Certificaat voor Azalp.be

No. XE60B2852F723C44E4FBCE2A69D9A3AED
 

Geldig vanaf
08-03-2017
Geldig tot
07-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Azalp.be



Goed

4.05/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 372 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Azalp.be al 1.116 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
26-09-2018
07-11-2018
Veel te lange wachttijd, nochtans vermelde tijd van 2 tot 5 dagen. Daarbij geen informatie .
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 09-11-2018
Beste meneer Van Eenoo, Vervelend om te horen dat u langer moest wachten op uw bestelling dan werd verwacht. Onze leverancier kon helaas niet eerder leveren. Hopelijk bent u wel tevreden over uw zwembadpomp en heeft u hier nog veel plezier van. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
17-10-2018
07-11-2018
Degelijk produkt en vlotte levering.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 09-11-2018
Beste meneer Smeers, Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
21-09-2018
05-11-2018
De levering was perfect.En het product is goed,er zat een balk tussen die getorst was,maar voormij geen probleem.Maar de mensen die geweest zijnvoor de opbouw hebben echt niks gedaan op al de uren die ze geweest zijn.Drie poten en een balkhebben ze geplaatst op al die uren,en deze vielen om zodat alles opnieuw moet gedaan worden.Daarom wil ik mijn geld opbouwgeld
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 06-11-2018
Beste meneer Baert, Dit is natuurlijk heel vervelend om te horen. We gaan in gesprek met de opbouwfirma en vragen na wat er mis is gegaan. We komen zo snel mogelijk bij u terug, maar we gaan alles in orde te maken voor u. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
31-10-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 06-11-2018
Beste meneer Coker, Dat is goed om te horen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
18-09-2018
30-10-2018
Spijtig dat het bestelde tuinhuis niet meer leverbaar was en dat we het met een andere moeten doen
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Selschotter, Dat is spijtig om te horen, hopelijk bent u wel tevreden over het geboden alternatief. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
30-10-2018
ik heb geen aanmerkingen, alles verliep naar wens.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Porters, Dat is goed om te horen We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
30-10-2018
bijgevoegde info over opbouw afwijkend van model en te weinig info/tps over opbouw
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Dautzenberg, Dat is vervelend om te horen. Hopelijk is het opbouwen van uw blokhut nog gelukt? Als u nog vragen heeft dan bent u altijd vrij om deze te sturen naar webcare@azalp.com. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
29-10-2018
2 weken te laat geleverd.... verschillende mails gestuurd en veel te laat een nietszeggend antwoord gekregen. Verschillende dagen iemand v ons voor levering thuisgebleven.
Uiteindelijke levering na een telefoontje: "ben je niet thuis dan zet ik het wel voor de deur"
Service??????
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 06-11-2018
Beste meneer Vandenberghe, Onze logistieke partner maakt altijd een afspraak betreft de levering. Het is dan ook spijtig om te horen dat u een aantal dagen thuis bent gebleven zonder dat er een afspraak gemaakt werd. Betreft het telefoontje, we gaan in gesprek met de chauffeur wat er is gebeurd. Onze excuses in ieder geval voor de vervelende situatie. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
29-10-2018
alles ok gegaan mvg
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 31-10-2018
Beste meneer Martens, Dat is goed om te horen! Wij wensen u nog veel plezier met uw opbergkast. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
28-10-2018
Bestelling was niet voorradig, alternatief zou binnen 2 dagen geleverd worden, dit heeft 10 werkdagen geduurd
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 29-10-2018
Beste meneer van Camp, Onze excuses dat uw oorspronkelijke bestelling niet op voorraad was. Echter hadden we nooit gecommuniceerd dat het alternatief binnen twee dagen geleverd zou worden. We hopen natuurlijk wel dat u tevreden bent met het product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
28-10-2018
Vriendelijke chauffeur.
Alle onderdelen aanwezig.
goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 29-10-2018
Beste meneer Coesel, Bedankt voor het compliment, hier zijn we heel blij mee! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
27-10-2018
Had bij Azalp een loungeset gekocht en betaald. Deze bleek niet meer in voorraad te zijn. Binnen de kortste keren was het geld teruggestort op mijn rekening Heb vertrouwen in Azalp
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 29-10-2018
Beste meneer Scheerlinck, Onze excuses dat we uw bestelling niet konden leveren. Het is in ieder geval goed om te horen dat afhandeling van uw bestelling goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
12-07-2018
26-10-2018
Alles verliep naar wens,
klein probleempje omdat een deel van de planken beetje krom getrokken (gedraaid) waren . Er was dus nogal wat kracht en wring werk nodig om alles in elkaar te laten passen.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 29-10-2018
Beste mevrouw Oscé, We hopen dat de opbouw van uw blokhut goed is gelukt, ondanks dat sommige planken gedraaid waren. Als er nog iets is wat we voor u kunnen doen kunt u altijd een berichtje sturen naar: webcare@azalp.com. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
25-10-2018
Beetje terughoudend na het lezen van alle reviews. Deze zijn maar gematigd. Toch besteld en daar ben ik toch blij mee. Tijdig geleverd (2.5 week) door vriendelijke chauffeur. Blokhut is ook top enkel één vd dakdragers kromgetrokken maar als je handig bent kun je dit wel oplossen. Voor de prijs vd blokhut kun je er zelf geen maken. Het opbouwen was een fluitje van een cent
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 29-10-2018
Beste meneer Lenaerts, We zijn blij om te lezen dat u met een tevreden gevoel terugkijkt naar uw bestelling. We wensen u nog veel plezier met uw blokhut. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
25-10-2018
Alles goed geleverd.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 26-10-2018
Beste meneer van Olmen, Goed om te horen dat alles juist is geleverd. We wensen u veel plezier met uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
24-10-2018
Goed
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 25-10-2018
Beste meneer Pannecoeck, Dat is goed om te horen. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
23-10-2018
- Bodemframe bevatte niet de juiste stukken
- Instructies metalen tuinhuis/berging komen niet overeen met de geleverde stukken
- Stukken metalen tuinhuis/berging passen niet in elkaar
- Geen antwoord op servicemail eerst
2.00
Matig

