CarKiddo- Logo - Beoordelingen

CarKiddoReviews

: 102Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
CarKiddo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CarKiddo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 nov. 2021
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
CarKiddo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij CarKiddo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor CarKiddo

55 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

102 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 jan. 2022
Snelle levering van de auto.De afstandsbediening deed het niet we hebben gebeld meteen antwoord en netjes behandeld.De volgende dag hadden we de nieuwe al in huis..Bedankt super service!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


9 mei 2022
De levertijd 1 dag verlaat !
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor CarKiddo

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(8)
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Alles was perfect behalve snelheid levering niet zoals vooropgesteld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Na 2 werkdagen kwam de auto al binnen! Super snelle levering, we hadden gehoopt dat hij op de verjaardag van onze dochter binnen zou komen maar dit lukte helaas niet. Verder zijn we super tevreden met de auto!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Snelle levering, en snelle reactie op een vraag
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022 
Helaas deed de verlichting het niet. Mocht hem meteen om komen ruilen dus prima. Wel misschien beter eerst testen voordat hij de winkel uit gaat?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022
Pakket was snel bezorgd. Ook voor vragen reageren ze snel. 1 minpunt was dat er helaas geen instructie (soort van ikea boekje) bij zat. Dus hadden we eventjes moeite met uitzoeken hoe sommige onderdelen waar/ hoe in elkaar gezet moesten worden. Verder ziet auto er goed uit. Mooi wagen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2022
Product is top. Stond keurig netjes klaar. Werkt prima. Alleen parkeren in de buurt is wel een dingetje als je een 14 kilo speelgoed auto wil meenemen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jul. 2022
een rijbewijs erbij doen is leuk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 feb. 2022
Beoordeling melden