EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.be
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden820 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
EXIT Toys - exittoys.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn

de meest kritische beoordeling

5 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar een bepaald type dichtingsring die bij de filterpomp van een exit zwembad zat. Eerst werd de verkeerde ring gekozen. Uiteindelijk werd de juiste opgestuurd maar betaalde ik meer voor de verzending dan de kostprijs. Vooral jammer omdat de ring ook in een omslag past die maar 1€55 kost ipv een doos van 10€
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
18 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tout est ok
Beoordeling melden
16 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
16 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, super kwaliteit!
Beoordeling melden
16 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
dome livré trés vite . CAR L ENCIENNE BRULEE PAR LE SOLEIL .
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super toffe website, snelle service, ook als je iets retour moet sturen is alles snel in orde en geregeld. Zeker een aanrader!!
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was in orde! Goed verpakt.
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
bonne qualité
Beoordeling melden
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Nadien klantendienst perfect 👍
Beoordeling melden
9 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle info reactie en grote keuze aan na bestellen zodat je niet een heel zwembad opnieuw moet kopen
Beoordeling melden
8 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service snelle levering en goede website. Heel duidelijk
Beoordeling melden
7 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Snelle en zeer vriendelijke correspondentie met medewerker Britt.
Beoordeling melden
26 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede informatie vooraf gekregen, snelle afhandeling en vlotte levering. Minpunt: levering was opgegeven en voorzien op mijn adres, doch alles werd geleverd in een afhaalpunt waar ik het diende af te halen.
Beoordeling melden
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het contact door de leverancier Dachser werd op de telefoon aangegeven als 'mogelijke spam'. Het was handig geweest als ze een email of bericht hadden gestuurd ofwel op de voicemail ingesproken
Beoordeling melden