pabo.nl- Logo - Beoordelingen

pabo.nlReviews

: 1.210Uitstekend

4,50

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
pabo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pabo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 2 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
pabo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pabo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor pabo.nl

732 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.210 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 apr. 2022
Een betrouwbaar bedrijf. Ik had de bestelling snel in huis. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


1 apr. 2022
Tijdens het bestellen kon ik 1 artikel niet bestellen want dat was die week daarop leverbaar. na de bestelling bleek dat 1 artikel uit de bestelling ook pas de week erna leverbaar was. Daarna heb ik helemaal niks meer gehoord todat ik bericht kreeg om de bestelling te beoordelen maar ik had nog niks ontvangen. Zelf contact opgenomen met de klantenservice bleek dat we nog wachten op 1 artikel. Ik had dus dat andere artikel ook moeten kunnen bestellen. Slechte communicatie.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor pabo.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
Zeer ouderwets om strings niet retour te kunnen doen. Die pas je toch ook in de winkel en je wast ze voordat je een nieuwe aankoop draagt. Ook sets van boven en onderstuks kloppen niet kwa maatvoering en worden berer apart verkocht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Gewoon goed. What you see is what you get. Ik zou wel graag een groter assortiment willen zien, maar verder ben ik er helemaal tevreden over. Laat de foto maar aan de verbeelding over 😄
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
De bestelling was één dag te laat maar dat was de fout van Postbus NL De klantenservice leverde correct, snel en vlot werk. Dus zeer tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
vriendelijke dames , eerst na klacht in de verdediging ,nu akkoord maar geld moet nog gecrediteerd worden . groet Arend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Het product bleef langer weg dan gepland maar ik werd onmiddellijk ingelicht. Proberen de levertijd te respecteren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Een snelle levering maar nog niet gebruikt maar het ziet er opwindend uit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Ik ben zeer tevreden over het geleverde product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Mooi kleedje voor een heel sympathieke prijs !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Dat vaak bij bol.com 15-20 euro goedkoper is
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
De service is goed en het artikel ook
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
alles is geleverd zoals werd gevraagd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
goede producten en goede leveringen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Gewoon goed - niks op aan te merken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Snelle en discreete levering, top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle en discrete verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle en discrete levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Discreet, snel en correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Gewoon top, goed verzonden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
uitstekend laat het zo
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Snel en communicatief
Beoordeling melden