Beoordelingen voor hairandbeautyonline.com/nl/



Goed

4.28/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 336 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hairandbeautyonline.com/nl/ al 2.508 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
14-04-2019
Snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 17-04-2019
Dank u wel!

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
10-04-2019
gewoon goed..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
05-04-2019
Altijd goeie service en snelle levering en de prijzen zijn lager dan bij andere winkels. Dus alles is top
5.00
Uitstekend

hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 17-04-2019
Voor lage prijzen kan je altijd bij ons terecht! Bedankt voor de lovende recensie.

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
04-04-2019
Perfect service Top site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
03-04-2019
helemaal goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
21-03-2019
03-04-2019
Pastel pink pakt super slecht helaas echt zonde van me geld. Had hun bericht met foto's en wat de oorzaak kon zijn. Hun zeiden het moet op nat haar, dus nogmaals gedaan maar helaas pakt t even slecht.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
03-04-2019
Nog niets ontvangen dus kan niets beoordelen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
02-04-2019
Gewoon goede produkten die ik al heel lang gebruik en die bij hairandbeauty veel goedkoper zijn dan bij mijn kapper.
Pakket tijdig geleverd.
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
26-03-2019
Heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
25-03-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
19-03-2019
Concurrende prijzen, snelle levering en goede klantenservice bij evt. vragen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
19-03-2019
I like to buy there, They have everything I need and if I don't know something, I can always call and get an answer. Nice people. The price is always lower then in the shop. GO FOR IT
4.67
Uitstekend

hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 17-04-2019
Thank you very much for your positive feedback!

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
18-03-2019
Snelle levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
15-03-2019
Goede service en voor het product wat niet op voorraad iis, hierover wordt je direct geïnformeerd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
15-03-2019
Scherp geprijsd assortiment en zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
15-03-2019
Correcte levering en op afgesproken dag/tijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
13-03-2019
Snelle levering, product zoals verwacht.
Goede communicatie aan telefoon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
12-03-2019
Altijd snel in huis en altijd prachtige en goed werkende producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
12-03-2019
Snel, goed, geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
09-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
09-03-2019
Na bestelling, notabene op zondag, de bestelling op maandag al binnen. een fijn product voor mijn haar. Is verder niet bij drogisterijen te koop, of bij kapsalons. dus blij met hairandbeautyonline.
5.00
Uitstekend

hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 12-03-2019
Dat zijn de berichten die we graag lezen. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en kunnen hebben voorzien van het juiste product!

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
07-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
05-03-2019
Perfecte service
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
05-03-2019
Graag overleg gehad voor levering omdat producten die bij elkaar hoorden niet geleverd konden worden. Aan een deel heb je in de praktijk weinig en je kan niet gratis retourneren.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
04-03-2019
Altijd de goede producten en optijd bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
04-03-2019
altijd goede service. prijs kwaliteit zeer goed. goede producten. ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
03-03-2019
Fles peroxide had gelekt alles nat.
4.00
Goed

hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 12-03-2019
Neemt u de volgende keer gerust contact met ons op. Natte producten dat moeten we natuurlijk niet hebben. Hopelijk is het bij het flesje waterstof gebleven.

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
25-02-2019
Best prijzig voor profs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
24-02-2019
Top, uitzoeken, bestellen en geleverd krijgen, wat wil je nog meer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
22-02-2019
Snel en duidelijk advies via app
5.00
Uitstekend

hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 12-03-2019
Leuk dat er ook van onze app gebruik wordt gemaakt!

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
21-02-2019
5 sterren geef ik nooit omdat we mensen zijn en geen machines en er kan altijd wel iets mis gaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Alles op en top geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
19-02-2019
De artikelen bleken niet te leveren.
Gemaild en gebeld.
Geld is keurig teruggestort.
1.67
Matig

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
13-02-2019
kwaliteitsproducten supersnel en verzorgd geleverd ,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
11-02-2019
Mooie producten en topprijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
11-02-2019
Alleen maar pluspunten.
Geweldig.
Echte aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
10-02-2019
Heb tot op heden geen bestelling ontvangen 2 febr. besteld en betaald.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
09-02-2019
Eenvoudig bestellen en snel geleverd, leveringskosten wel vrij hoog
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-02-2019
Geweldig pakt goed ga zeker meer kleuren kopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-02-2019
Heel tevreden met de producten en de snelle levering
5.00
Uitstekend

hairandbeautyonline.com/nl/

Contact
Galvanistraat 38
3862 Nijkerk
Nederland
info@shops4youonline.com
hairandbeautyonline.com/nl/
Winkel-exploitant
shops4youonline B.V.
Galvanistraat 38
3862 Nijkerk
Nederland
Handelsregister
KvK 64909395
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hairandbeautyonline.com/nl/.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.