, tout a été fait pour m'aider efficacement et avec beaucoup de gentillesse.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
21 mrt 2024
Merci beaucoup pour votre commentaire 5 étoiles ! ⭐️ Nous sommes heureux que des personnes comme vous prennent le temps de laisser un commentaire. Nous nous efforçons d'améliorer continuellement notre service. Encore une fois, amusez-vous bien avec votre EXIT Aksent grow box XL. Nous vous prions d'agréer, Madame, Monsieur, l'expression de nos salutations distinguées, L'équipe EXIT Toys
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
18 mrt 2024
Heel erg bedankt voor jouw positieve review! Wij zijn blij dat mensen zoals jij de tijd nemen om een reactie achter te laten. Wij wensen jou heel veel plezier met jullie EXIT Black Edition trampoline. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
14 mrt 2024
😃
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hadden een vraag en deze werd goed beantwoord
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
14 mrt 2024
Goedemorgen, Bedankt voor je leuke positieve review. Fijn om te horen dat je enthousiast bent over onze klantenservice. Wij wensen je veel plezier met het EXIT Toys product. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
14 mrt 2024
Goedemorgen, Wat fijn om te lezen dat je een positieve review hebt achter gelaten. Wij vinden het fijn dat mensen zoals jij de tijd nemen om dit voor ons te doen. Wij willen je heel veel plezier met je EXIT Toys product! Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanbevolen

Correct, vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 jan 2024
Hallo, Bedankt voor je positieve review! Wij vinden het super fijn dat er klanten zijn die dit invullen zo kunnen wij elke keer onze service weer optimaliseren. Hopelijk kan je met jou bestelde onderdelen weer gaan genieten van je EXIT Toys Trampoline. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede dienstverlening.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 jan 2024
Hallo, Bedankt voor je positieve reactie. Wij vinden het fijn als klanten hier de tijd voor nemen. We doen ons uiterste best om onze service te blijven optimaliseren. Wij wensen je veel plezier met je EXIT Toys trampoline afdekhoes. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
5 dec 2023
Goedemorgen Carlo, Wat fijn om te lezen dat je een positieve review hebt achter gelaten. Wij vinden het fijn dat mensen zoals jij de tijd nemen om dit voor ons te doen. Wij willen je heel veel plezier met je EXIT Toys trampoline! Vriendelijke groet, Team EXIT Toys
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correct
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
29 nov 2023
Hallo Hugo, Bedankt voor je positieve reactie! Wij vinden het fijn dat klanten zoals jij de tijd ervoor nemen om dit te doen. Wij wensen je veel plezier met je EXIT Toys voetbal doelen. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
NL
Natalie L.
Lochristi
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles beviel me er is alles aan gedaan om mij te helpen vlotte service, vlot antwoord
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
20 nov 2023
Goedemorgen Natalie, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT Toys product. Groet, Team EXIT Toys
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
14 nov 2023
Goedemorgen Jeroen, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed Vriendelijke groet, Team EXIT Toys
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
EXIT Leather Premium spa ..très facile a monter ..très bon rapport qualité prix..et que dire du service après vente au top du top ...petite défectuosité remplacer par la pièce sans discutions envoyer gratuitement dans les 24 heures .. je recommande ..
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
2 nov 2023
Bonjour Philippe, C'est très gentil que tu aies pris le temps de laisser un avis positif. Nous te souhaitons encore beaucoup de plaisir avec tes jouets d'extérieur EXIT. Cordialement, L'équipe EXIT Toys
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
5 okt 2023
Hoi Jeroen, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed. Groet, Team EXIT Toys
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
4 okt 2023
Hoi Raf, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed. Groet, Team EXIT Toys
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Probleem werd snel verholpen !
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
4 okt 2023
Hoi Tineke, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed. Groet, Team EXIT Toys
29 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Probleem opgelost !!
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
4 okt 2023
Hoi Tineke, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed. Groet, Team EXIT Toys
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

snel corect

snel correct
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
4 okt 2023
Hoi Bart, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed. Groet, Team EXIT Toys
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gebarsten ballon :-(

de doelen zijn geweldig, maar een van de ballen was al een paar minuten na het oppompen gebarsten :-((( !!!
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
27 sep 2023
Dag Elinor, Bedankt voor je review en wat fijn dat je tevreden bent met de voetbaldoelen. Wat jammer van de bal, dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je mag via www.exittoys.com/welcome een klacht hierover indienen bij onze klantenservice en dan gaan we je hiermee tegemoet komen. Groeten, Team EXIT Toys
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
24 sep 2023
Hoi Simonne, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Wij wensen je nog veel plezier met jouw EXIT buitenspeelgoed. Groet, Team EXIT Toys
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
dat de mensen aan de telefoon vriendelijk waren
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
13 sep 2023
Dag Ronny, Bedankt voor je positieve review, fijn dat we je met een lach hebben kunnen helpen! Groeten, Team EXIT Toys