Azalp.be antwoordt: 24-10-2018
Beste meneer Daelmans, Wat vervelend om te horen dat sommige onderdelen van uw tuinhuis niet klopte. Kunt u anders een mail sturen naar webcare@azalp.com? Dan pakken we uw vraag gelijk op Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
23-10-2018
Alles zoals verwacht.
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 24-10-2018
Beste mevrouw Goethals, Dat is fijn om te horen! We wensen u nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
23-10-2018
Geen antwoord op mail
3.00
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 24-10-2018
Beste meneer Ritserveldt, Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt op uw vraag. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
22-10-2018
Alles top Snelle levering, mooie duidelijke website echt aanrader
Enkel kleine tip; sms of telefoontje wanneer ze juist gaan leveren
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 23-10-2018
Beste meneer Thienpont, Het is goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. We wensen u veel plezier met uw tuinhuis. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
02-08-2018
21-10-2018
super rap geleverd, goed ingepakt
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 22-10-2018
Beste mevrouw Mangnier, Het is goed om te horen dat u tevreden bent met de bestelling van uw barbecue. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
20-10-2018
We hebben het produkt goed ontvangen maar er was geen handleiding bij Heb reeds een mail verstuurd om te vragen de handleiding op te sturen maar nog steeds
geen gehad.
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 22-10-2018
Beste meneer Bauduin, Onze klantenservice heeft reeds contact opgezocht met de leverancier betreft de handleiding. We hopen u in dezer dagen nog antwoord te kunnen geven. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
18-10-2018
levering volledig in orde .
Product alles ok behalve deuropening en deurbeslag . deurkader zelf moeten aanpassen de voor geperforeerde openingen is meer dan 1 cm verschil op + kader klopt niet met deur . Verkeert slot meegeleverd ook. ps kader zelf opgelost

service : afwachten wat het resultaat gaat geven na mijn mail wacht op antwoord

gr

verkeert
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 19-10-2018
Beste mevrouw de Vlieger, We hebben reeds contact gehad met onze leverancier betreft de mail die u stuurde. We zijn er mee bezig om het op te lossen, wanneer we meer weten nemen we direct contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
12-09-2018
18-10-2018
Alles correct verlopen voor een mooie prijs.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 19-10-2018
Beste Steven Luysterman, Bedankt voor het leuke compliment, het is goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
03-09-2018
17-10-2018
Mijn blokhut is goed geleverd en geplaats kortom een zeer goede prijs kwaliteits verhouding en ser vice.
4.67
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 18-10-2018
Beste meneer Ozer, We willen u danken voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
16-09-2018
16-10-2018
Alles top ordeDank U
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 17-10-2018
Beste meneer Nurminen, Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
24-09-2018
15-10-2018
Alles was in orde. Bedankt.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 16-10-2018
Beste mevrouw Corens, Graag gedaan! U bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
14-10-2018
Een paar maanden geleden een mail verstuurd over welk dekzeil ik moest gebruiken voor een zwembad dat ik bij juli heb gekocht en geen antwoord gekregen, niet netjes als klant
2.00
Matig

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
12-09-2018
10-10-2018
alles naar wens verlopen
4.00
Goed

