EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.be
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden820 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
EXIT Toys - exittoys.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn

de meest kritische beoordeling

5 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar een bepaald type dichtingsring die bij de filterpomp van een exit zwembad zat. Eerst werd de verkeerde ring gekozen. Uiteindelijk werd de juiste opgestuurd maar betaalde ik meer voor de verzending dan de kostprijs. Vooral jammer omdat de ring ook in een omslag past die maar 1€55 kost ipv een doos van 10€
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
24 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
minder kwaliteit van stof als de originele dat erop zat
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
17 aug. 2023
Hoi Gunther, bedankt voor je feedback. We zijn continu bezig met het verbeteren/optimaliseren van onze producten en het kan dus zijn dat de stof in de loop der tijd veranderd is. Mocht je hier problemen aan ondervinden of niet tevreden zijn, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Dan kunnen we hopelijk iets voor je betekenen! Team EXIT Toys.
12 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Produit décevant, qui ne tiendra pas la saison :-(
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
17 aug. 2023
Bonjour Axelle, merci pour vos commentaires. Je vois maintenant que vous avez reçu un nouveau produit. J'espère que vous avez une meilleure expérience avec ça! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec.
22 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zwembad winterhard
Beoordeling melden