Certificaat voor Azalp.be

No. XE60B2852F723C44E4FBCE2A69D9A3AED
 

Geldig vanaf
08-03-2017
Geldig tot
07-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.04/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 390 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.174 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
20-04-2019
Uitstekende ervaring met azalp, als beloofd ons nieuwe tuinhuis ontvangen binnen de vooropgestelde termijn. In perfecte staat en geleverd door een duo chauffeurs. Het tuinhuis is prima qua prijs-kwaliteit. De bijgeleverde instructie
is soms wat onduidelijk is maar dat is niet echt de schuld van azalp. Indien nodig zou ik opnieuw iets bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
18-04-2019
Graag terugstorten van mijn betaalde bedrag, produkt was niet meer in voorraad
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 19-04-2019
Beste meneer Debruyne, Dat gaan we zeker doen, echter heeft u gisterenavond pas laat (voordat u deze review schreef) uw rekeningnummer gestuurd. Zodoende konden we nog niet crediteren. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
18-04-2019
het bestelde product stemt overeen met de bestelling
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 19-04-2019
Beste mevrouw van der Bruggen, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
20-03-2019
16-04-2019
2 zaken werden samen besteld maar niet gelijktijdig geleverd zonder verwittiging. Heb zelf moeten bellen om te horen hoe de vork aan de stel zat.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 17-04-2019
Beste meneer Verswyver, Het klopt dat uw bestelling met twee verschillende leveringen werd gestuurd. Gelukkig hebben we het op een juiste wijze kunnen uitleggen hoe dit precies zat. We hopen echter dat u veel plezier beleefd aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
24-03-2019
14-04-2019
Artikel besteld en binnen drie dagen conform belofte geleverd. Goede communicatie en een kwalitatief top product
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 15-04-2019
Hoi meneer van Dalen, Wat fijn om te horen Hopelijk kunt u snel gaan genieten van uw buitendouche met het mooie weer wat gaat komen :-) Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
01-03-2019
12-04-2019
We zijn heel tevreden vlotte levering
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 15-04-2019
Beste meneer Vervaeck, Het is altijd fijn om te zien wanneer een tevreden klant zijn mening uit op het internet. We hopen dat uw blokhut een mooi plekje krijgt in de tuin en dat u hier nog jaren plezier aan gaat beleven! Met vriendelijke groet, Hilde Team Azalp

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
20-03-2019
10-04-2019
Alles wat verkeerd kon lopen is verkeerd gegaan
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 11-04-2019
Beste Abdelkarim El-Allachi, Het klopt dat de levering iets langer duurde dan gepland. Maar het is vreemd om te lezen dat alles verkeerd is gelopen wat verkeerd kon gaan. Wij hebben u een duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs en deze netjes bij u geleverd in Antwerpen. Dat lijkt me toch een juiste afwikkeling? Marco Team Azalp

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
20-03-2019
10-04-2019
Ik heb ondertussen maandag zelf het te retourneren product terug gebracht naar leverancier . Ik heb dit doorgestuurd maandag naar Azalp met de vraag om mij te bevestigen dat geld teruggestort is . Tot op heden nog geen reactie . Deze retour aanvraag is ondertussen alweer meer dan 2 weken aan de gang .
1.50
Matig

Azalp.be antwoordt: 11-04-2019
Beste Jorg de Troyer, Zoals je zelf weet moeten we ook vanuit onze leverancier een bevestiging krijgen betreft de retourenring. Dit zullen we echter snel krijgen en dan crediteren we gelijk uw bestelling. Met vriendelijke groet, Hilde

