pabo.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 feb. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
pabo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij pabo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 2 feb. 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor pabo.nl

797 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.771 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

27 feb. 2023
Persoonlijk was het een leerrijke ervaring. Omdat alles vlekkeloos is verlopen, bij verschillende orders. Namelijk de verzorging van de pakketten als de levering via post nl. Alles was in die volgorde tot in de puntjes verzorgd. Dus op deze punten krijgen jullie allemaal 1000 sterren en meer. Er was wel 1 klein detail dat enigzins een probleempje was, namelijk de uitleg in verband met batterijen plaatsen was soms verwarrend en tekening niet duidelijk genoeg. Maar bij zo’n klein detail kun je onmogelijk blijven stilstaan. Dus de conclusie is alles perfect en goede organisatie!!! Vele kussen en groeten van een tevreden klant!!!!!!!!!!!!!!!! L.m. met belgische groeten, bedankt!!!

de meest kritische beoordeling

26 jul. 2022
Eerste bestelling; redelijk - 1 artikel al stuk... behandeling en bezorging zoals beloofd. Op de tweede bestelling wacht ik nog sinds donderdag (terwijl ze beloven dat en het is nu dinsdag.) Ik heb hen zaterdag per Facebook gecontacteerd; ze konden PostNL NIET contacteren. Gisteren (maandag) werd mijn levering wéér uitgesteld... dus ik heb PostNL gebeld: zij kunnen wél gecontacteerd worden door Pabo want ze hebben voordelen EN VERPLICHTINGEN in het contract.........

Beoordelingen voor pabo.nl

13 mei 2023
Alles is perfect !!!! Meer kun je niet verlangen, met leveringen moet je altijd rekening houden met onvoorzienbare dingen. Zoals voertuig mankementen(platte band,niet starten, ongeluk en wachten. Zolang het geen dingen zijn die kunnen bederven, een beetje geduld kan veel helpen. De levering was heel goed verpakt, en alles aanwezig van bestelling. De informatie op e-mail was correct en juist. Bij deze wil ik alle medewerkers bedanken die zowel inpakken en leveren. Een heel tevreden klant : L.M.
7 mei 2023
geen idee, het was netjes naar me opgestuurd, en het was ook duidelijk en makkelijk om het retour te sturen
2 mei 2023
voor mij is alles bij jullie 100% goed ook de mensen die je te woord spreken als je belt. zeer vriendelijk leuke stem en snelle service. ga zo door PABO. van mij een zeer verdiende dikke 10. grtjs Ser.
Ik had een vraagje over een bepaald artikel en ze zeiden taak geven we u een mail over dat is inderdaad een paar dagen later gebeurd Daar ben ik zeer blij mee dankjewel
13 mei 2023
Keuze uit veel producten en zeer tevreden over de kwaliteit. En als ik een klein minpuntje kan toevoegen dat de bestelling niet altijd de volgende dag geleverd wordt.
10 mei 2023

Zeer breed gesorteerd, redelijke prijzen, duidelijke uitleg, (zelfs filmpjes), veel serieuze nuttige reviews. Aflevering supersnel en heel discreet verpakt.
12 mei 2023
De aanbod die jullie hebben en je heb alles in verschillende prijzen je heb dus geen grote zak met geld nodig..😊😊
10 mei 2023
Levert snel, de informatie op de website mag wat gedetailleerder wat mij betreft.
Kreeg geleverd, wat ik gekocht had en het doet goed zijn werk
5 mei 2023
pakketje goed ingepakt netjes geleverd en prive perfectooo
7 mei 2023
Toppie was niet voor mijzelf maar gehoord dat het oke is
gemakkelijk, uitgebreid assortiment, betrouwbaar
Netjes discreet verpakt de volgende dag in huis
8 mei 2023
Discrete levering en op tijd zoals afgesproken
8 mei 2023
Goede overzichtelijk site, snelle levering ook
8 mei 2023
Goede producten en een snelle levering
12 mei 2023
Heel goed product, goede verpakking
8 mei 2023
Goede service en snel geleverd
5 mei 2023
Snelle anonieme levering