Beoordelingen voor www.hairandbeautyonline.com/nl/



Uitstekend

4.53/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 296 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.hairandbeautyonline.com/nl/ al 2.655 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
20-08-2019
Snelle levering uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
20-08-2019
Heeft bij mij en mijn dochter niet gepakt
Jammer
3.00
Redelijk

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 21-08-2019
Mocht u vragen hebben over het verven van het haar, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u precies vertellen hoe haarverf op de juiste manier kan worden gebruikt voor het beste resultaat.

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
19-08-2019
Geen idee, heb het nogsteeds niet binnen
1.00
Slecht

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 21-08-2019
Voor vragen over de levering kunt altijd contact met ons opnemen. Uw pakket ligt al enkele dagen op u te wachten op een postnl punt. Wij hebben u hierover een mail gestuurd. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
19-08-2019
Levering zeer snel, producten goedkoop en erg goed middel om dunner haar veel volume te geven tijdens fohnen. Service nog niet van toepassing
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
19-08-2019
Zeer snelle levering. Goeie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
19-08-2019
Erg snel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
19-08-2019
Heerlijke site, goede producten, goede prijzen, en goede service. Ook als je vragen hebt, kun je die makkelijk stellen. Voor mij niks anders meer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
18-08-2019
Top en snel in huis, goed bedrijf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
18-08-2019
Supersnelle levering en de producten zijn altijd prima verpakt
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 19-08-2019
Bedankt! We zullen aan onze magazijn medewerkers doorgeven dat ze goed bezig zijn!

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
18-08-2019
N.v.t.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
18-08-2019
Snelle levering
4.00
Goed

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 19-08-2019
Wat goed dat u de producten snel in huis had! Tot de volgende bestelling!

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
17-08-2019
Alles zoals gezegd geleverd Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
17-08-2019
Snelle levering en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
17-08-2019
Dikke prima
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 19-08-2019
Met 5 sterren van de 5, stralen wij van oor tot oor! Bedankt!

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
17-08-2019
Zeer tevreden zowel van het produckt als van de levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
16-08-2019
Goede service en snelle levering. Echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
16-08-2019
Na meerdere keren van een levering wat pas na een week kwam nu echt optijd bestelling na een 1 dag in huis
4.00
Goed

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 19-08-2019
Goed om te lezen dat we uw pakketje op tijd hebben kunnen leveren. We hebben enkele verbeteringen doorgevoerd op de site, nu wordt er nog eens extra aangegeven op de pagina van een product of het wel op niet op voorraad is. Ook kunt u uw mail achterlaten om een seintje te krijgen wanneer het product weer binnen is!

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
16-08-2019
Geen ervaring met service gehad tot nu toe niet nodig geweest want de levering de website en het assortiment zijn prima in orde.
4.67
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 19-08-2019
Dan weten wij dat we de levering en de informatie op de site doet wat het moet doen!

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
16-08-2019
super scherpe prijzen en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
15-08-2019
Super winkel Snelle verzending en goede kwaliteit met normale prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
15-08-2019
Zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
15-08-2019
Super goed. Snelle levering.
Ben super tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
15-08-2019
Snelle levering, volgens afspraak. Ik vind de bezorgkosten veel te hoog en vind 0,25 voor het betalen met IDeal ook niet oke.
Alleen voor een super scherpe aanbieding, kun je net iets goedkoper uit zijn.
4.00
Goed

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 16-08-2019
De reden waarom we deze apart vermelden is omdat wij transparant willen zijn tegen over de klant. In plaats dat wij deze kosten in de producten verrekenen, laten we ze zien in het betaal proces. We kunnen ons voorstellen dat dit ook wat af kan schrikken, we zijn aan het kijken of we dit misschien kunnen aanpassen of deze kosten eventueel laten te vervallen.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Altijd op tijd, geen klachten en goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
14-08-2019
Snelle en geruisloze levering van de spullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
13-08-2019
Dit is super goed bedank
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 14-08-2019
Top! Wij zijn blij dat u blij bent!

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
13-08-2019
Uitstekend product en een snelle levering ..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
12-08-2019
snel geleverd bedankt
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 14-08-2019
Graag gedaan!

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
12-08-2019
Het was prima
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 14-08-2019
Fijn! Mocht u toch nog op of aanmerkingen hebben. Dan horen we dat graag.

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
12-08-2019
Goede service, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
11-08-2019
Goeie prijzen en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
11-08-2019
Snel en correct geleverd. Goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
11-08-2019
Zoals gewoonlijk tip top in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
10-08-2019
Binnen 3 dagen geleverd
4.00
Goed

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 14-08-2019
Helaas had de postbezorger wat vertraging. U heeft uw pakketje een dagje later ontvangen dan normaal. Als het goed is moet daar een mailtje van zijn verstuurd. We zijn aan het kijken om in samenwerking met de pakketdienst het proces te verbeteren.

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
10-08-2019
Alles prima, alleen levering met postnl nooit volgens afspraak
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
10-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
09-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
09-08-2019
Super snelle en goed geregistreerde levering... Hierdoor weet je wanneer het product komt... Verder ook super product doet wat het beloofd. Overall super tevreden
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 14-08-2019
Dan weten wij dat we goed bezig zijn. Fijn dat het product ook goed bevalt!

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
09-08-2019
De prijzen zijn verrassend laag, de levering razendsnel.
Ik ben een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 09-08-2019
Dat zijn de berichten die we graag lezen! Dank u wel! Mochten er toch nog tips of verbeterpunten zijn, dan horen we dat graag!

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
08-08-2019
Prima levering.
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/

Dé HairandBeauty Webshop!

Professionele haarproducten bestel je voordelig online op Hairandbeautyonline.com. Op onze webwinkel vind je alle bekende, grote en kleine merken tegen een normale prijs. Met meer dan 130 verschillende merken hebben wij (bijna) alles voor het haar en de verzorging daarvan in huis!

Contact
Galvanistraat 38
3861 NJ Nijkerk
Nederland
info@shops4youonline.com
www.hairandbeautyonline.com/nl/
Winkel-exploitant
shops4youonline B.V.
Galvanistraat 38
3861 NJ Nijkerk
Nederland
Handelsregister
KvK 64909395
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.hairandbeautyonline.com/nl/.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.