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
18-03-2019
08-04-2019
Prima aflevering volgens planning
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-04-2019
Beste meneer Svensson, Goed om te horen dat alles op ene juiste wijze is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
11-03-2019
04-04-2019
Gewoon prima
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Gijsbers, Dan vinden wij uw review een dikke prima Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
20-02-2019
04-04-2019
Goeie en vriendelijke chauffeur die het materiaal precies op de oprit geplaatst heeft .
Spijtig dat ik schade moest vaststellen aan de goederen.
Ik zal een aparte mail met fotos van de schade versturen.
De chauffeur heeft ook fotos genomen.
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Vanhoutte, Dat is spijtig om te horen, echter gaan we ons uiterste beste doen om alles zo snel mogelijk in orde te maken. Dan kan het grote genieten beginnen Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
13-03-2019
03-04-2019
Zoals het hoort...sterke prijzen en snelle afhandeling binnen de week..
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer de la Asuncion, Fijn om te horen Uw producten zijn met onze partner PostNL verzonden en het is goed om te horen dat dit allemaal op een juiste wijze is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
12-03-2019
02-04-2019
Alles volgens beschrijving en uitstekend verlopen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Latré, Dat is fijn om te horen! We hopen dan ook dat u met een tevreden gevoel terugkijkt naar uw bestelling. Uw spullen kunnen weer op een juiste wijze opgeborgen worden! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
31-03-2019
Tevreden ...
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Naeyaert, Tevreden is een term die we graag horen uit de mond van onze klanten. We wensen u nog veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
31-03-2019
De levertijd was 2 weken in plaats van 1 week zoals beloofd op de webshop
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 05-04-2019
Beste meneer Pappaert, Dat is vervelend om te horen. We hopen echter dat u al wel kan beginnen met opbouwen van uw tuinhuis! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
25-03-2019
alles past mooi in elkaar en ook goed afgewerkt.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 28-03-2019
Beste meneer Verlinden, Goed om te horen dat alles naar wens is gelopen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
25-03-2019
Tweede bestelling bij Azalp , snelle levering en goede kwaliteit .
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 28-03-2019
Beste meneer Wauters, Dat is fijn om te horen! We beloven het een eventuele 3e keer net zo goed te doen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
23-03-2019
tevreden
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 25-03-2019
Beste meneer Pauwels, Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
Bij Azalp.be een SAWO (fins) saunadeur en SAWO stoombaddeur besteld zoals op website staat doch kreeg na een lange periode wachten plots een ander type en merk geleverd gekregen.(ANDRES Estonia) Na vele telefoons door mij en nu vele maanden nog geen voorstel van oplossing gekregen. De geleverd deuren hebben dezelfde afmeting doch zijn kwalitatief minder en vermoedelijk goedkoper. Slechte ervaring.
1.33
Slecht

Azalp.be antwoordt: 28-03-2019
Beste meneer Verlinden, We hebben contact opgezocht met de leverancier. U mag de producten retour sturen naar het magazijn van onze partner. We zullen dit verder persoonlijk met u oppakken. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
05-02-2019
22-03-2019
Het product komt niet overeen met hetgene op de site staat waardoor er heel wa kosten bijkomen.
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 28-03-2019
Beste meneer Noppe, Het feit dat het product niet overeenkomt is niet waar. We hebben u de juiste blokhut gestuurd en tevens kwamen de maten van de blokhut overeen met die van de bijbehorende brochure. We snappen dat het vervelend is, dat is dan ook de reden dat we u gecompenseerd hebben met een klein bedrag. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
06-02-2019
21-03-2019
Uitstekende service. De levering is gebeurd zoals telefonisch afgesproken.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 22-03-2019
Beste meneer Corné, Fijn om te horen! We wensen u ook veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
21-03-2019
Snelle levering. Uitstekend product, voldoet volkomen aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 22-03-2019
Beste meneer Henderickx, Dat is goed om te horen, we zien het ook terug in uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
18-03-2019
Perfect volgens afspraak.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 21-03-2019
Beste meneer Goossens, Dat is ook altijd het doel! Goed om te horen dat alles op een juiste wijze is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
18-03-2019
Vlotte perfecte levering
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 21-03-2019
Beste mevrouw de Lang, Goed om te horen dat de levering vlot en op een juiste wijze is verlopen. Het is fijn om te weten dat u op een juiste wijze bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
16-03-2019
de bestelling werd keurig bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur verpakking volledig intact en snelle levering
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Suykerbuyk, Fijn om te lezen dat de de gehele bestelling deed aan uw verwachtingen. Als we u ergens anders mee kunnen helpen horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
16-03-2019
correcte levering
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Ghesquiere, Dat is goed om te horen, we hopen dan ook dat u heel tevreden bent met uw bestelde product. Met vriendelijke groet. Team Azalp

