MS Mode is dé nummer 1 op het gebied van curvy fashion. Iedere vrouw heeft haar eigen figuur, haar eigen stijl en haar eigen verhaal. En dat begrijpen wij. Al meer dan 50 jaar ontwerpen we vrouwelijke en comfortabele fashion voor vrouwen met rondingen. In de maten 40 tot en met 54. Stijlvol en betaalbaar!
Product was goed. Ondanks deze gekke tijden was de levering ook mooi op tijd. Over de service ook geen klachten.
Helaas paste mijn bestelde jurk me niet, was te groot. En het trieste ervan was dat het de laatste was. Nu ben ik zoekende naar iets anders
Snelle nette levering
1 jaar geleden
Altijd netjes Op tijd mijn bestelling binnen ook in deze tijd
1 jaar geleden
duurde wat lang , maar dat is in deze tijd zo, vind enkel dat men de site daar op aan moet passen nu staat er nog d volgende dag geleverd, en later krijg je dat het langer duurt.