Prima webshop waar ingeregeld broeken aankoop. Enkel wel een keer een miskoop gehad in een fysieke winkel. Twee broeken laten adviseren waar achteraf gezien de maten niet klopten. En te kort van lengte waren. Helaas kon ik dit niet meer retourneren want de labels waren er al afgehaald.
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
3 maanden geleden
Bij bestelling via de webshop bleken niet alle kortingsacties verrekend. Dit zou hersteld worden na de retour periode.
Na 2 van de 4 kledingstukken retour gestuurd te hebben worden de overige kledingstukken volle pond berekend terwijl hier wel korting op geldig was. Na contact met de klantenservice wordt netjes aangegeven dat dit de gang van zaken is. Vaker wat in de winkel gekocht, dan was dit geen probleem.
Klantenservice geeft nu niet meer thuis.
Ik bestel al ruim 15 jaar regelmatig bij de score en heb nog nooit gezeur gehad met mijn bestelde items. Altijd optijd geleverd, retour items stuur ik altijd terug via de fysieke winkels, daar is de service ook altijd in orde.
2 maanden geleden
Communicatie redelijk onduidelijk, en steeds niet volledig. Meerdere emails ontvangen over wijzigingen, missende items, leverdata niet nagekomen.
Geïmporteerde beoordelingen: