Portofoonwinkel.nl- Logo - Beoordelingen

Portofoonwinkel.nlReviews

: 467Goed

4,46

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Portofoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Portofoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Portofoonwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Portofoonwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

54 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

467 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


17 mrt. 2022 
Niet eerst zelf wat vooronderstellingen aannemen en een bestelling plaatsen. Er wordt immers advies aangeboden voor een juiste keuze. Gelukkig kon de bestelling worden geannuleerd en vond snel restitutie plaats. Weer wat geleerd van dit bedrijf, waarvoor dank!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


21 okt. 2022
Niet bereikbaar! gehoorsbescherming besteld, bleek niet leverbaar te zijn. via mail geld terug verzocht maar hier nooit antwoord op ontvangen. telefonisch zijn ze niet bereikbaar. meermaals geprobeerd te bellen maar geen gehoor.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Portofoonwinkel.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
29 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Zending werd netjes en snel bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
Vandaag besteld morgen niet in huis maar 6 dagen later
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Ik ben echt te vrede met de oortjes en jullie doen het goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Snel verzonden en snelle antwoorden op vragen en goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022 
Groot assortiment, snelle leverling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Informatie over onderdelen portofoons wat verbeteren opdat je in een keer tot de juiste keuze kan komen bij ene specifiek model
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Fijne en correcte samenwerking!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jun. 2022
Snelle levering en goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
heb de bestelling niet ontvangen. 6dagen geleden besteld.
Beoordeling melden
Antwoord van Portofoonwinkel.nl
9 jun. 2022
Geachte mevrouw, Onze excuses dat u het product nog niet heeft ontvangen. Wij hadden u beter op de hoogte moeten houden van de langere levertijd. Wij zullen hierover contact met u opnemen. Onze excuses voor het ongemak. met vriendelijke groet, Portofoonwinkel
 Geverifieerde beoordeling
3 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 mei 2022
Bij portofoonwinkel peltor oorkappen besteld waar bij stond 1-3 dagen levertijd. Na 2 weken nog niets ontvangen ne ook geen reactie op mail.
Beoordeling melden
Antwoord van Portofoonwinkel.nl
25 mei 2022
Geachte heer/mevrouw, Onze excuses dat wij de levertijd niet zijn nagekomen en u vervolgens ook niet daarvan op de hoogte hebben gebracht. We zullen dit intern bespreken om zo onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Ik zie dat er inmiddels al contact is geweest met onze medewerkers en dat ze u zullen bellen als de nieuwe verwachte levertijd onverwacht toch niet gehaald kan worden. met vriendelijke groet, Portofoonwinkel