lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nlReviews

: 44.623Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2018
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
lobbes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lobbes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lobbes.nl

7.532 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

44.623 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 nov. 2022
Snelle bezorging. Netjes verpakt. Ik had twee artikelen besteld. Een groot ding en een stickervel. Na uitpakken kon ik het stickervel niet vinden. Na contact (per email) met de klantenservice werd gelijk een nieuw stickervel opgestuurd. Nadat ik 's avonds de doos helemaal uit elkaar gadget gehaald (om te knutselen), bleek het stickervel tussen/achter een van de doosflapjes te zitten. Dit heb ik gelijk laten weten, maar ik was te laat om de nazending te annuleren. Wellicht de volgende keer dunne stickervellen met een plakband aan een ander item vastplakken? Ik heb nu wel voor Halloween heel veel 'monsterlijke' appeltjes kunnen maken. En iedere keer als er een appeltje op gaat plak ik de oogjes op een kandelaar. Dit wordt de drakenkandelaar (voor volgend jaar).
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 okt. 2022
Verschrikkelijk product, VEEL TE KLEIN. Zelfs voor men zoon van 70 cm. Alles deurtjes zitten kei vast en al je iets te hard trekt valt niet alleen het hele keukentje om. Maar ook alles uit elkaar, veel. Ik heb 25 euro betaald maar dit is nog geen 10 waard buiten wat stickers. Doe jezelf een plezier en koop eentje van een degelijke winkel waar je 150 betaald en degelijk speelgoed hebt. Deze kegel ik gewoon bij het plastiek afval
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lobbes.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(5861)
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
 
Het speelgoed was goed verpakt ,in een stevige doos .Heel snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Snelle levering, duidelijke zoekfunctie, kortom geen op of aanmerkingen
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
13 dagen geleden
Goed om te lezen dat alles zo goed bevalt, bedankt voor de toffe feedback!
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
 
Het artikel ziet er goed uit. Het stond netjes klaar met het ophalen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Precies op de gemelde tijd geleverd. Het hoefde niet beter! Fijn zo.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Fijn shoppen en altijd vlotte levering en goed informatie voorziening
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
snelle en goede levering, alle bestelde artikelen aanwezig en intact.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
11 jan. 2023
Fijn dat de ervaring tot nu toe goed is, dat horen we graag.
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Bestelling vlot bezorgd Kan alleen wel in een kleinere verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
 
Alles goed en snel verpakt en verzonden. snelle levering. Blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
19 jan. 2023
Fijn om te horen dat je blij bent met onze artikelen en de service van onze webshop!
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
 
van N V.
Prima winkel, goede retourmogelijkheden en een fijne klantenservice
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
18 uur geleden
Goed om te horen dat de bestelling en het proces van bestellen zo goed bevallen zijn, bedankt voor je leuke review :)
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
van wim b.
Ik koop al jaren speelgoed bij jullie. Leuk speelgoed. Altijd goed!
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
4 dagen geleden
Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo'n trouwe klant bent :)
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Goede producten ontvangen, zoals op de foto. Giede prijs/kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle verzending en mooie prijzen. Altijd leuk om hier te shoppen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Snelle verzending en product zoals beschreven voor een leuke prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
 
Eigenlijk alles, het was duidelijk, goed geleverd, geen klachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
 
heel veel leuk en leerzaam speelgoed, dat je snel in huis hebt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
 
Super schöne Kiste. Sehr hochwertig !! Schneller Versand. TOP
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Goede service , ik zou geen verbeterpunten op kunnen noemen
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
5 dagen geleden
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service!
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Heel vlugge levering. Mooie site, alles makkelijk te vinden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Superleuk assortiment, enorm veel keuze voor fijne prijzen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Na een klacht over een defect artikel, heel goed geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
18 jan. 2023
Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent :)