Certificaat voor Klingel.nl

No. XD27D264D9C42FA351D74083FD147E99E
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Klingel.nl



Goed

4.26/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 1.421 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Klingel.nl al 1.421 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Ervaring met Klingel is prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Al zo vaak besteld en altijd oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Wij zijn al heel lang klant bij Klingel dat komt hierdoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Prettig bedrijf
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Leveringen op tijd. Per telefoon netjes aangesproken ik geef een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Snelle levering. Mail contact uitsrekend, melding van levering, betaling en routour melding.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Het was te groot en niet mijn pasvorm . Maar wel mooi.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Correcte behandeling aan de telefoon , snelle levering daarna
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Is prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Heb altijd graag bij Klungel gekocht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
ik heb goede evaring mee daar de producten utstekend zijn en als het niet past dan kan ik met goedkeuring om ruilen maar meestal hoeft ik dat niet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
duurt vaak vrij lang
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
19-07-2019
Heb het te bestellen product snel ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Ik vind over algemeen beetje burgerlijk MAAR er staan soms echt toffe dingen tussen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
19-07-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
18-07-2019
Jas en maat is goed evenals de kleur.
Een fijne zomerjas.
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 19-07-2019
Heel veel plezier van uw zomerjas! Met vriendelijke groet, team Klingel.

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Ik ben al jaren klant bij jullie ik ben tot nu toe erg tevreden over het gene wat ik besteld. ik stuur zelden of nooit iets terug. Alleen de verzendkosten vindt ik aan de hoge kant. Ik vind dat je beter verzend kosten moet betalen als je iets retour stuurt ,Je krijgt soms € 10,oo korting maar voor het verzenden is het eigenlijk maar€5,00.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 19-07-2019
Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, team Klingel.

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
18-07-2019
Heb Kleding voor mijn man besteld in maat 48 zag er keurig uit . Maar helaas tegroot .
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 19-07-2019
Dat is jammer om te lezen. U kunt altijd een kleinere maat bestellen om te passen. Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Klingel.

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
nog steeds heel tevreden over alles.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 19-07-2019
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt! Met vriendelijke groet, team Klingel.

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
De mode van Klingel is altijd van goede kwaliteit en afwerking
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 19-07-2019
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, team Klingel.

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Ben tevreden over de gekochte producten De service is ook prima
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 19-07-2019
Bedankt voor de complimenten! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
17-07-2019
heel blij mee
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Wat leuk om te lezen dat u er bij mee bent! Wij worden hier ook blij van :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
17-07-2019
deze is retour want is te groot en is niet meer van mijn maat. jammer
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Wat jammer dat de maat niet goed is. Wij hopen u een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Leuke jas, voor een mooi prijsje.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Fijn dat u tevreden bent met de leuke jas en het mooie prijsje ;-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Bijna altijd goed gegaan
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Fijn om de lezen dat het in de meeste gevallen altijd is goed gegaan :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
Oké
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
17-07-2019
Goed voorzien en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Dank u wel Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
top
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
U bedankt voor deze top beoordeling en score! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
producten van goede kwaliteit
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 18-07-2019
Fijn dat u aangeeft dat de producten van goede kwaliteit zijn :-). Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Goeie levering en goedkwaliteit
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Bedankt Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
ik heb geen klagen, gewoon tevreden.
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Dat is altijd goed! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Heel tevreden
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Dat lezen wij héél graag! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Goede kwaliteit en snel thuis bezorgt
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Ik heb goede ervaring met klingen. Ik was wel heel zenuwachtig met trustedshops. Had er nog nooit van gehoord.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
We hopen dat het allemaal is bevallen en dat u inmiddels wat gerust bent gesteld :-) Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
Goedemiddag.
Ik heb weleens geen reactie op een mailtje gekregen.
En na derde keer terugsturen van artikelen en nieuwe besteld op het retourformulier niets meer ontvangen. Hoeft nu ook niet meer.
Heb me ook wel afgemeld voor alle toezendingen van Klingel, maar bleef toch post ontvangen. Nu ben ik toch weer gezwicht om iets te bestellen (daarom werd de post niet gestaakt natuurlijk).
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
We hopen niet dat het overkomt alsof wij u expres post blijven toesturen, dat is natuurlijk niet zo! Als u toch graag de toezending van de catalogi wilt stopzetten, dan raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice via 010-4479800. Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
De producten zijn snel en goed ingepakt aan
4.00
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
We wensen u veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
16-07-2019
Niets op aan te merken. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Wat fijn, uw tevredenheid is onze tevredenheid Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
ik heb het al plezierig ervaren. Er waren geen op of aanmerkingen.
5.00
Uitstekend

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Dit vinden wij ontzettend prettig om te lezen! Met vriendelijke groet, team Klingel

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
15-07-2019
De pasvorm van de jurken waren niet goed.
4.33
Goed

Klingel.nl antwoordt: 17-07-2019
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling te plaatsen, ondanks dat we zien dat het pakket inmiddels retour is. Dit waarderen wij! Met vriendelijke groet, team Klingel

Klingel.nl klantbeoordeling

Klingel.nl

Online dames- en herenmode, schoenen en meer...

Klingel.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@klingel.nl
Klingel.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Fascinatio Boulevard 248
3065 WB Rotterdam
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Klingel.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.