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
19-02-2019
14-03-2019
tevreden
3.50
Goed

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Blommers, Dan zijn wij ook tevreden. Als er nog iets is waar we u mee kunnen helpen horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
13-03-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Van Wassenhove, Dat is fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
13-03-2019
Als je voor de eerste maal komt is het wel even wennen
Dat zal wel beteren met regelmatig bezoek,ik wens jullie nog veel sukses
Een tevrede clant Frans Wittoeck
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 18-03-2019
Beste meneer Wittoeck, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. We hopen ook zeker dat we u vaker welkom mogen heten op onze website :-) Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
14-02-2019
07-03-2019
top meer kan ik niet zeggen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Jans, Dat is top om te horen! Met vriendelijke groet. Team Azalp

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
23-01-2019
07-03-2019
Levering heeft 4 weken geduurd ipv de beloofde 1-2 weken zoals vermeld op de website. Het mailverkeer gaat ook te traag en bij vermelding van het ordernummer valt men steeds uit de lucht. Alles moet eerst nagekeken worden.
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer de Wolf, Het is vervelend om te horen dat u langer dan gepland moest wachten op uw bestelling. We hopen echter dat alle onderdelen op een keurige wijze zijn geleverd en dat u kunt gaan genieten van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
17-02-2019
06-03-2019
Ondanks ik 1,5 uur na het plaatsen van een bestelling de klantendienst gevraagd had een tweede item bij mijn bestelling te voegen, kon dit niet meer geregeld worden in één zending, waardoor ik extra verzendkosten moest betalen.
Geleverde product had niet het bestelde kleur.
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Lemmens, We snappen uw frustratie rondom de bestelling. Echter werden de door u twee bestelde producten geleverd vanuit twee verschillende plaatsen. Hierdoor konden we de bestelling niet samenvoegen, onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
12-02-2019
06-03-2019
Opvolging vanaf voorraadbevestiging tot bericht levering laat te wensen over. Pas na mijn telefoontje, 1 week na ontvangst mail dat de bestelling klaarstaat voor verzending, is er volgens mail status levering opgevraagd en heb ik bericht gekregen van PostNL
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Lauwerijs, Allereerst onze excuses dat het proces niet geheel verliep zoals u wilde. Hopelijk is alles alsnog op een juiste wijze geleverd. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
11-02-2019
04-03-2019
goed
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Vandenhoudt, Dat is goed om te horen! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
10-02-2019
03-03-2019
Snelle levering, mooi geleverd op de gekozen dag, behulpzame leveranciers..., zeer goede communicatie,gemakkelijke montage en duidelijke handleiding.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Mahieu, Bedankt voor de positieve review. We hopen dat uw tuinhuis een mooi plekje heeft gekregen in uw tuin. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
10-02-2019
03-03-2019
Vanaf het eerst begin na de betaling een systeem inlassen dat je de bestelling kan volgen
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 11-03-2019
Beste meneer Bardijn, Bedankt voor de positieve review. Tevens zijn we momenteel hard bezig om dit te realiseren, bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
26-02-2019
alles ok, op tijd geleverd, Warmtepomp was goed en stabiel ingepakt. Pallet netjes onder carport gezet. Dus voor mij 5 sterren
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-02-2019
Beste meneer Lenaerts, Bedankt voor uw positieve en uitgebreide review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
26-02-2019
alles ok
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 27-02-2019
Beste meneer Maes, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
25-02-2019
Goed stevig bezorging op tijd
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 26-02-2019
Beste meneer Raats, Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
21-02-2019
Mijn pakket was beschadigd, Ik heb een korting kunnen genieten om de schade te vergoeden. Toch een correcte en vrij vlotte samenwerking.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 22-02-2019
Beste mevrouw Biscompte, Onze excuses dat het product niet door u in juiste orde is ontvangen. Wij hopen ook dat de compensatie een groot deel van de problemen heeft kunnen oplossen. We wensen u in ieder geval nog veel plezier met uw berging. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.be werd op 08-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
Tel: +32 (0) 3 500 9128
Fax: +32 (0) 3 303 5215
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.