Beoordelingen voor hairandbeautyonline.com/nl/



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 250 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hairandbeautyonline.com/nl/ al 2.564 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
17-06-2019
Altijd goed en zeker niet duur. Ook voor de particulier. Ik ben 100 tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
16-06-2019
Ik heb nog niets ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
13-06-2019
altijd top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
12-06-2019
Voordelige producten, promoten met dat gratis kado vind ik een beetje overdreven als je gewoon korting krijgt bij een ander bedrijf.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
12-06-2019
Als snelle levering niet mogelijk is, hier dan niet mee adverteren.
Beter is om duidelijk aan te geven wat de levertermijn dan wel is.
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Snelle levering, gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Snelle levering met altijd een leuk kleinigheidje erbij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
09-06-2019
Alles ging prima, alleen vreemd dat je om je spullen af te kunnen rekenen een klein bedrag moet betalen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
09-06-2019
Snelle levering en hele goede prijzen. Verder wordt je ook perfect op de hoogte gehouden van je bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
08-06-2019
Prima service, snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
07-06-2019
Je wordt niet op de hoogte gehouden van de bestelling en geen reactie komt op de E-mail. Na telefonisch contact opgenomen met de firma blijkt de bestelling nog niet kompleet is. Inmiddels een deel binnen en wacht nog op een tube.
Hoop dat ik op de hoogte gehouden wordt wanneer ik dat zal ontvangen.
2.00
Matig

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
07-06-2019
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
slechte communicatie op via de app.
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Zeet goed mijn dochter was zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Ik bestel nergens anders meer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
17-05-2019
03-06-2019
Super snel in Spanje ontvangen. Goed verpakt en...met leuke verrassing in de doos. Ik geef jullie een dikke 10
De silver shampoo van Indola is de aller beste die er is. Ik heb al zoveel verschillende merken geprobeerd, maar deze....deze staat op nummer 1. Prachtige zilverglans, mijn haar ziet er veel voller uit en....weg met alle geeltinten Ben er heel blij mee Met zeer zonnige groetjes,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
29-05-2019
Snelle levering, goede prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
28-05-2019
Prima in orde. Geen ervaring met service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
27-05-2019
Voordelig en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
27-05-2019
goede prijs en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
25-05-2019
Supersnelle levering, zeer voordelig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Goede prijzen, ruim aanbod en hele goede klantenservice.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
20-05-2019
Helaas was het product niet te verkrijgen. Vriendelijke app contact gehad en toen netjes mijn geld terug ontvangen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
18-05-2019
Binnen een dag mijn bestelling binnen, inclusief een kleine attentie. Alles keurig verpakt, ga hier zeker vaker bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
17-05-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
16-05-2019
Ik had in België mijn pakketje de dag erna. Erg fijn Producten ook zoals verwacht.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering. Prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Snel geleverd, producten als verwacht samen met enkele leuke attenties.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
14-05-2019
Ik heb de producten nog niet ontvangen en ook geen bericht gekregen van de verwachte levertijd.
2.33
Matig

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
14-05-2019
Goede service en prijs kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
13-05-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
12-05-2019
Alles naar wens en snelle levering. Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
Helaas teleurgesteld mbt de levering. De olie lekte door de kartonnen doos heen...waarom nou niet wat degelijker verpakken met oa. opvulmiddelen zodat de boel minder door de doos heen slingert of zorgdragen dat het artikel niet lekt/ kan lekken....een bestelling van bijna 100 euro....zucht...
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
11-05-2019
Product werd snel geleverd. Helaas heeft de pakketbezorger van Post.nl het pakket bij de verkeerde post.nl afhaalpunt het pakje afgeleverd. Eenmaal daar aangekomen, bleek het pakketje helemaal niet afgeleverd te zijn. Na een telefoontje met post.nl en wat omwegen is het na het weekend op de juiste plek aangekomen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
11-05-2019
Snelle levering, prachtige kwaliteit en betaalbaar Ook goed bereikbaar met vragen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
10-05-2019
Nog niets ontvangen na 3 weken
1.00
Slecht

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
09-05-2019
Pakje lag niet klaar toen ik het kwam halen
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
08-05-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
08-05-2019
Snel verzonden, producten voldoen
4.00
Goed

hairandbeautyonline.com/nl/

Contact
Galvanistraat 38
3862 Nijkerk
Nederland
info@shops4youonline.com
hairandbeautyonline.com/nl/
Winkel-exploitant
shops4youonline B.V.
Galvanistraat 38
3862 Nijkerk
Nederland
Handelsregister
KvK 64909395
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hairandbeautyonline.com/nl/.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.