Certificaat voor Klingel.nl

No. XD27D264D9C42FA351D74083FD147E99E
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Klingel.nl



Goed

4.21/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 583 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Klingel.nl al 583 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Het is een zeer goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, hier zijn we erg blij mee :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
23-05-2019
Het product is anders dan de omschrijving, bovendien duurt het enorm lang voor dat het komt, en dan propt de bezorger van DHL het ook nog door de brievenbus terwijl ik thuis bent en dat is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Dus bestel ik zo wie zo niks meer bij een bedrijf waar door DHL bezorgd wordt.
2.00
Matig

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Dank u wel voor uw feedback. DHL kan er voor kiezen om een pakketje door de brievenbus te doen als het past, maar we begrijpen dat u het liever zelf in ontvangst wilt nemen. Tevens zien we dat de levering langer heeft geduurd onze gebruikelijke levertijd. Hiervoor bieden wij onze excuses aan. Uw feedback nemen we mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Snel geleverd, maar helaas via DHL. Post NL werkt beter.
Product is prima
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze service en ons assortiment. We leveren inderdaad via DHL, maar we nemen uw feedback hierover mee. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
23-05-2019
Over de zending wordt op tijd gecorrespondeerd.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Fijn dat u tevreden bent met onze service, hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
De eigen beoordeling van het product is niet altijd juist
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Dank u wel voor uw beoordeling Wij begrijpen echter niet helemaal of u wel of niet tevreden bent met het artikel wat u heeft ontvangen. Wilt u dit toelichten in uw beoordeling? Uw feedback stellen we namelijk zeer op prijs Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
23-05-2019
Ben erg tevreden klant :)
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 24-05-2019
Dat vinden wij heel leuk om te lezen. :-) Dank u wel voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
alle producten van uitstekende kwaliteit.
Zijn zeer betrouwbaar, door de telefoon, moet je soms wel lang wachten.
Dat is voor mij niet zo belangrijk.
Ik moet nu even stoppen met Klingel, er komen 2 grote betalingen aan,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
Producten snel en in goede conditie ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
Geen commentaar alleen lof
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Kijk, dat is nou fijn om te lezen :-) dank u wel voor het compliment! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Snel binnen en kwaliteit is prima
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Dank u wel voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
ik ben gewoon tevreden met u service .
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
En wij zijn gewoon tevreden met uw beoordeling en het prachtige cijfer wat u ons geeft! :-) Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
De levering is vaak niet bekend. de artikelen vallen soms tegen qua model.
3.00
Redelijk

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Hartelijk dank voor uw feedback! Het kan voorkomen dat als u een verzendbevestiging ontvangt, het zendingsnummer nog onbekend is bij DHL. Daarom sturen wij altijd nog een tweede e-mail om u te informeren over het bezorgmoment. Vanaf dat moment kunt u de zending ook volgen. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Vlotte service, goede kwaliteit alleen het paste me niet en ik wacht op mijn terugstorting van het geld.
4.67
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Fijn om te lezen dat u onze service positief ervaart! Hopelijk slaagt u de volgende keer wel met uw aankoop :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
altijd vlotte levering en over het algemeen goed passend.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met Klingel :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Goede kwaliteit en pasvorm
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Bedankt voor het mooie cijfer en uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Altijd een goede service en advies
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Dat is altijd leuk om te lezen! Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
22-05-2019
Heel goede kwaliteit
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Dank u wel! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met ons assortiment :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Prima . Was al bekend met Klingel
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
22-05-2019
Mooie schoenen voor een nette prijs
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Dank u wel voor de positieve beoordeling, veel plezier met uw schoenen! :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
22-05-2019
jammer dat het zo lang duurt er ik de producten ontvang en ook jammer dat niet alles in voorraad is en ik na het feest waarvoor ik de kleding bestel, dit pas thuis ontvanf.
3.33
Redelijk

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
We zien dat de levering van uw bestelling langer heeft geduurd dan onze gebruikelijke 3 tot 5 werkdagen. Ook hebben wij een artikel nog niet kunnen leveren doordat deze nog niet voorradig is. We begrijpen dat dit niet fijn is en hiervoor bieden wij dan ook onze excuses aan. Hartelijk dank voor uw feedback, we nemen dit mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
22-05-2019
geen enkel probleem met klingel
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Dat is mooi! Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
22-05-2019
Levering duurt soms wat lang. Producten vallen soms tegen, het staat niet zoals ik verwacht had. Service is wel goed. Antwoord op je vragen.
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
We vinden het fijn om te lezen dat u ons dan toch een mooi cijfer geeft! Uw feedback nemen we mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
22-05-2019
mooie artikelen, goede prijs/kwaliteit verhouding. goede service.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 23-05-2019
Wat leuk om te zien dat u Klingel zo positief ervaart en ons daardoor ook een prachtig cijfer geeft, hartelijk dank hiervoor! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
Ik heb nog nooit enige trouble gehad met Klingel of met betalingen heb ook nooit
hulp hoeven inroepen via mail of op andere wijze. Ik ben een heel tevreden klant
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Leuk om te lezen dat u een tevreden klant van ons bent Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
21-05-2019
Ik kan nog niet zo goed beoordelen na 1 bestelling
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
De volgende bestelling via ons kunt u weer kiezen om een beoordeling te plaatsen :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
mooi trui goede pasvorm zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Fijn dat u zeer tevreden bent! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te plaatsen! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
perfecte snelle levering
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt voor deze perfecte 5 sterren :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
De bestelde artikelen waren binnen een week geleverd. Dit was in het verleden meestal niet zo. Ga zo door.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt voor uw beoordeling, wij zullen zo doorgaan :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
Alles verloopt altijd naar wens en beloften.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Wij zijn blij met uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
Al jaren klant van Klingel, ben nog steeds supertevreden
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Leuk om te vernemen dat u nog steeds supertevreden bent. Hier worden wij super blij van Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
Heel Goed verzorgd
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
ben al een hele tijd klant, maar ben nog steeds heel erg tevreden over alles, Dankjewel Klingel, ik vind jullie TOP.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Wat leuk om deze complimenten te krijgen van een vaste klant Bedankt voor deze TOP beoordeling en tot volgende keer :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
alleen de levertijd was een minpuntje, verder alles goed verzorgd
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 22-05-2019
Bedankt voor de 4 sterren Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
Het word snel geleverd. En alles is in orde, de kleding was ook mooi.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 21-05-2019
Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw beoordeling Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
ben daar niet zo goed
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 21-05-2019
Toch bedankt voor uw 5 sterren! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
Ik bestel al 25 jaar bij Klingel is altijd prima in orde de kwaliteit is goed en de verzending en service is prima.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 21-05-2019
Dat is nog eens leuk om te lezen, bedankt dat u al die jaren al bij ons besteld Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
Mooie kleding
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
20-05-2019
De ritssluiting van de jas was na drie keer gebruiken al stuk gegaan.
3.33
Redelijk

Klingel.nl antwoordt: 21-05-2019
Dat is natuurlijk niet de bedoeling We zien dat u nog geen contact met ons hierover heeft opgenomen, toch kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u een e-mail met uw gegevens sturen naar webcare@klingel.nl? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
20-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 21-05-2019
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Met vriendelijke groet, team Klingel

Klingel.nl klantbeoordeling

Klingel.nl

Online dames- en herenmode, schoenen en meer...

Klingel.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@klingel.nl
Klingel.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Klingel.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.