Certificaat voor Klingel.nl

No. XD27D264D9C42FA351D74083FD147E99E
 

Geldig vanaf
11-04-2019
Geldig tot
09-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Klingel.nl



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 3.131 Trusted Shops beoordelingen sinds 25-02-2019.
In totaal heeft Klingel.nl al 3.131 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
koop vaak bij Klingel
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Mag wel iets sneller geleverd worden, verder alles positief.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
17-10-2019
16-11-2019
altijd correct
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Eerst verkeerd product ontvangen. Foutieve zending prima gecorrigeerd
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Alles oké 8.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
ik vind het zelf heel goed verzorgd mijn dank Marga...
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Hele goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Redelijke artikelen
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Kwaliteit is niet altijd in verhouding met prljs
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
16-11-2019
Jammer, maar deze bestelling heb ik niet ontvangen en kan dus ook geen beoordeling geven.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
De hele procedure was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
16-11-2019
Leuke sweater besteld helemaal top mooie kwaliteit en mooi materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Service is goed maar soms tijdens telefonisch contact werd ik onbehulpzaam te woord gestaan...
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Op tijd bezorgd en mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
15-11-2019
16-11-2019
alles okay
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
De producten zijn dezelfde als die foto.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
16-11-2019
Ik koop al 23 jaar bij Klingel en per jaar toch zeker zo'n drie/vier keer, ook voor mijn man. De keren dat ik in al die jaren iets terug heb moeten sturen zijn op 1 hand te tellen. We zijn zeer tevreden klanten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
16-11-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
16-11-2019
goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
16-11-2019
Al heel veel jaren klant en zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
16-11-2019
mooie jas en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
16-11-2019
Ik heb gebeld waar mijn produkt bleef, het is niet in voorraad. Heb nu nog niets ontvangen en ben bijna 4weken verder en nog niets ontvangen van u,daar maak je geen vrienden mee, had iets van nalevering opeten staan dan had ik dat geweten.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
ik heb deze zending al 2x beoordeeld.
3x is echt te gek
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
redelijk snelle levering , ik wacht nog op een na te leveren artikel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
ik kan er niets aan veranderen wegen dat ik een fout artikel toe ge stuurt heb gehad en dat weer aan jullie terug gestuurd heb sorry vandaar dat ik het niet kan beoordelen sorry
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
Alles gaat prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
Goede communicatie en snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
Altijd goed maar nu zo ik begin november een trui krijgen maar nog niet ontvangen dat duurt wel lang
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
De bestelling is snel binnen
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
Als ik op mijn retourbon iets bestel komt dat niet door. Vind ik minder
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
Netjes op tijd geleverd, goede kleding.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
geweldige winkel, goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
bestelling is niet doorgegaan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
De levering was goed.
Alles netjes verpakt.
De service daar kan ik nog niks over zeggen.
Daar heb ik geen ervaring mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
De bestelde shirts zijn mooi alleen vindt ik de levering beetje lang duren
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
eenmaal was ik niet tevreden met een trui grijs met rose art.nr. 37289/40x
dit was een grote flop maar verder uiterst tevreden over de rest., als ik een ster zou geven dan wordt het 5 sterren..
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
Snelle levering. Goede kwaliteit van de producten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
Mooie kwaliteits kleding voor een betaalbare prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
15-11-2019
Snellere levering zou 5 hebben opgeleverd, Kwalteit is bijna altijd goed, maat voering ook. Klantenservice is geweldig: behulpzaam en altijd met goede oplossing. Het feit dat je meerdere maten mag nemen en ruilen/retourneren gratis, achteraf betalen, veel leuke aanbiedingen en kortingsacties zijn positieve punten.
4.33
Goed

Klingel.nl klantbeoordeling

Klingel.nl

Online dames- en herenmode, schoenen en meer...

Klingel.nl werd op 11-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rivium 1e straat 72
2909 LE Capelle aan den IJssel
Nederland
service@klingel.nl
Klingel.nl
Winkel-exploitant
Mail Order Finance GmbH
Fascinatio Boulevard 248
3065 WB Rotterdam
Nederland
Handelsregister
KvK 24269166
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
A.J. Janse
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Klingel.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.