Verschrikkelijk product, VEEL TE KLEIN. Zelfs voor men zoon van 70 cm. Alles deurtjes zitten kei vast en al je iets te hard trekt valt niet alleen het hele keukentje om. Maar ook alles uit elkaar, veel. Ik heb 25 euro betaald maar dit is nog geen 10 waard buiten wat stickers. Doe jezelf een plezier en koop eentje van een degelijke winkel waar je 150 betaald en degelijk speelgoed hebt. Deze kegel ik gewoon bij het plastiek afval
Ik heb deze website aanbevolen gekregen via mijn buurvrouw en was op zoek naar een leuk cadeautje voor mijn neefje en kreeg de speelgoedauto op tijd en heel tevreden
Goed geregeld, ruime keuze. Super avond expresslevering
Alles bestens
Precies goed.
snelle levering. Maar een - punt de verpakking de dingen van 10 x 10 en 10 in een doos waar er wel 30 inkonden was wel overdreven.
Antwoord van lobbes.nl
Bedankt voor je review. Het inpakken van onze artikelen is een volledig geautomatiseerd proces, waarbij het helaas weleens voorkomt dat de artikelen in een te grote doos worden verzonden. Excuses daarvoor!
Momenteel zijn wij druk bezig met het optimaliseren van het verzendproces. De verpakkingsgrootte is een belangrijk punt. De eerste stappen zijn al gemaakt in het ontwikkelen van een inpakproces waarbij de doos op maat naar de bestelde artikelen wordt gemaakt.
Ik had de kidsglobe loopstal 1:32 besteld. Deze heb ik niet gekregen maar in plaats daarvan wel de stal met landbouwloods 1:32. Ik heb hiervan geen melding gedaan omdat ik hem anders had moeten terug sturen en dan had ik geen kado gehad voor een verjaardag van een kind. Het kind was tevreden met de stal, echter blijft het nog steeds niet het product wat ik had besteld.
Antwoord van lobbes.nl
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je een onjuist artikel hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak! Voor de volgende keer kan je contact met ons opnemen en zullen we zo snel mogelijk het juiste artikel alvast opsturen.
Snelle levering, goede kwaliteit.
Alleen jammer dat ik niet kon kiezen welk poppetje ik wilde hebben. Nu twee dezelfde.
Antwoord van lobbes.nl
Er zijn meerdere artikelen in ons assortiment waarbij verschillende kleuren of versies door elkaar geleverd worden, zoals deze.
Je kunt een voorkeur voor een kleur opgeven, maar dan kunnen we de kleur alsnog niet garanderen. Als het kan krijg je wel de gewenste kleur, het kan echter voorkomen dat de betreffende kleur of versie op is op dit moment.
De voorkeur kun je aan het einde van je bestelling opgeven bij 'Opmerkingen'. En dan hopen we dat we je de gewenste versie toe kunnen sturen.
Geïmporteerde beoordelingen: