Schiphorstshop.nl- Logo - Beoordelingen

Schiphorstshop.nlReviews

: 205Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Schiphorstshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Schiphorstshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Schiphorstshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Schiphorstshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Schiphorstshop.nl

109 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

205 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 jun. 2022 
Snelle levering van de bestelde artikelen. Bij levering schade aan 1 deksel, maar na melding is er direct een nieuwe deksel naar ons verstuurd. Goede service!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 sep. 2022
Schiphorst doet zaken met vervoerder Transmission. Deze zet je spullen in de regen naast je voordeur , aan de openbare weg. Zonder levering over te dragen. En laat ze daar rustig dagen staan met kans op diefstal. Het personeel liegt daarna dat het zo mocht. Voor mij is Schiphorst hierdoor geen betrouwbare partner meer. (Heb ik hen ook verteld)
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Schiphorstshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(87)
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Makkelijk bestellen, vlot leveren. Wel jammer dat je account aan moet maken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Net zoals voorafgaande bestellingen, goede service en zeer snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
van G. A.
Bestellen gaat eenvoudig. Snelle en juiste levering in stevige verpakking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Precies zoals vermeld op de site en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering en uiteraard zoals besteld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Keurig afgeleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Vlotte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Doe al jaren zaken en altijd met een gerust gevoel. Als er iets niet goed is gegaan (1x in de 3 jaar) wordt het direct verholpen. Het is een geweldig team!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Kratten zijn nog mooier dan verwacht, mooi op tijd geleverd. Mooi spul en fijn om mee te werken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Simpele webshop en correcte levering binnen 3 dagen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022 
goede producten, eerlijke prijs, prima bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Goede service, snelle levertijd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
prijs/kwaliteit verhouding is goed. Product is netjes verpakt en snel bezorgt.
Beoordeling melden