deverfwebshop.nlReviews

: 16Uitstekend

4,69

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
deverfwebshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij deverfwebshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 sep. 2022
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
deverfwebshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij deverfwebshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor deverfwebshop.nl

16 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

16 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


2 dagen geleden
Ontvangen zoals besteld. Alles ZEER goed verpakt en zeer netjes geleverd! Complimenten, je ziet het nog wel eens anders met het verzenden van verf.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 nov. 2022
Pakket is nooit aangekomen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor deverfwebshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Ontvangen zoals besteld. Alles ZEER goed verpakt en zeer netjes geleverd! Complimenten, je ziet het nog wel eens anders met het verzenden van verf.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Een shop waarin de klant centraal staat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022 
snel en bezorgd en goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
10 dagen geleden
Bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Pakket is nooit aangekomen
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
14 nov. 2022
Hier is helaas iets fout gelopen bij de bezorgpartner. Indien we hierin nog iets kunnen betekenen, dan horen we het graag!
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Top verf voor top prijs bij deze webshop,aanbevolen bij andere mensen.
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
28 okt. 2022
Dankjewel voor de fijne review! :)
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Reageren snel en de verf wordt er netjes verpakt en opgestuurd
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
4 nov. 2022
Dankjewel!
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Alles snel en goed verzorgt
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
7 okt. 2022
Hartelijk dank, Henny!
 Geverifieerde beoordeling
29 okt. 2022
Snel en een prima prijs
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
4 nov. 2022
Dankjewel!
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Goede prijs en service
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
21 okt. 2022
Dankjewel!
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Top!!
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
4 nov. 2022
Dankjewel!
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
21 okt. 2022
Bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
16 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
14 nov. 2022
Dankjewel!
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
14 okt. 2022
Bedankt!
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
7 okt. 2022
Hartelijk dank voor de beoordeling!
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Goedkoopste prijs en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van deverfwebshop.nl
30 sep. 2022
Dankjewel, Rien!