EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.beReviews

: 713Goed

4,47

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
EXIT Toys - exittoys.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij EXIT Toys - exittoys.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 jun. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
EXIT Toys - exittoys.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij EXIT Toys - exittoys.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

133 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

713 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 jul. 2022
Très beau produits et belle qualité prix . Peut-être juste changé de livreur enfin autre que DPD , ils sont pas très soigneux et correct sinon quand j'ai téléphoné a Exit Toys un gentil monsieur ma pris en charge et seulement en 15 min d'attente . J'ai téléphoner le 06/07 et mon colis est deja renvoyé aujourd'hui . Il devrait avoir plus d'entreprise aussi consciencieux que vous . bonne journée et encore merci à vous
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 mei 2022
Mijn verkeerde bestelling retour gedaan in dezelfde verpakking als waarin deze kwam. Twee aaneengemaakte dozen. Ik meldde beide items retour op de site en kreeg twee retourstickers. In heb maar 1 gebruikt aangezien de dozen aaneen hingen. Gevolg: er is maar 1 deel terugbetaald. De doos met de goedkoopste inhoud. Ik had mijn bestelling ook opnieuw gedaan en die staat al 4 dagen in depot. Maar dat is de fout van dpd denk ik. Geen goede ervaring dus.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
(7)
 Geverifieerde beoordeling
19 jun. 2022
8 euro voor een kunststofbal is nogal veel geld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Product na 1 dag opgeblazen te zijn terug veel platter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jun. 2022
Had een afspraak gemaakt met de dame in de chat . Ze had me 6 elastiekjes beloofd voor de traingswand en uiteindelijk maar 1 gekregen ! Alsook een trainingswand kost bijna zoveel als een doel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022
Leuk opzet zwembadje gekocht, alles was prima, maar de veelbelovende pomp en de daarbij behorende aansluitingen waren absoluut ondermaats! Alle aansluitingen paste maar na en met heel veel moeite. Pomp en aansluit materiaal ziet er goedkoop uit is totaal niet duurzaam. Voor de prijs had ik een meer “duurzaam product” verwacht. Ik heb uiteindelijk onze oude (kleinste model) intex pomp aangesloten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 apr. 2022
Partner DPD is ondermaats. Nooit opgedaagd en het pakket dan achtergelaten bij een hub op 15 km van bij ons.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
2 mei 2022
Bedankt voor je feedback. Fijn dat je je ervaring met DPD met ons deelt. Zo kunnen we dit weer met hen oppakken natuurlijk. Je bestelling is nu wel compleet? Mocht je nog vragen wil je ons dan een persoonlijk bericht sturen? Bedankt! Team EXIT Toys.
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Levering was niet correct volgens bestelbon. Sommige stukken ontbreken en andere zijn geleverd in verkeerde aantal. Heb contact gehad met klantendienst en er werd beloofd snel een correctie door te voeren. Wacht voorlopig nog op een bevestigend bericht hieromtrent.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 apr. 2022
De rits van het net was niet kwalitatief genaaid waardoor de rits bovenaan steeds loskomt. Mijn vrouw heeft extra moeten verstevigen zodat het veilig springen blijft voor de kids
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 apr. 2022
Bedankt voor je feedback! Wanneer een product niet aan de door ons en jouw gestelde eisen voldoet, gaan we dat natuurlijk graag oplossen. Wil je dit melden via ons portaal? Graag met een foto erbij. Dank je wel. Team EXIT Toys