dermaskinshop.nlReviews

: 829Uitstekend

4,87

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
dermaskinshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dermaskinshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
dermaskinshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dermaskinshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor dermaskinshop.nl

68 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

829 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor dermaskinshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2021
Beoordeling melden
 Wordt beoordeeld
31 jan. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van dermaskinshop.nl
1 feb. 2022
Bedankt Rebecca voor je beoordeling. Na alle grove beledigingen die je naar ons toe hebt gedaan zij we toch blij dat je ons toch nog 1 ster hebt willen geven. Hartelijke groeten, team Dermaskin