Beoordelingen voor tuinflora.com



Goed

4.09/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.565 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft tuinflora.com al 4.285 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
22-04-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Prima bedrijf waarbij je achteraf kunt betalen, dit is prettig voor de klant. Snelle levering en goede service (een plantje was niet helemaal naar wens, later werd er gratis een ander plantje voor terug)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Pruimenboompje snel- en correct geleverd.
Geleverd boompje is prima in orde Ziet er goed verzorgd uit.
Hopelijk volgend jaar een goede oogst, waar ik overigens best wel
vertrouwen in heb.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Netjes verpakt en in goede staat afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Alles was in orde mooi verpakt en een woordje uitleg erbij
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
er kwam alleen geen berichtje wanneer het gebracht zou worden
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
21-04-2019
zoals altijd perfecte levering en gezonde planten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
In wezen was alles goed alleen was de asterknol gebroken en de lange wortels die eraan horen te zitten daar waren er ook heel wat van kapot maar de rest van de bollen en knollen die ik besteld had waren goed dus ja vandaar dat ik de levering drie sterren geef want ik weet niet wanneer de beschadiging is gekomen dus ik heb ook de producten een ster minder gegeven en ja voor de rest ging alles goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
21-04-2019
Alle plantjes en wortelstokken zijn keurig en vlot geleverd. Er bij zit een brief met uitleg over hoe je de planten/ wortelstokken moet verzorgen na vervoer. (Eerst uren volzuigen met water, al vorens gepoot/ verpot te worden.)
Nu, na ruim 2 weken, staan alle plantjes er goed bij. Ook bijna alle wortelstokken lopen uit. Ik hoop dat de laatste wortelstok (Hosta Vulcan) toch ook nog gaat uitlopen..
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Product is goed ontvangen. Snelle en correcte service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
negen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Snelle levering. Planten zien er goed uit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
21-04-2019
Prima verpakt. Plantjes zagen er fris en goed verzorgd uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
21-04-2019
Snel en goed verpakt geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Professional. Snelle levering, mooie planten. Ik ben er tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
20-04-2019
Snel geleverd, keurig verpakt, nu hopen dat het ook aanslaat. 1 bodembedekker bleek alleen aan wortels te bestaan, dat had ik even niet verwacht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
20-04-2019
1 artikel gouden regen zit geen leven in.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
20-04-2019
Nog steeds niets ontvangen
1e keer was er zgn wat mis gegaan bij de transporteur volgens tuinflora.
2e ker zou ik een mail en een track en tracé ontvangen als de bestelling zou worden verzonden, nog niks ontvangen.
Geen mail en geen product, zwaar teleurgesteld en ik ben er helemaal klaar mee. Schandalig vind ik het.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Supergoed Dank jullie voor de goeie service De planten zijn echt goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Snel geleverd, uitstekend verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
20-04-2019
De planten zijn goed geworteld en netjes verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Zoal beloofd de volgende dag geleverd Blaadjes van plant wat gekneusd en eentje eraf, maar toch goed ingepakt. Prima zending.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Verwelkte orchidee ontvangen.
2.00
Matig

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
20-04-2019
Alles was goed verzorgd. We kregen zels meer dan dat we gevraagd hadden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
20-04-2019
netjes en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Sommige plantjes waren toch wel een stukje kleiner als we hadden gedacht.
Was niet helemaal duidelijk toen we deze bestelden...
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
20-04-2019
Prima service.ik zou er weer bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Judas Boompje was kleiner dan verwacht , duurt jaren voordat deze op een boom lijkt De rest was prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Snelle levering, go
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
19-04-2019
kan niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
19-04-2019
Geen verzend bericht.geen is bezorgd bericht.duurde lang
2.33
Matig

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
19-04-2019
De planten zien er goed uit. De bezorger is heel aardig en behulpzaam.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
19-04-2019
keurig verzorgt
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Precies in de verwachte levertermijn ontvangen en prima kwaliteit plantjes, goed verpakt ook
5.00
Uitstekend

tuinflora.com

Contact
Achterweg Zuid 33c
2161DX Lisse
Nederland
melvinjansen@floradirect.nl
tuinflora.com
Winkel-exploitant
Bulbs Direct B.V.
Achterweg Zuid 33c
2161DX Lisse
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M.E.C. Jansen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met tuinflora.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.