EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.be
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden820 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
EXIT Toys - exittoys.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn

de meest kritische beoordeling

5 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar een bepaald type dichtingsring die bij de filterpomp van een exit zwembad zat. Eerst werd de verkeerde ring gekozen. Uiteindelijk werd de juiste opgestuurd maar betaalde ik meer voor de verzending dan de kostprijs. Vooral jammer omdat de ring ook in een omslag past die maar 1€55 kost ipv een doos van 10€
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
31 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Had een zanfilterpomp en lekte , ze sturen alleen een nieuw deksel op ipv nieuwe zandfilter, resultaat , mijn zandfilter lag in containerpark reeds . Met een deksel ben ik niets 1,5 maand gedraaid en vol lekken , we kunnen u helaas niet verder helpen . Laatste keer geweest uiteraard. Een ontevreden klant 😡
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
9 aug. 2023
Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt over onze EXIT pomp. Ik zie dat wij inderdaad onderdelen hebben nagestuurd naar je, maar dat je daarvoor de pomp zelf al had weggegooid. Dat is natuurlijk vervelend. Wij hebben op onze website ook losse pompen verkrijgbaar, dus we kunnen je een kortingscode aanbieden voor een nieuwe pomp. Mocht je hiervoor interesse hebben dan mag je ons een mail sturen naar info@exittoys.com en zullen we het daar verder met je oppakken. Alvast bedankt! Team EXIT Toys
17 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Opvolging klantenservice beneden alle peil

Geen enkele opvolging voor het onvolledige pakkett dat geleverd werd door DPD.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
9 aug. 2023
Bedankt voor je bericht. Helaas kwamen niet alle pakketten tegelijkertijd bij je aan en dat is natuurlijk super vervelend. Dat begrijpen wij maar al te goed. In ons systeem zie ik dat de missende dozen als nog naar je zijn verstuurd. Wij wensen je nogmaals veel plezier met de EXIT trampoline!
5 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dichtingsring

Ik was op zoek naar een bepaald type dichtingsring die bij de filterpomp van een exit zwembad zat. Eerst werd de verkeerde ring gekozen. Uiteindelijk werd de juiste opgestuurd maar betaalde ik meer voor de verzending dan de kostprijs. Vooral jammer omdat de ring ook in een omslag past die maar 1€55 kost ipv een doos van 10€
Beoordeling melden