Certificaat voor Azalp.be

No. XE60B2852F723C44E4FBCE2A69D9A3AED
 

Geldig vanaf
08-03-2017
Geldig tot
07-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.03/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 408 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.029 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
22-09-2018
Nog geen weder antwoord gekregen op mail van 13 september en we zijn nu 22 september. Raar?
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 24-09-2018
Beste meneer Welvaert, Onze klantenservice heeft u reeds van het weekend geantwoord. Onze excuses dat het wat langer duurde. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
21-09-2018
alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
27-06-2018
20-09-2018
De levering duurt extra 3 weken in geval van remboursbetaling, waarom ? Bovendien dient er contant betaald te worden bij levering, dat kan veel veiliger met een pin-automaat
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 21-09-2018
Beste Jules Janssens, Dat kunnen we heel makkelijk uitleggen. Doordat u betaald onder rembours kunnen we het product niet rechtstreeks laten verzenden vanuit de fabrikant. Hierdoor moet uw bestelling eerst naar onze logistieke partner, die hem dan uitlevert aan u. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
15-08-2018
19-09-2018
Plannetje bij het tuinhuis kan beter zijn
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
18-09-2018
Mijn enige verbeterpuntje betreft de verpakking van de materialen. Het zou handig zijn als de artikelen die je het eerst nodig hebt ook bovenin het pakket liggen. Dan hoef je niet eerst de halve pallet uit te graven voordat je bij de basislaag komt. De handleiding was drijfnat, gelukkig heb ik die van de website kunnen laden.
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 19-09-2018
Beste meneer Dackus, Bedankt voor uw feedback. We zijn altijd blij als een klant opbouwende kritiek heeft. We hopen dat u tevreden bent met uw tuinhuis en hier nog veel plezier aan beleefd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
22-08-2018
15-09-2018
Super servies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
15-08-2018
14-09-2018
razend snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
14-09-2018
Kwalitatieve pomp Zeer geluidsarm. Binnen de 5 werkdagen geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
14-09-2018
Na herhaaldelijke telefonische contacten en dreiging dat ik mijn gestorte geld zou terug eisen als de levering niet onmiddellijk zou gebeuren is de levering gebeurd. Dit heeft 14 dagen in beslag genomen daar de levering binnen de 5 dagen zou gebeuren dit is geen service maar wel de klant aan de draai houden.
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 17-09-2018
Beste Leo Swennen, We bieden onze excuses dat uw levering een weekje langer duurde dan gepland. Wij kunnen helaas onze producten niet met de pakketdienst sturen. Wij leveren kasten, blokhutten en chalets. Deze worden vervoerd met een vrachtwagen waar een planning aan ten grondslag ligt. Vandaar dat we helaas niet eerder konden leveren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
22-08-2018
13-09-2018
Tuinhuis netjes op tijd geleverd en zoals afgesproken. Opbouw is vlot verlopen. Daarom geen opmerkingen en maximale score.

Jean Vanderschueren - Tisselt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
13-09-2018
fgh-
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
21-08-2018
11-09-2018
Vlugge levering , product in perfecte staat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
31-07-2018
11-09-2018
Tevreden met deze levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
09-08-2018
10-09-2018
We zijn zeer tevreden
Alles is naar wens verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
31-07-2018
07-09-2018
Fijn Werk. Alles zoals afgesproken. Beleefde en behulpzame chauffeur die ons pak moest afleveren. BRAVO
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
28-07-2018
07-09-2018
alles is perfect verlopen zeer te vrede 9/10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
01-08-2018
07-09-2018
Zeer tevreden qua kwaliteit en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
14-08-2018
06-09-2018
Na bestelling hebben we een week gewacht,
toen er niets kwam stuurde ik een mail.
Enkele dagen later zat het pakket dan toch in de bus,
en enkele weken later jullie reactie op mijn mail,
dat jullie gingen uitzoeken wat er aan de hand was...
dus niet echt onder de indruk.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 07-09-2018
Beste meneer Debruyne, Onze excuses dat de levering van uw product iets langer duurde dan gepland. Daarnaast was er miscommunicatie tussen onze klantenservice en onze leverancier. We hopen echter dat u tevreden bent met het product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
16-08-2018
06-09-2018
snel geleverd , goede producten tegen een goedkope prijs top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
16-07-2018
04-09-2018
alles was in orde
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
13-08-2018
03-09-2018
Gevraagd product is na enkele dagen in goede staat aangekomen. Wel vooraf geen melding gekregen wanneer ik de zending precies kon verwachten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
13-08-2018
03-09-2018
Een aanrader op alle vlak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
13-08-2018
03-09-2018
Correcte, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
03-08-2018
03-09-2018
Heel trage klantenservice.
Heel slechte logistieke partner.
1.33
Slecht

Azalp.be antwoordt: 03-09-2018
Beste meneer Dirk Meheus, Wij hebben meerdere malen contact met u gehad. Helaas was er onduidelijkheid over de leverdatum waardoor u onnodige verlofdagen opnam. Daarnaast kon de chauffeur door de rijtijdenbesluit niet meer leveren op de afgesproken dag van levering. Daarop hebben we uw bestelling de dag erop voor 12 uur bezorgd. We hopen dat u nog veel beleefd aan uw tuinkasten. Azalp

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
12-08-2018
02-09-2018
Alles in orde
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
30-07-2018
02-09-2018
Tijdens het transport waren de bestelde goederen zoek geraakt waardoor mijn levering 3 dagen na gepland geleverd werden. De chauffeur heeft mij wel een half uurtje voor levering gebeld om te zeggen dat hij er bijna was...
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 04-09-2018
Beste meneer Bruffaerts, Onze excuses dat de eerste levering niet alles volledig was. Gelukkig is nu alles geleverd en wij hopen dat u nog veel plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
11-08-2018
02-09-2018
Levering niet volledig
2.67
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 03-09-2018
Beste meneer Dierckx, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet volledig is. We gaan ons best doen om alles zo snel mogelijk in orde te maken. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-09-2018
Besteldatum
05-08-2018
01-09-2018
Snelle en vriendelijke levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
31-08-2018
perfect geleverd, en alle onderdelen waren aanwezig
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
31-08-2018
De artikelen zijn van goede kwaliteit , de na service is minder , We hebben meerdere keren een mail gestuurd en gebeld omdat er geen duidelijke instructies bij zitten om het zwembad te installeren , de mail werd niet beantwoord. Bij een nalevering waren er producten beschadigd na meerdere mails zeiden ze dat we 20 terug gingen krijgen maar na 1 maand hebben we nog niks gezien .
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 03-09-2018
Beste mevrouw Janssens, Vervelend om te horen dat u zo uw bestelling ervaart. Ik navraag doen wat er mis is gegaan en onze klantenservice contact met u op laten nemen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
17-07-2018
30-08-2018
De goederen werden volgens afspraak geleverd. Tijdens het monteren bleek er een plank en een handvol schroeven niet geleverd. Deze werden de week erop geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
30-08-2018
Snelle en vlotte levering en afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
29-08-2018
Alles best ok en transparant
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
29-08-2018
zeer tevreden van bestelling tot levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
29-07-2018
29-08-2018
De bestelling is goed geleverd , maar de hand leiding van het tuinhuisje is heel ingewikkeld en heel slecht genummerd .
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
16-07-2018
28-08-2018
alles verlopen zoals afgesproken geen enkele negatieve commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
28-08-2018
Alles is vlekkeloos verlopen en binnen de gestelde termijn ontvangen. Uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
28-08-2018
alles verliep heel soepel en precies volgens de afspraak. Geen enkel commentaar dus Goed gedaan Azalp
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
24-07-2018
28-08-2018
heel mooie design buitendouche
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-08-2018
Besteldatum
26-07-2018
27-08-2018
het artikel is al 1 maand aangetekend terug gestuurd.
nog steeds geen terug betaling ontvangen
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 29-08-2018
Beste Hendrikus Packle, We hebben uw geld reeds gecrediteerd. Als het goed is ziet u de creditering een dezer dagen op uw rekening. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.be werd op 08-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
Leopoldlaan 67
8300 Knokke-Heist
België
Tel: +32 (0) 3 500 9128
Fax: +32 (0) 3 303 5215
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.