Beoordelingen voor hairandbeautyonline.com/nl/



Goed

4.34/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.146 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hairandbeautyonline.com/nl/ al 2.334 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
17-07-2018
Ik ontvang deze mail zonder dat mijn bestelling binnen is.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
17-07-2018
Stukken goedkoper en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
16-07-2018
Ik ben erg blij met de bestelling stuk goedkoper dan bij de kapsalon en makkelijk bestellen.
Ook snelle levering en alles netjes geregeld. Kreeg bericht over de verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
10-07-2018
Perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
09-07-2018
Prima omschrijving van producten, wat ze doen voor je haar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
06-07-2018
Prima product niet vet en geeft je haar vollume,bestellen en de levering gingen vlug en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
27-06-2018
05-07-2018
Meer dan tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
25-06-2018
03-07-2018
Snelle levering, goede producten, kwaliteit producten en redelijke prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
22-06-2018
01-07-2018
Ik had het paket de volgende dag al in huis Geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
30-06-2018
Zonder verzendkosten erbij en alle sterren
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
29-06-2018
Fijne webwinkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
29-06-2018
Zeer onvriendelijke dame op klantenservice.
Website zit bug in waardoor gekozen zgn. beloofd gratis cadeau wegvalt bij kiezen meerdere producten. Bij reclamatie daarover ronduit onbeschoft behandeld hoewel probleem onderkent. Maar niet als service het product alsnog naverzonden.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
27-06-2018
Vooraf telefonisch goede informatie gekregen over producten. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
27-06-2018
Snelle antwoorden op vragen via mail
Toen mijn bestelling niet binnen kwam na een paar dagen heb ik wederom een mail gedaan . Misschien was het product niet leverbaar maar dan had ik liever gezien dat dit op de site stond zodat ik verder kon zoeken en ineens werd er gezegd dat er weer een voorraad binnen kwam en de volgende dag had ik het in huis
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-06-2018
Besteldatum
17-06-2018
25-06-2018
Zeer goed bedrijf......van mij een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2018
Besteldatum
16-06-2018
25-06-2018
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2018
Besteldatum
15-06-2018
24-06-2018
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
18-11-2017
21-06-2018
Was zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
21-06-2018
Snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
10-06-2018
18-06-2018
Levering Redelijk. Omdat ik het jammer vond dat er niet even een mail naar mijn
was toegestuurd dat niet alles op voorraad was. waardoor ik mijn bestelling later kreeg ik heb na 4 dagen zelf even gebeld. Hele vriendelijke mevrouw aan de telefoon gekregen en het mijn uitgelegd ze ging kijken en vertelde mijn dat het de volgende dag binnen kwam en dat het dan gelijk opgestuurd zal worden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
17-06-2018
Alles prima gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
17-06-2018
Goede producten tegen concurrerende prijzen Goede klantenservice en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
16-06-2018
De levering heeft nogal lang op zich laten wachten
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
15-06-2018
Ik vind er alle merken zoals bij de kapper, maar veel voordeliger en snel geleverd Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
13-06-2018
Snel geleverd en wat ik zelf handig vond is dat ik even een appje kon sturen en reactie kreeg van een persoon die weet waar ze het over had en geen algemene klantenservice . Ze (Suus) was vriendelijk en reageerde vrij snel . Al met al heel tevreden over de gang van zaken en zou hier zeker nog eens bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
11-06-2018
Dit was mijn eerste bestelling alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
22-05-2018
10-06-2018
Ordernummer ORDHBO154937
Aangekocht en betaald op 22/05/18
Kapot toestel ontvangen en met kosten teruggestuurd op 30/05/18
Sindsdien niets meer ontvangen, geen antwoord op verstuurde mails, geen toestel.
Dit is ongehoord graag rechtzetting
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
09-06-2018
De verf pakt heel goed op de haren.
Handschoenen ontbreken om de verf aan te brengen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
09-06-2018
Overzichtelijke site, snel en soepel bestel- en betaalproces. Vlotte levering en zorgvuldige verpakking. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
08-06-2018
Prima föhn, zeer tervreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
30-05-2018
08-06-2018
zeer te vrede over de producten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
28-05-2018
05-06-2018
Prima prijzen, snelle levering, leuk cadeautje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
04-06-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
04-06-2018
de bestelling correct uitgevoerd en geleverd volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
27-05-2018
04-06-2018
gewoon snel en goed. groot assortiment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
24-05-2018
04-06-2018
Super snel geleverd:)
Volgende keer weer bij jullie :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
26-05-2018
03-06-2018
Weinig correcte leveringen bij mij. Word niet goed gelezen. Service: ligt eraan welke medewerker je aan de mail of telefoon krijgt.
1.67
Matig

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
03-06-2018
Alles Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
03-06-2018
Alles snel ontvangen, goede producten met uitgebreide omschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
02-06-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

hairandbeautyonline.com/nl/

Contact
Galvanistraat 38
3862 Nijkerk
Nederland
info@shops4youonline.com
hairandbeautyonline.com/nl/
Winkel-exploitant
shops4youonline B.V.
Voerstlaantje 2
3862AA NJ Nijkerk
Nederland
Handelsregister
KvK 64909395
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hairandbeautyonline.com/nl/.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.