Beoordelingen voor wamdenim.com/nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 238 Trusted Shops beoordelingen sinds 07-03-2018.
In totaal heeft wamdenim.com/nl al 238 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Top product en supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
04-12-2018
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
04-12-2018
Meer dan een week aan het wachten en nog steeds niets ontvangen wel emails en beoordeling verzoeken .bij een vraag krijg je een andwoord zoals we zijn er mee bezig of het product is vandaag bij hun binnen gekomen en je ontvangst het zo spoedig als mogelijk .maar het echte andwoord krijg je dus niet op de vraag wanneer kan ik het ontvangen .dit heb ik nog nooit mee gemaakt .
1.00
Slecht

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
02-12-2018
Ben zeer tevreden over de snelle levering en het product truien zijn prima kwaliteit en maat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
23-11-2018
02-12-2018
Het bestellen overzichtelijk, levering op tijd, op het aangegeven tijdstip, kortom super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
24-11-2018
02-12-2018
Producten willen er anders uitzien, dan wordt beschreven. Vooral het materiaal wil anders zijn dan wordt beschreven.
Afhandeling retouren duren erg lang naar Afterpay toe.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
02-12-2018
Supersnelle levering, mooie producten en snelle en correcte afhandeling bij retouren en ruilen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Mooie kledij, passend en betaalbaar (korting)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Geen opmerkingen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Goede en leuke kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
27-11-2018
Snelle levering, ondanks de Sinterklaas periode, keurig volgens afspraak.
Goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
25-11-2018
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
19-11-2018
De leveringen zijn prompt en als er iets mis gaat wordt er snel en adequaat gereageerd. De produkten hebben een origineel italiaans design maar de overhemden zijn in mijn maat 3XL aan de krappe kant. Op zich ben ik wel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
18-11-2018
Schitterend mooi kostuum mooie stof kreukt niet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
16-11-2018
Mooie truien, veel keus, en hele goede prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
14-11-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Het meest slechte vond ik de manier van communiceren. Alsof alles maar normaal is.
Producten zijn altijd te klein of opeens niet leverbaar in tegenstelling wat er op de webshop staat.
Een excuus was zeker op zijn plaats geweest maar dat kon er niet af.
Ik bestel hier nooit meer. Klant kwijt
0 sterren was beter geweest.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
09-11-2018
Helaas doet Wamdenim niet wat ze beloven op de website, voor 23:59 besteld de volgende dag in huis, Ik heb mijn bestelling op vrijdag 3 november 's middags gedaan, pakket pas woensdag 7 november kunnen afhalen.
Doe je daar navraag naar dan is niemand bereikbaar (zeker in het weekend niet) en pas na dreigen, ontvang je een glijerig antwoord waarvan het glazuur van je tanden springt.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
08-11-2018
Goede service bij het bieden van een alternatief vanwege het toch niet kunnen leveren van het bestelde shirt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
08-11-2018
late levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
07-11-2018
Snelle en goede levering, ook bij een retourzending alles correct gedaan.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
07-11-2018
Prettig te woord gestaan en goed geholpen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
06-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
04-11-2018
Goeie product en snelle afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
04-11-2018
1 van de 2 truien heeft een gaatje in de stof. Heb hierover gemaild, maar nog geen reactie
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
02-11-2018
Prima bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
01-11-2018
Als vanouds
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
31-10-2018
everything fine
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
28-10-2018
Svp niet om 21:45 afleveren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
28-10-2018
op dit moment geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
25-10-2018
S'Avonds besteld volgende dag in huis
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
23-10-2018
stofkwaliteit
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
23-10-2018
Top geregeld en zeer snel.
Moest eea retour sturen omdat de maat niet correct was. kwaliteit van het kostuum was overigens wel erg goed.
retourverhaal ging zeer rap allemaal en ik had binnen 2 dagen het geld terug.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
13-10-2018
22-10-2018
bestel graag bij u mooie kleren en betaalbaar goeie maat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
13-10-2018
20-10-2018
Niks op aantemerken.athans het goed komt met de kleding heb gestuurd met vriendelijke groet Anton Weis
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
20-10-2018
Alles gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
19-10-2018
Ik geef jullie een 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
18-10-2018
Verkeerde maat besteld, omgeruild 2 dagen later in huis. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
17-10-2018
Ik heb er niks op aan temerken goeie service, betrouwbare winkel.
4.33
Goed

wamdenim.com/nl klantbeoordeling

wamdenim.com/nl

Voor herenmode; overhemden, jeans, truien, t-shirt

Bij Wam Denim kan je altijd terecht voor de nieuwste herenmode. Onze collectie wordt het hele jaar door aangevuld met unieke overhemden, t-shirts, jeans, truien en colberts. De kleding kenmerkt zich door de gewaagde designs, getailleerde pasvorm en de hoogwaarde kwaliteit. Behlave in onze webshop kan je ook terecht in een van onze 40 filialen in Nederland en Belgie.

Contact
Gooiland 47
1948 RD Beverwijk
Nederland
e.qurashi@wamdenim.com
wamdenim.com/nl
Winkel-exploitant
Wamdenim Wholesale BV
Gooiland 47
1948 RD Beverwijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Edrees Qurashi
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wamdenim.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.