Het product is prima. Ik had alleen van te voren geweten hoe lang de verzending zou duren. Nu werd ik wat nerveus, omdat ik dacht dat het niet op tijd in mijn bezit zou zijn. De verzending was goed te volgen, maar ook dat zei niets over de aflever datum, deze miste ik echt.
De communicatie was goed, snel en correct antwoord op mijn vraag.
Ordered items that were in stock a week ago and it took 3 days before the package was even transferred to postal services. Now it is stuck at some warehouse...
De communicatie was goed, snel en correct antwoord op mijn vraag.
28 jan. 2023
28 jan. 2023
25 jan. 2023
Vlotte levering, mooie kwaliteit voor juiste prijs. Veel keuze.
8 jan. 2023
Levering kan iets sneller voor de rest alles naar wens.
18 jan. 2023
Uitstekende dienstverlening. Vlotte levering!
22 dec. 2022
Prima verzending
Ik vind alleen de ophaaldienst te ver weg. 5 km. Tegenwoordig zijn er zoveel ophaalpunten dichterbij te vinden.
6 dec. 2022
Goede spullen en mooie variatie aan groottes, maar iets meer variatie in kleuren voor niet doorschijnende zakjes zou mooi zijn.
19 dec. 2022
Heel veel keuze in leuke zakjes voor een betaalbare prijs! Snel geleverd.
Geïmporteerde beoordelingen: