uhr247.de- Logo - Beoordelingen

uhr247.deReviews

: 620Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 jan. 2016
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
uhr247.de is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij uhr247.de kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 jan. 2016
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
uhr247.de is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij uhr247.de kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor uhr247.de

159 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

620 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 mei 2022
Von der Abwicklung des Verkäufers alles super, jedoch Abzug für den Versanddienstleister! Das Paket kam verbeult an und zwar so stark, dass sogar die Blechdose in der die Uhr versand würde stark eingebeult hier ankam. Da die Uhr keinen Schaden nahm, ist es ärgerlich aber ich habe sie behalten. Ein Sammler hatte alles wieder zurück geschickt und um Ersatz gebeten!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 jun. 2022
auf eine Mail mit einem Stornierungswunsch kurz nach dem Verkauf antwortet die Firma erst mehrere Stunden später, dass der Versand nicht gestoppt werden könne. Mir wurde dann gesagt, dass ich die Annahme verweigern soll. Dies habe ich getan, aber obwohl ich die Ware nie in den Händen hatte, habe ich bis heute 10 Tage später mein Geld immer noch nicht zurück :-(
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor uhr247.de

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Schnelle Lieferung und tadelloser Artikel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Die Verpackung und schnelle Lieferung
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022 
Sehr gutes und besonderes!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022 
Schnelle Lieferung
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
It's been a month since the purchase and I have neither money nor a watch...the watch was sent but I did not receive it. They informed me that they are very busy !!!.. and do not have time to help me .. !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jul. 2022
The watch has been stolen. The store does not show initiative in resolving the situation and does not inform about further actions.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Uhr seit 10 Tagen angeblich versendet. Vom Verkäufer keine Antwort auf E-Mails. Katastrophe.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Etwas komplziert mit rückversand
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jun. 2022
Uhr kam Tipp top an. Ich bin sehr zufrieden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jun. 2022
Zuverlässig, schnell und umstandslos
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022
Preis gut Lieferung schnell
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jun. 2022
Es ging sehr schnell
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022
Alles bestens
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
Beoordeling melden