lunettesdesoleil.comReviews

: 887Goed

4,25

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
lunettesdesoleil.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lunettesdesoleil.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
lunettesdesoleil.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lunettesdesoleil.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lunettesdesoleil.com

93 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

887 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 sep. 2022
Suite à un vol de lunette PERSOL PO3019S, je décide de passer par lunettesdesoleil.com pour les racheter. La commande passée le Mercredi est reçue le Lundi par chronopost, c'est rapide et sûr. Bien emballée étui protégé. Les lunettes sont neuves bon de retour présent dans le colis avec un mot de remerciement pour la commande passé petit + sympathique. Vraiment je vous recommande ce site très sérieux.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 mei 2022
J'ai commandé des lunettes d'un ancien modèle, contente de les voir en stock. Mais c'était l'arnaque, lunettesdesoleil me les vend, prélève le montant, crée une étiquette DHL pour le suivi, et 2 semaines plus tard quand je n'ai toujours rien reçu et que je demande des nouvelles on me dit "DHL a perdu le colis" (soit disant) qu'ils n'ont plus les lunettes en stock et peuvent me rembourser... un bon moyen de se créer de la trésorerie...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lunettesdesoleil.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(8)
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2022
Tarifs corrects, expédition rapide. Les lunettes sont arrivée intactes et conformes mais j'aurais aimé un emballage plus soigné
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Livraison un peu longue mais super contente de mes lunettes fendi elle sont magnifique merci beaucoup
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022
Produit conforme Délai de 4 jours et non 24h comme indiqué.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Produit impeccable ....mais 8 jours d'attente !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022
Rapidité et description de l’objet
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 feb. 2022
Rapidité conformité
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 feb. 2022
Beoordeling melden