lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nlReviews

: 44.407Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lobbes.nl

7.425 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

44.407 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 nov. 2022
Snelle bezorging. Netjes verpakt. Ik had twee artikelen besteld. Een groot ding en een stickervel. Na uitpakken kon ik het stickervel niet vinden. Na contact (per email) met de klantenservice werd gelijk een nieuw stickervel opgestuurd. Nadat ik 's avonds de doos helemaal uit elkaar gadget gehaald (om te knutselen), bleek het stickervel tussen/achter een van de doosflapjes te zitten. Dit heb ik gelijk laten weten, maar ik was te laat om de nazending te annuleren. Wellicht de volgende keer dunne stickervellen met een plakband aan een ander item vastplakken? Ik heb nu wel voor Halloween heel veel 'monsterlijke' appeltjes kunnen maken. En iedere keer als er een appeltje op gaat plak ik de oogjes op een kandelaar. Dit wordt de drakenkandelaar (voor volgend jaar).
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 okt. 2022
Verschrikkelijk product, VEEL TE KLEIN. Zelfs voor men zoon van 70 cm. Alles deurtjes zitten kei vast en al je iets te hard trekt valt niet alleen het hele keukentje om. Maar ook alles uit elkaar, veel. Ik heb 25 euro betaald maar dit is nog geen 10 waard buiten wat stickers. Doe jezelf een plezier en koop eentje van een degelijke winkel waar je 150 betaald en degelijk speelgoed hebt. Deze kegel ik gewoon bij het plastiek afval
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lobbes.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
fijne website, mooie prijzen snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Fijne producten en goede service/levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Producten zoals verwacht, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Bestelde artikelen netjes en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Tot nu toe steeds goede ervaringen gehad
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
altijd netjes ontvangen zeer blli ermee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snel geregeld. En super leuke artikelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Supersnelle levering van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Via app.besteld keurig op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering en leuk kinderspeelgoed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Snelle levering, veel keuze, goedkoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Altijd netjes op tijd. Netjes verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Snelle levering, en goedkoopste prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle verzending en leuke producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Mooi speelgoed voor de kleinkinderen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering en goede kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
goed verzorgt de bestelling geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Stipt op tijd en correct geleverd !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Snelle verzending. Zeer ruime keuze
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Duidelijke site en snelle levering
Beoordeling melden