Azalp.be antwoordt: 12-10-2018
Beste meneer Verberckmoes, Goed om te horen dat alles op een juiste wijze is verlopen. We wensen u dan ook nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
16-07-2018
10-10-2018
Kwaliteit ok maar leevring 4 weken later da
3.33
Redelijk

Azalp.be antwoordt: 12-10-2018
Beste meneer Vanlangendijck, Het is goed om te horen dat u tevreden bent met uw product. We hopen dan ook dat uw blokhut mooi staat in uw tuin. Betreft de levering, wij bieden hier onze oprechte excuses voor aan. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
05-09-2018
09-10-2018
Op website staat: levertijd 2 tot 5 werkdagen.
5 september besteld, 27 september geleverd.
1e afspraak voor levering: 21 september, maar niets gekomen. Ook geen berichtje.
2e afspraak voor levering: 26 september, maar helaas, voor niets thuis gebleven. Geen levering en ook hier geen berichtje.
27-9, zonder afspraak, telefoon. Ik was in winkel. Ze hebben 30 minuten op mij moeten wachten. Nu:
2.33
Matig

Azalp.be antwoordt: 12-10-2018
Beste meneer Stijfs, Onze excuses dat de levering niet zoals gepland is gegaan.Wij gaan contact opnemen met onze logistieke partner om na te vragen wat er precies mis is gegaan. Het is echter goed te zien dat u wel tevreden bent met uw product. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
17-09-2018
08-10-2018
Alles na wens verlopen met bestelling en ontvangst van goederen
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 09-10-2018
Beste Ulf Nyström, Bedankt voor het leuke compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
16-09-2018
07-10-2018
prima shop
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 08-10-2018
Beste meneer Coolen, Bedankt voor het leuke compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
13-09-2018
04-10-2018
Geleverd binnen de afgesproken termijn. Speciale dank aan de chauffeur voor de hulp. Hij heeft het pakket mee helpen binnendragen( kon wegens operatie niets dragen). Wat een service Die chauffeur verdient een pluim :-)
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-10-2018
Beste mevrouw Georges, Het is goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling en levering. We zullen de desbetreffende chauffeur vandaag in het zonnetje zetten. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
05-09-2018
04-10-2018
Super snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 05-10-2018
Beste meneer Reynders, Bedankt voor het compliment! We wensen u nog veel plezier met uw terrasverwarmer. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
12-09-2018
03-10-2018
Top doe zo verder
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 04-10-2018
Beste Chris Claeijs, Hartelijk bedankt voor het fijne compliment! Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
19-08-2018
01-10-2018
Wel 10 keer moeten bellen waar mijn bestelling blijft heeft zeker 5 weken geduurd.
1.00
Slecht

Azalp.be antwoordt: 03-10-2018
Beste Brenda Vossen, Dat is natuurlijk niet de bedoeling en vervelend om te horen. Uw product is rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd, het is dan ook apart om te horen dat het zo lang geduurd heeft. Wij gaan er achteraan voor u. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
30-09-2018
Alles is correct behandeld geweest
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 01-10-2018
Beste Cordella Getulio, Goed om te horen. We wensen u nog veel plezier uw tuinkast. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
29-09-2018
Na bestellen van de goederen, werden er verzendkosten aangerekend die volgens de aankoop boven een bepaald bedrag niet zouden aangerekend worden.
Bij een eerste telefonisch contact werd er niet naar het probleem geluisterd.
Bij het tweede telefonisch contact werd er wel geluisterd naar het probleem, en opgelost, met de leverancier is diezelfde dag een afspraak gemaakt voor de levering.
4.33
Goed

Azalp.be antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer van Belle, Het is vervelend om te horen dat u niet gelijk op een juiste wijze bent geholpen. Gelukkig is uw klacht alsnog opgelost. We hebben dan ook dat u nog veel plezier aan uw dakbedekking. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
29-09-2018
Alles prima geregeld
5.00
Uitstekend

Azalp.be antwoordt: 01-10-2018
Beste meneer van Roshum, Dat is fijn om te horen! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azalp

Azalp.be klantbeoordeling

Azalp.be

Betaalbare luxe voor huis en tuin

Azalp.be werd op 08-03-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Azalp Voordeelshops is reeds vanaf 1998 actief en is de specialist op het gebied van blokhutten, tuinhuisjes, sauna's (voor binnen en buiten) en zwembaden. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar met goede en eerlijke adviezen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service. Azalp beschikt over een Experience Center waar met een doorsnee van de beschikbare producten kennis gemaakt kan worden. Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur via 03 500 9128.

Contact
LAR M30
8930 Rekkem
België
Tel: +32 (0) 3 500 9128
Fax: +32 (0) 3 303 5215
klantenservice@azalp.be
Azalp.be
Winkel-exploitant
azalp.nl B.V.
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Deters
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Azalp.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.