Beoordelingen voor www.hairandbeautyonline.com/nl/



Goed

4.48/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 514 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.hairandbeautyonline.com/nl/ al 2.904 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Snel en volgens afspraak geleverd. Erg goedkoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
14-10-2019
Snelle levering, goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
14-10-2019
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
ok super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Hele snelle afhandeling en levering en heel vaak leuke acties
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Duidelijk en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Alles keurig en snel feregekd fijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
13-10-2019
fijne producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
13-10-2019
Alles is geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
13-10-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
Snelle levering Product is super fijn, gebruikt het al jaren Ideaal voor kort haar om te modelleren, wordt niet hard en het ruikt heerlijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
12-10-2019
Goede prijs, vlotte verzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
8 okt bestelling gedaan. Op site stond 6,99 verzendkosten, heb 7,95 betaald De mail van orderbevestiging en de factuur stond: voor 23.59 uur besteld, volgende in huis. Het zou met postnl verstuurd worden maar kwam twee dagen te laat (11okt) met trunkrs. Na 2 avonden voor niks wachten en contact met trunkrs zeiden zij dat ze de bestelling moesten vast houden shops4you. bestel hier nooit weer
2.00
Matig

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
Ik ben tevreden. Het pakket is snel aangekomen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
Snel en goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
11-10-2019
Naar tevredenheid geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
11-10-2019
Snel bezorgd volgens afspraak (volgende dag) en een echte discounter. Meer dan waard voor je geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-10-2019
Voor de tweede keer heb ik Golden Crystal Derum van Imperity besteld en sturen zij mij Crystal Serum zonder enig bericht. Ik heb 2 emails gestuurd maar tot heden geen reactie. IK ben een goede particuliere klant die voor een groepje besteld. Ik vind niet klantvriendelijk en nog erger dat ik de voor de 2de keer de verkeerde artikelen toegezonden de portokosten moet betalen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
09-10-2019
Ging goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
09-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
09-10-2019
Het Bedankje en Cadeautje zijn naast de snelle service een prachtig gebaar.
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/ antwoordt: 11-10-2019
U bedankt voor de positieve beoordeling!

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
09-10-2019
Het artikel is tot nu toe nog niet geleverd.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
09-10-2019
Top snel verstuurd. Met nog leuke kadootjes erbij in de doos ook
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
09-10-2019
Netjes op tijd ontvangen. Tressa watercolor shampoo, een goed product om je haarkleur op te frissen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
09-10-2019
Kan niet anders dan zeggen top
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
Prima zaak. Niet alles wat ik besteld heb was er, maar ze hebben een combinatie gemaakt van de producten om aan dezelfde prijs hetzelfde in een andere verpakking aan te bieden.
Netjes opgelost zo.
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
08-10-2019
Perfect Volgende keer bestel ik terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
08-10-2019
Prima geregeld
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
08-10-2019
Bestelling en levering vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
08-10-2019
Het pakket zag er nogal gehavend uit bij levering. Voor de rest alles prima.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
07-10-2019
voor 22:00 s' avonds besteld de volgende dag in huis en dat klopt ook superblij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
07-10-2019
Vlotte afhandeling van de bestelling van reeds bekende producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
07-10-2019
Je bestelt super simpel en je hebt het lekker snel in huis Het is ook zo verpakt dat er niks kapot kan gaan. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
07-10-2019
Gewoon goed geregeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Ik heb mijn bestelling vorige week gedaan en heb het nog steeds niet binnen
1.67
Matig

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
07-10-2019
Levering duurde langer dan de website zei. Product werkt niet naar behoren
1.67
Matig

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
06-10-2019
Geweldig kon niet beter het best
5.00
Uitstekend

www.hairandbeautyonline.com/nl/

Dé HairandBeauty Webshop!

Professionele haarproducten bestel je voordelig online op Hairandbeautyonline.com. Op onze webwinkel vind je alle bekende, grote en kleine merken tegen een normale prijs. Met meer dan 130 verschillende merken hebben wij (bijna) alles voor het haar en de verzorging daarvan in huis!

Contact
Galvanistraat 38
3861 NJ Nijkerk
Nederland
info@shops4youonline.com
www.hairandbeautyonline.com/nl/
Winkel-exploitant
shops4youonline B.V.
Galvanistraat 38
3861 NJ Nijkerk
Nederland
Handelsregister
KvK 64909395
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.hairandbeautyonline.com/nl/.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.