EXIT Toys - exittoys.be- Logo - Beoordelingen

EXIT Toys - exittoys.be
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden820 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jun. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
EXIT Toys - exittoys.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn

de meest kritische beoordeling

5 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was op zoek naar een bepaald type dichtingsring die bij de filterpomp van een exit zwembad zat. Eerst werd de verkeerde ring gekozen. Uiteindelijk werd de juiste opgestuurd maar betaalde ik meer voor de verzending dan de kostprijs. Vooral jammer omdat de ring ook in een omslag past die maar 1€55 kost ipv een doos van 10€
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor EXIT Toys - exittoys.be

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede dienstverlening.
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 jan. 2024
Hallo, Bedankt voor je positieve reactie. Wij vinden het fijn als klanten hier de tijd voor nemen. We doen ons uiterste best om onze service te blijven optimaliseren. Wij wensen je veel plezier met je EXIT Toys trampoline afdekhoes. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
29 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Service achat au top
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
29 aug. 2023
Bonjour Lahfid, C'est très gentil que tu aies pris le temps de laisser un avis positif. Nous te souhaitons encore beaucoup de plaisir avec tes jouets d'extérieur EXIT. Cordialement, L'équipe EXIT Toys
12 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goed en stevig materiaal. Plannen voor montage mogen duidelijker en in kleur
Beoordeling melden
Antwoord van EXIT Toys - exittoys.be
11 aug. 2023
Hoi Tim, bedankt voor je positieve review en tip. We wensen je nog veel plezier met je nieuwe EXIT aankoop :)!!
3 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte service

Ondanks artikel met productiefout zijn we tevreden over de service. Ons probleem was zeer snel opgelost.
Beoordeling melden
29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service

Mijn bestelling was er sneller dan verwacht. Wat niet meteen duidelijk was is dat de Nederlandse en Belgische website echt compleet los van elkaar staan, ik liep aanvankelijk op die manier vast. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de prijs voor onderdelen van een trampoline zo hoog is. Al 2x een nieuwe rand en nu nieuwe veren, een volledig nieuwe trampoline had denk ik minder gekost, en dat zou toch jammer zijn
Beoordeling melden
27 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Degelijke constructie, kan tegen een stootje. Onderdelen passen goed. Technisch goed doorontwikkeld. Positief is ook dat je achteraf nog onderdelen kan bestellen. De handleiding mocht wel iets duidelijker (bvb. één handleiding per trampoline grootte), maar we zijn er toch uitgekomen. Alleen jammer dat diezelfde trampoline een week later €80 goedkoper was.
Beoordeling melden
20 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima gerief en betrouwbaar
Beoordeling melden
20 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed product
Beoordeling melden
19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het contact door de leverancier Dachser werd op de telefoon aangegeven als 'mogelijke spam'. Het was handig geweest als ze een email of bericht hadden gestuurd ofwel op de voicemail ingesproken
Beoordeling melden
2 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel geholpen via chat, super
Beoordeling melden
10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden