Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.07/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 362 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.217 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Tot op heden goede service
Dank hiervoor
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
15-06-2019
Uitstekende service, correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Na bevestiging op 06.06 geen informatie meer gekregen en nog niks ontvangen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
12-06-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Correcte en snelle service
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 12-06-2019
Beste mevrouw Vondenbusch, Nou dat is heel fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Zeer onduidelijke montage handleiding
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 12-06-2019
Beste meneer Philippe Van Geluwe, Dat is vervelend om te horen. Echter hebben we niks van u mogen ontvangen. Natuurlijk willen we u nog graag van dienst zijn, u kunt uw vragen stellen naar webcare@azalp.com. Dan pakken we het gelijk samen met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
10-06-2019
Ik heb daar niets aan toe te voegen,ik ben over alles tevreden.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-06-2019
Beste meneer Van Houdt, Dat is hartstikke fijn om te horen! Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijk groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
perfect in orde, snelle verzending , toppie
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-06-2019
Hoi Anja Smits, Graag gedaan! Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
12-05-2019
07-06-2019
de bestelling is heel gemakkelijk , de levering duurt langer dan verwacht . wie is daarvoor verantwoordelijk ?? azalp of de leverancier? in ieder geval is de chauffeur heel vriendelijk . de tuinhuis staat nog niet in de tuin ( door het slechte weer hier ) . dat de levering een beetje langer heeft geduurd stoort mij niet zo erg maar voor diegene die snel zijn bestelling wilt ontvangen ?
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 11-06-2019
Beste Jozef Elders, We hadden natuurlijk graag eerder uw tuinhuis geleverd. Echter had onze logistieke partner u 3 maal gebeld en tevens 3 maal geen gehoor gekregen. Vandaar dat de levering iets langer duurde dan gepland, onze excuses voor de late reactie. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
06-06-2019
Heel goede deksel
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-06-2019
Beste meneer Khachatryan, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Hoi meneer Liesenborgs, Top om te horen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Mooie kast.
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Beste mevrouw De Coster, Dat is fijn om te horen. Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
09-04-2019
04-06-2019
Langer gewacht dan gedacht.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Mertens, Excuus dat het iets langer heeft geduurd dan gepland. We hopen echter dat uw tuinhuis een mooie en prominente plek heeft gekregen in de tuin en dat u hier nog lang van gaat genieten. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
03-06-2019
geen enkel hiaat in de levering en service
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Porters, Dan hebben we het allemaal goed gedaan :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
02-06-2019
Bestelling snel en correct geleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Beste mevrouw Decocker, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
14-05-2019
02-06-2019
Zeer goed en overzichtelijk om te volgen
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Hoi Meneer Vincent, Dat is fijn om te horen! We wensen u dan ook veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
30-05-2019
Mijn bestelling is vlot verlopen , levering was binnen twee weken geleverd , vriendelijke leverancier Top , alles goed verpakt , niets op aan te merken ,,, was maar een nadeel aan mijn bestelling Het houtwerk dat geleverd is was niet in mooie staat , was niet geschaafd , kon het zo niet plaatsen , heb nog €300 moeten uitgeven voor het te laten schaven en voor die prijs mocht het toch wel ok zijn
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Vansteenwegen, Allereerst bedankt voor de positieve review! Betreft uw bestelling. De overkapping die u had aangeschaft was fijn bezaagd, dit staat ook op de website. Dit betekent dat de planken nog niet geschuurd zijn. Wel heel vervelend om te horen dat u hier nog zoveel geld voor moest betalen. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
30-05-2019
Naast een erg onduidelijke communicatie betreffende de dag van levering
is alles perfect verlopen.
De producten zijn goed verpakt en met zorg geleverd.
De service en dit betreffende het beantwoorden van de gestelde vragen is
heel professioneel en met de nodige vriendelijkheid ten opzichte van de klant
gebeurd.

Dank u
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 31-05-2019
Beste Meneer Verstuyft, Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
03-04-2019
29-05-2019
Levering steeds over 2 weken. echter na 7 weken nog geen levering, jammer
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 31-05-2019
Beste meneer Zomers, Onze oprechte excuses voor de late levering. Onze logistieke partner neemt deze week, of begin volgende week contact met u op om een leverafspraak in te plannen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Alles perfect volgens afspraak...
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 31-05-2019
Beste Meneer de Moerloose, Goed om te horen dat alles goed is verlopen. Wij hopen dan ook dat u geniet van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
27-05-2019
Klantvriendelijke en duidelijke website met productinformatie. Concurrentiële prijzen. Vlotte afhandeling en snelle levering, m.a.w. een echte aanrader.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Tilley, Goed om te horen! We vinden het natuurlijk heel erg tof om een positief verhaal als dit te lezen. Hartelijk bedankt! :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Snelle levering op 5 dagen , eenvoudige en duidelijke montage ben tevreden van dit tuinhuis van suncast AZALP
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 31-05-2019
Beste Meneer Roelants, Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw tuinhuisje. Hopelijk geniet u van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Alles ok im Moment. 20 min gebraucht, alles gut.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Danke! :-)

