Beoordelingen voor nl.sarenza.be



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 439 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft nl.sarenza.be al 4.291 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
04-08-2018
De diensten van SARENZA vindt ik zeer goed. Ik vond het jammer dat ik de levering moest terug sturen omdat de schoenen te smal waren. Na terugzending van de goederen was de terugbetaling binnen de week geregeld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
31-07-2018
31-07-2018
Het was de eerste keer dat ik schoenen moest terugsturen omdat ze te klein waren. Ik ben heel aangenaam verrast over de snelle terugbetaling. Dank voor de service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
31-07-2018
31-07-2018
Goeie kwaliteit en vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
30-07-2018
30-07-2018
Dit was mijn eerste bestelling, uiterst tevreden nieuwe klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
29-07-2018
29-07-2018
Bij bestelling stond onderaan: U ontvangt bij eerst bestelling bij Sarenza een korting van 20€. Ik kon deze korting nergens invullen, bijgevolg geen korting Alhoewel anders aangekondigd. Wel nadien enkele verwarrende berichten omtrent korting bij binnen het jaar te verrichten bestellingen, zeker minder dan 20€ alhoewel duidelijk stond: BIJ EERSTE BESTELLING 20€ korting. Geen geloof meer hechten
3.67
Goed

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
28-07-2018
28-07-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
28-07-2018
28-07-2018
prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
27-07-2018
27-07-2018
Super tevreden. Perfecte sandalen, snelle levering top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
27-07-2018
27-07-2018
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
27-07-2018
27-07-2018
communicatie van B Post loopt achter op de feiten waardoor de dag van levering moeilijk is in te schatten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
27-07-2018
27-07-2018
alles in orde geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
27-07-2018
Super ervaring en leuke schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
26-07-2018
Eerste bestelling. Oorspronkelijk wat terughoudend vanwege "wat als" het niet past. Zeer goede begeleiding en uitleg. Omruiling is probleemloos verlopen (te klein) Heb nu ook schoenen besteld voor mijn 86 jarige moeder. Zij heeft gekozen uit jullie ruime aanbod, en ik heb besteld. Nu heeft ze toch ook nog kunnen genieten van de solden zonder buiten te moeten komen in dit warme weer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
26-07-2018
Alles top ik zal zeker nog bij u bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
26-07-2018
26-07-2018
Op de site stond tijdens de bestelling aangegeven dat ik het 20 juli zou ontvangen. Maar helaas werdt dat 23 juli waardoor mijn planning anders verliep. Ik had de schoenen namelijk nodig voor een feestje. Maar ik ben heel blij met de schoenen. Ze zijn zoals ik had verwacht,
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
25-07-2018
25-07-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
25-07-2018
25-07-2018
De sneakers waren te klein, anders super service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
25-07-2018
25-07-2018
Wat prima en heel snel bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
Verzending gebeurde heel snel door Sarenza Heel tevreden over de verpakking van het product
De schoenen waren helaas een maatje te groot maar ik kreeg de mogelijkheid om ze voor een andere maat te wisselen. Aangezien ik mijn te kleine paar vandaag pas heb teruggestuurd, kan ik geen beoordeling geven over de retour, maar ik ben er zeker van dat dit in orde zal zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
PRIMA
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
Liefst de gevraagde kleur van schoenen en juiste type leveren. Gelukkig vond ik de fout geleverde ook mooi. Ik had echter donkerblauwe met veters besteld en heb lichtblauwe zonder veters gekregen
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
spijtig genoeg waren we niet thuis en moesten we 's anderendaags de sandalen afhalen in de Post.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
PERFECT
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
Dit is mijn eerste ervaring met deze webshop alles is goed gegaan top kwaliteit goed ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
De schoenen waren erg mooi, maar duidelijk wel al eens door een onvoorzichtig iemand gepast/gedragen, waardoor er al kleine gebruikssporen op waren...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
Besteld, 2 dagen later (zoals vooraf doorgegeven) geleverd. Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
Schoenen waren prima

De zooltjes waren na één keer dragen reeds gescheurd ... dan is 8,5 euro wel heel veel natuurlijk ...
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
23-07-2018
Geen opmerkingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
23-07-2018
Stipte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
23-07-2018
alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
23-07-2018
ben super tevreden, over alles in feite... :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
23-07-2018
Snel en ok
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
23-07-2018
Degelijke schoen, snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
22-07-2018
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
21-07-2018
21-07-2018
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
21-07-2018
21-07-2018
Uitstekende service. Snelle levering. Prijs kwaliteit goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2018
Besteldatum
21-07-2018
21-07-2018
tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
19-07-2018
een directe en correcte levering . Chapeau
Product is volledig zoals ik ze wou.
Hartelijk dank en raad het mijn vrienden ook aan.
Grt en aan iedereen een goede vakantie toegewenst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
19-07-2018
Het was naar alle verwachtte en volle tevredenheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
19-07-2018
goede en duidelijke beschrijving met er super blij mee.
5.00
Uitstekend

nl.sarenza.be

Contact
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
klantendienst@sarenza.be
nl.sarenza.be
Winkel-exploitant
Sarenza SA
27-29 rue de Choiseul
75002 Paris
Frankrijk
Handelsregister
RCS Paris B 480 188 507
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stéphane Treppoz
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nl.sarenza.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.