Beoordelingen voor wamdenim.com/nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 205 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft wamdenim.com/nl al 329 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-06-2019
Als ik spullen bestel in een bepaalde maat die er volgens de site ook op voorraad zijn verwacht ik ook wat ik bestel, en niet een maat kleiner.
Verder is er niemand te bereiken.
En nu is het bestelde artikel in mijn maat niet meer te krijgen schijnbaar.
Hele slechte manier van zaken doen.
Maarja in de winkel in den bosch is het niet veel beter wat behandeling van klanten betreft.
2.00
Matig

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
uitstekende kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
09-06-2019
Tot en met de bezorging een 8. Product geretourneerd omdat het te groot was. Hopelijk komt mijn opmerking dat ik een kleinere maat wil bestellen goed door. Dus het cijfer voor service kan ik hierbij nog niet geven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Mooie kleding voor een goede prijs. Levering probleemloos.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
Slechte kwaliteit. De rits liep meteen al vast en was na 1 dag al stuk.
3.67
Goed

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
03-06-2019
Goed prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Alles prima in orde. Bedankt voor de snelle service. Vriendelijke groeten Edwin en Anniek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Duidelijke site. Goede informatie omtrent verzending. Hele fijne broek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Alles prima - nur die Internetseite, wo man die Lieferung auslöst, ist ziemlich durcheinander
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
19-05-2019
goede kwaliteit/prijs en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
Goes en op tijd
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Voor 15.00uur besteld...'s anderdaags thuis bezorgd. Echter 3dagen te laat gearriveerd en niet thuis maar bij een dpd winkel afhalen
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
ik krijg mijn betaling niet terug. Het artikel is wel ingeleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Een week geleden mijn bestelling ontvangen : Daarin slechts 2 van 3 hemden Zelf moeten bellen hoe het hier mee zit antwoord dat ik mail moet sturen heb ik gedaan maar nog niets gehoord...
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
14-05-2019
Levering duurde een dag langer dan verwacht. De kleding is zoals altijd mooi en past.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Producten arriveerden netjes verpakt en in goede staat.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Vanaf het bezoek op de site tot aan het afleveren is alles prima in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Telefonisch contact gehad en snel alles geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
Ik was al jaren klant en kocht mijn kleding altijd in een wam shop in zwolle. Maar nu voor het eerst eens een bestelling gedaan via de webshop en ik ben heel erg tevreden met wat ik heb ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
27-04-2019
Levering duurde een dag langer dan ik gedacht had, maar eigenlijk geen probleem.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
24-04-2019
Exclusieve kledij - spijtig , bep. kleding zeer snel 'uitgeput' en wordt klbl niet meer her-geproduceerd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
23-04-2019
Ging alles super en snelle levering naar Duitsland
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
23-04-2019
Ik kocht een shirt voor 24,99 eu en hoefde toen op mijn verzoek geen verzendkosten te betalen. Vind de stijl van Wam Denim wat kleding betreft heel erg mooi
P.T.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Jammer dat er staat binnen 24 uur bezorging.
Heeft 3 werkdagen geduurd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
17-04-2019
Het was dan wel bijna 22.20 uur met de levering.
Maar het klopte en keurige jongeman.
Dus tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Prima webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Levering volgende dag is niet gelukt. Ligt ongetwijfeld niet aan WamDenim zelf, maar wel aan de vervoerder die ze gekozen hebben. Heeft uiteindelijk 3 dagen geduurd.
Producten: 3 dezelfde broeken met dezelfde maat besteld. Alleen de kleuren waren anders. Toch wijken de werkelijke maten behoorlijk af.
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
De levering ging volgens afspraak, het product paste precies en de service na een telefoontje van mij inzake een vermeende korting was ook helemaal in orde.
Ik zou zeggen zo doorgaan word ik helemaal blij van
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
15-04-2019
Zeer snelle service, prijs/kwaliteit top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
De mouw zit vol met hekkels maar voor de rest goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
02-04-2019
Prima alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
28-03-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
25-03-2019
De levering was snel en de producten van goede kwaliteit. Helaas was de maat niet goed. Wel uitstekende service om het geleverde te retourneren.
De creditnota had iets duidelijker gekund door verrekende kosten retourzending apart te vermelden en niet van één van de artikelen af te trekken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
22-03-2019
Levering zou binnen 24 gerealiseerd moeten zijn heb er uiteindelijk 3 dagen op moeten wachten, zet niet op je website dat de levering via red je pakketje gelijk verzonden wordt of via dpd binnen 24 uur als het niet waargemaakt kan worden door in dit geval red me pakketje.
2.33
Matig

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Mijn favoriete kledingwinkel. Kwaliteit en ruime keuze.
5.00
Uitstekend

wamdenim.com/nl klantbeoordeling

wamdenim.com/nl

Voor herenmode; overhemden, jeans, truien, t-shirt

Bij Wam Denim kan je altijd terecht voor de nieuwste herenmode. Onze collectie wordt het hele jaar door aangevuld met unieke overhemden, t-shirts, jeans, truien en colberts. De kleding kenmerkt zich door de gewaagde designs, getailleerde pasvorm en de hoogwaarde kwaliteit. Behlave in onze webshop kan je ook terecht in een van onze 40 filialen in Nederland en Belgie.

Contact
Gooiland 47
1948 RD Beverwijk
Nederland
e.qurashi@wamdenim.com
wamdenim.com/nl
Winkel-exploitant
Wamdenim Wholesale BV
Gooiland 47
1948 RD Beverwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Edrees Qurashi
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wamdenim.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.