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Beste meneer Steens, het is heel fijn om te horen dat u zo positief bent over uw bestelling bij Azalp. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Vlot besteld binnen 2 dagen geleverd. Vriendelijke chauffeur. Alleen maar aan te raden
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Beste Devillé Elie, Dat is leuk om te horen! We wensen u dan ook heel veel plezier met uw bestelling :-) Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
redelijk lange levertermijn en levering niet te volgen
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 27-05-2019
Hoi Carina Stark, Wat apart om te horen dat je je bestelling zo hebt ervaren. Je levering is namelijk twee werkdagen later bezorgd en dit kon je netjes volgens aan de hand van de link die we stuurde en het smsje wat PostNL stuurde. Met vriendelijke groet, Marco

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
29-03-2019
22-05-2019
De producten werden zonder beschadigingen geleverd, omdat ze goed verpakt waren. De levering was volledig zoals wij besteld hadden. De betaling hadden wij reeds gedaan bij de bestelling. Wij zijn heel tevreden.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-06-2019
Dat is fijn om te horen meneer Solberg! Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
24-03-2019
22-05-2019
De producten werden zonder beschadigingen geleverd, omdat ze goed verpakt waren. De levering was volledig zoals wij besteld hadden. De betaling hadden wij reeds gedaan bij de bestelling. Wij zijn heel tevreden.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Solberg, Fijn om te horen alle aspecten van een bestelling zo goed zijn beoordeeld door u! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
21-05-2019
dag heren als je een vraaag hebt en je beldt wordt je goed verder geholpen
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Van den Dries, het is goed om te horen dat u goed bent geholpen door een van mijn collega's. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Een heel vlugge levering .wat betreft het product is het zelfde grasmaaier als de vorige. Een goede machine .Danku
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Persyn, En heeft u het gras al gemaaid? We wensen u in ieder geval heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
De zwembadpomp Royal Blue 55 is inderdaad geruisloos en werkt prima, een echte aanrader we hopen dan ook dat ze zeker 5 jaar meegaat
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Ven, Leuk om te horen dat u blij bent met uw zwembadpomp. We wensen u dan ook veel zwemplezier! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Alles correct verlopen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Vanhinsberg, Fijn om te horen dat alles op een juiste wijze is verlopen. We wensen u dan ook nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Hilde Team Azalp

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
Snelle en goede service
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-05-2019
Beste meneer Bockstaele, Fijn om te horen dat alles op een juiste wijze is geleverd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Super ervaring voor mijn eerste bestelling andere volgen zeker en vast
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 17-05-2019
Beste meneer Dierickx, Wat super om te horen! We hopen dat u veel plezier gaat beleven aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
29-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Winkelmans, Top om te horen ;-) Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
27-04-2019
Leveringstijd wordt niet gerespecteerd
3.67
Goed

Azalp.be antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer De Smet, Onze levertijd wordt zeker wel gerespecteerd. Echter kan het helaas eens voorkomen dat we deze niet halen. In dit geval was uw tuinhuis enkele dagen later geleverd dan op onze website werd gecommuniceerd. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
27-04-2019
zeer vlug geleverd
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Herpoel, Fijn om te horen, des te sneller u kunt genieten van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
26-04-2019
ok...ok.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 01-05-2019
Beste meneer Droogmans, Wij nemen aan de bestelling oké is verlopen :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
24-04-2019
Zeggen wat je doet..& doen wat je zegt. Dat is een positieve ervaring.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 25-04-2019
Beste meneer Kempkes, Fijn om te horen dat alles op een juiste wijze is geleverd en verlopen. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
24-04-2019
Op 2 april een bestelling gedaan en 22 dagen later nog niet geleverd en na herhaaldelijke mails nog geen nieuws waar mijn pakket kan gebleven zijn
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 25-04-2019
Beste Mario Mues, Vanuit onze leverancier SCP werd uw product naar een verkeerd adres gestuurd. Gelukkig zijn wij hier zelf nog achter gekomen en is uw bestelling vrijdag met GLS vertrokken. Het zal dus in dezer dagen geleverd worden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Hilde

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Handelsregister
KvK - Breda 60954353
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.