haagplantenkopen.be- Logo - Beoordelingen

haagplantenkopen.be
Beoordelingen:

27 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden270 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 okt. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
haagplantenkopen.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte aflevering haagplanten na telefoontje. Planten in prima conditie. Uitstekende kwaliteit. Heb reeds 4 jaar geleden hagen bij jullie gekocht en die doen het ook prima. Wat kan beter : in uw webshop is er nergens mogelijkheid om een opmerking te formuleren. De planten moesten naast de voordeur van de building worden gezet omdat er niemand thuis was. Ik heb die opmerking dan maar in het veld bedrijfsnaam geplaatst. Chauffeur heeft mij gebeld en omdat er iets in de bedrijfsnaam stond ging hij de planten aan de overkant afzetten, namelijk de Colruyt Academy daar waar hij het aan het appartementsgebouw moest neerzetten. Gelukkig dat hij mij nog eventjes heeft gebeld om te checken!

de meest kritische beoordeling

21 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De planten die toegekomen zijn zijn niet gelijk aan wat besteld werd. Ik kreeg onkruid ipv het zebragras. Een les die ik geleverd heb, nooit nog online planten te bestellen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor haagplantenkopen.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
correct geleverd volgens afspraak - mooie coniferen
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
24 jan. 2024
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Thuja 'Brabant' haag. Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen.be
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ligusterhaag

De bestelling van de haagplanten was vlot verlopen en de levering was op de afgesproken datum.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
12 jan. 2024
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe haag. Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes ingepakt Netjes op tijd Mooie plantjes
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
1 dec. 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe haag. Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen.be
5 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
perfecte levering en mooie kwaliteit !
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
13 nov. 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Glansmispel haag. Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen.be
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goeie service en kwaliteit

Goeie service, goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
15 nov. 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw Portugese laurier haag. Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen.be
8 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
13 nov. 2023
Bedankt voor uw review.
16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte aflevering haagplanten na telefoontje. Planten in prima conditie. Uitstekende kwaliteit. Heb reeds 4 jaar geleden hagen bij jullie gekocht en die doen het ook prima. Wat kan beter : in uw webshop is er nergens mogelijkheid om een opmerking te formuleren. De planten moesten naast de voordeur van de building worden gezet omdat er niemand thuis was. Ik heb die opmerking dan maar in het veld bedrijfsnaam geplaatst. Chauffeur heeft mij gebeld en omdat er iets in de bedrijfsnaam stond ging hij de planten aan de overkant afzetten, namelijk de Colruyt Academy daar waar hij het aan het appartementsgebouw moest neerzetten. Gelukkig dat hij mij nog eventjes heeft gebeld om te checken!
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
13 nov. 2023
Bedankt voor uw review en feedback. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Olijfwilg haag. Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen.be
3 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Wij hebben een hele goede ervaring gehad

Wij hebben een hele goede ervaring met haagplantenkopen. Maar omdat alles goed verlopen is, hebben we natuurlijk ook geen contact gehad met de verkopers. Dus hier hebben we geen opinie over.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
3 mei 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe thuja haag. Met vriendelijke groet, Haagplanten
30 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbare shop, goede kwaliteit vd planten. Veel minder tevreden over vervoerder DPD, goederen worden behandeld als vuilnis, met beschadigde verpakkingen als gevolg.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
11 apr. 2023
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de planten. Vervelend te horen dat de service bij DPD niet goed verlopen is. Excuses hiervoor. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe groene beuken haag. Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen.be
19 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige planten ! Op tijd geleverd . Raad iedereen aan bij jullie te bestellen. Top service 👌. Ik kreeg ook degelijke info aan de telefoon.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
3 mei 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe laurier haag. Met vriendelijke groet, Haagplanten
CV
Chris V.
Belgium
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dik in orde

Snelle levering, volgens afspraak. Mooie hoogte van haagplanten met stevige wortels. Prima kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
3 mei 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meidoornhaag. Met vriendelijke groet, Haagplanten
12 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering en kwaliteit van liguster

Juiste info voor levering en kwaliteit van liguster is prima! Foto: 1 week na aanplanten
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
3 mei 2023
Bedankt voor uw review en de foto. Ziet er goed uit de haag. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe liguster haag. Met vriendelijke groet, Haagplanten
24 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer hoge kwaliteit.

Zeer hoge kwaliteit van planten. Zeer goed verpakt. Correcte prijs en levering.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
27 feb. 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe laurier haag. Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen.be
27 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd, de struiken beginnen mooi uit te lopen! Goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
3 mei 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe liguster haag. Met vriendelijke groet, Haagplanten
25 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit planten, opvolgen levering, goede service.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
13 nov. 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Laurier haag. Met vriendelijke groet, Haagplanten
MB
Michiel B.
Rotterdam
25 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Informatie over planten & eigenschappen op de site.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
13 nov. 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe laurier planten Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen.be
26 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering. Goede verpakking. Mooie planten
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
3 mei 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe liguster haag. Met vriendelijke groet, Haagplanten
7 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten, en een vlugge levering.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
11 apr. 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe planten. Met vriendelijke groet, Haagplanten
29 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte service.
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
11 apr. 2023
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe cipres haag. Met vriendelijke groet, Haagplantenkopen
19 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van haagplantenkopen.be
13 nov. 2023
Bedankt voor uw review.