Belevenissen.nl- Logo - Beoordelingen

Belevenissen.nl

87 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.424 beoordelingen in totaal

4 feb 2024
Site waar je lekker eenvoudig doorheen scrolt op zoek naar een leuke belevenis. Echt belevenissen waar je niet zo 1,2,3 aan denkt. Glasblazen… huh? Dat is leuk!! En degene die het als kado kreeg, had precies dezelfde reactie, maar dan in viervoud 😃

5 dec 2023
Bon al een aantal maanden niet inleverbaar omdat bij aankoop de datums al vol zaten. Had fijn geweest als dit vooraf word aangegeven aangezien het vaak kado word gedaan en dan is het toch leuk is om er snel gebruik van te maken. Wel werd mij aangeboden een duurdere belevenis te boeken en bij te betalen het gaat hier niet om maar €10,00👍. Nu is de oplossing om mijn bon in te wisselen voor een andere belevenis. Dit gaat online ook niet omdat de bon al geactiveerd is. Ook bijzonder dat hier veel positieve reviews staan hoewel dit op trustpilot toch heel anders is.

Beoordelingen voor Belevenissen.nl

17 aug 2024
Telefonische bereikbaarheid : binnen kantooruren moet een persoon van vlees en bloed je vraag kunnen beantwoorden ! Vind ik belangrijk ! En geen bandje met 6 minuten wachttijd !
25 aug 2024

Snel besteld met een leuke tekst erbij. De e-mails met activatie en reserveren waren helder. Hoe de evening dining gaat zijn, moet nog blijken.
2 sep 2024
5 sterren maar liefst, dankjewel!
Netjes ingepakt op tijd geleverd en inderdaad zo mooi op het plaatje ook in werkelijkheid, ronduit een 10
RP
R. P.
Groesbeek
2 sep 2024
Erg gemakkelijk en snel geregeld. Top!
28 aug 2024
bestel al jaren naar alle tevredenheid
Fijn om te horen:)!
Leuke ideeën
21 uur geleden
19 aug 2024
29 aug 2024
Een bon gekocht met de bedoeling een specifieke datum wat te gaan doen. Deze is niet beschikbaar. Wil ik vervolgens de bon volgens herroepingsrecht terug sturen kan dit niet. Jammer want volgens de wet sta ik in mijn recht. Mijn advies koop geen bon Boek direct bij een partij die de dienst verleend.
2 sep 2024
Hi, Dank voor je bericht. Op onze website communiceren we duidelijk dat het bij ons niet mogelijk is om te boeken voor een specifieke dag en/of tijdstip. Immers, het is een cadeaubon. Uiteraard wensen we je veel plezier met de belevenis!
25 jul 2024

Goede website en producten

Super leuke, gepersonaliseerde cadeaus van goede kwaliteit. Snelle en goede levering. Al jaren vaste klant.
31 jul 2024
De snelheid van de bestelling de belevenis moet nog plaats vinden
SM
SJ M.
waddinxveen
27 jul 2024

Good surprise to give someone

Good surprise to give that someone special . Easy to choose from
28 jul 2024
24 jul 2024
23 jul 2024
15 aug 2024

Betaling verloopt moeizaam

Betaling via een laptop op de website werkte niet ondanks diverse pogingen. Via de mobiele telefoon werkte wél. Op de laptop zag ik dat de helpdesk tot 17 u open was; via de mobiel stond tot half 1.
25 jul 2024
8 jul 2024