handelshuys.shop- Logo - Beoordelingen

handelshuys.shopReviews

: 6Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
handelshuys.shop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij handelshuys.shop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
handelshuys.shop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij handelshuys.shop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor handelshuys.shop

6 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

6 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor handelshuys.shop

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Uiteindelijk de tijd gehad om de speakerset te monteren. De bestelling verliep vlot en alles was netjes ingepakt zoals het hoort. Alles was aanwezig en werkt perfect. Ik ben een tevreden klant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2022
Samsung A32 5g aan een schappelijke prijs aangekocht. Alles was goed verpakt aangekomen. Enig minpuntje: heb een aantal dagen moeten wachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2021
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2021 
verzending beetje laat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 feb. 2022
Toppie
Beoordeling melden