MS Mode is dé nummer 1 op het gebied van curvy fashion. Iedere vrouw heeft haar eigen figuur, haar eigen stijl en haar eigen verhaal. En dat begrijpen wij. Al meer dan 50 jaar ontwerpen we vrouwelijke en comfortabele fashion voor vrouwen met rondingen. In de maten 40 tot en met 54. Stijlvol en betaalbaar!
Nou de kwaliteit van de kleding val knap tegen fe laatste tijd.Als je het kledingstuk vooral de shirts misschien 2 keer gewassen hebt word het al vaal en.lijkt het verwassen.Nee kwaliteit is beter geweest.En regelmatig wat oudbollig vind ik.
Had een jas voor mijn kleindochter besteld,hij kwam vlot,zat prima,zij blij ik blij
Geverifieerde beoordeling|
Super snel geleverd in Coronatijd, mooie kleding!
Alles was gewoon prima
Geverifieerde beoordeling|
De klantenservice is op dit moment nogal laag bezet, en dat merk je. Ik moest een aantal dagen wachten op een antwoord, maar dat antwoord was wel direct passend.