23 mei 2023
De wortels en courgette waren top! De rest moet ik nog proeven. En ik moet nog even het juiste droog gewicht per groente eiken voor mezelf. Nu had ik de groente in een klein zip zakje en deed daar ‘s ochtends water bij en dan waren ze eind van de dag perfect en hoefde de groente niet lang te koken.
Klein handigheidje zou zijn als het gewicht groente ongedroogd vs gedroogd op het kaartje zou staan. Nu moet ik het op de website zoeken (wel beter voor de zoekmachines;-))
Beoordelingen voor globetrotter.nl
10 sep. 2023
28 aug. 2023
uitgebreide keuze aan producten
23 mei 2023
Alleen groentes geprobeerd en was top!
4 jul. 2023
Als je op expeditie gaat …
Als ik op expeditie ga, is dit mijn favoriet. Vanwege de smaak, bereiding is gemakkelijk, het is goed verzorgd, met afzonderlijke elementen.
Afval dat je overhoudt is een dilemma. Kun je dat verminderen met behoud van kwaliteit?
3 mei 2023
zintuig smaak komt aan zijn trekken
Lichtgewicht voedsel waarbij tijdens een wandeltocht het zintuig smaak ook aan zijn trekken komt. Breed assortiment en goedkoper dan 2 keer een losse maaltijd kopen.
28 jan. 2023
hike voedsel voor goede prijs!
Compact hike voedsel voor een mooie prijs!
Snelle levering en een goed aanbod. Volgende week proeven, maar uit ervaring weet ik al dat het erg goed smaakt.
Geïmporteerde beoordelingen