Beoordelingen voor tuinflora.com



Goed

4.14/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.591 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft tuinflora.com al 5.359 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Ik vond het wel erg lang duren voor ik het kreeg. Maar zo ingepakt dat er geen stengel gebroken is
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
zo doorgaan met alles,want het gaat heel snel met alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Planten vielen tegen, paar takjes gebroken en een paar plantjes zagen er een beetje zielig uit voor de prijs.
Echter keurig opgelost door t bedrijf
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Alles oké
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Betrouwbare winkel. Prachtige bomen en goed verpakt en netjes afgeleverd. Goeie service qua mails en het doorgeven van de levering informatie. Als ik weer om een boompje voor me Bonsai collectie verlegen zit, dan ga ik die zeker hier halen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Ik vind het slordig dat Tuinflora mijn adresgegevens niet opgenomen heeft, waardoor de bestelling in het depot geparkeerd is.Ik hoop wel dat dat hersteld wordt, daar hangt mijn beoordeling vanaf. Nee, nog niet ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
goede aflevering ben zeer te vrede ,een vraag moet ik de perenboom al terug snoeien.graag hierop uw antwoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Goede en snelle service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
De producten zijn goed levering snel maar helaas krijg je nadat je alles hebt ontvangen en over 1 ding niet tevreden bent geen snelle of helemaal geen reactie terug op je mail. dit is wel jammer
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Ik heb alles goed ontvangen, en alles staat fris in mijn tuin, en ik heb niet voor niets een uitstekende beoordeling gegeven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Prima niets op aan te merken..
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Plantjes zien er niet fraai uit
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
6 van de 10 planten waren helaas dood
2.00
Matig

tuinflora.com antwoordt: 18-07-2019
Fijn dat u contact heeft opgenomen met onze klantenservice, uw planten zijn inmiddels terug betaald.

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Over de service en levering niks te klagen ,maar ik vind de struikjes veel kleiner als op de side waar op besteld wordt.Laatste keer hingen er 2 takjes half afgebroken bij .verder ziet het er verzorgt uit vandaar de totaal beoordeling toch een vier
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
17-07-2019
De levering was behoorlijk onduidelijk maar dat kwam wel door DPD en dus niet door Tuinflora. Mbt de planten had ik gevraagd om dezelfde grootte ivm 2 symmetrische bloembakken te kunnen krijgen maar de ene viburnum was behoorlijk qua formaat en de andere had 2 takjes. Gebeld en een foto opgestuurd. En tuinflora heeft toen meteen het geld van die ene viburnum teruggestort. Klasse
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Prima service, plantjes in goede conditie aangekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Mmm ja ben niet tevreden over kwaliteit
1.67
Matig

tuinflora.com antwoordt: 17-07-2019
Bedankt dat u inmiddels via de klantenservice contact met ons heeft opgenomen, we hopen dat nu alles naar wens is opgelost.

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
I received the plants in very good condition.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Geen commentaar
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Mooie gezonde planten
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
Prima levering en produkten met prima beschrijving hoe er mee om te gaan voor het beste resultaat
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Tegenvallende levering voor de stekjes. Op een markt beter en groter voor prijs en kwaliteit
1.33
Slecht

tuinflora.com antwoordt: 17-07-2019
Wij betreuren het, dat de levering niet naar wens is. Wij geven een groeigarantie op alle planten. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
goede service, plant mooi en goed verpakt. Aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
had de rozenboompjes groter verwacht,en de verpakking kon beter,de aarde was uit de pot gevallen
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Twee bonsai besteld. Netjes en op tijd geleverd. Maar de bonsai hadden bladroest en verliezen hun blad. Op klacht werd goed en snel gereageerd en mij is toegezegd dat mijn geld wordt teruggestort. Liever had ik twee goede bonsai nageleverd gezien.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Prima verpakt.
24 uur in water en daarna geplant
Staan er fris bij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
15-07-2019
Kan nog niet oordelen pas een keer besteld
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
15-07-2019
eenvoudiger kan niet. bestellen, betalen, bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Planten lijken totaal niet op de foto, waren verlept en verkleurd en te laat. Ik bestel niet nog eens.
1.67
Matig

tuinflora.com antwoordt: 17-07-2019
Laat ons via klantenservice@tuinflora.com weten hoe we uw klacht naar tevredenheid kunnen oplossen onder uw garantie.

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
planten netjes ontvangen,alleen zijn de planten volgens het systeem 2 dagen onderweg geweest, beetje overdreven
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
14-07-2019
Snelle levering achteraf betalen. Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
De planten waren aangevreten door torren, donkere plekken en gaten in de bladeren. Wij waren echt teleurgesteld Geen tijd meer om terug te sturen i.v.m. onze vakantie. We nemen ze mee en hopen dat ze snel bij komen zodat we de slechte bladeren er uit kunnen knippen. Jammer......
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Goede prijs kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Van de 6 plantjes waren bij 2 plantjes vrij wel alle takjes afgebroken, de verpakking was kapot en overal zat t zand Enkele keren proberen contact te krijgen maar elke keer medewerker in gesprek...verder zien de hele plantjes er overigens top uit en snelle levering
2.33
Matig

tuinflora.com antwoordt: 17-07-2019
Het spijt ons als u planten met schade heeft ontvangen. Wij geven een groeigarantie op alle planten. Neem gerust contact op met onze klantenservice via email.

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Planten perfecte staat, verpakking en levering OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Netjes verpakt 100 punten super goed en snelle bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Toppers
5.00
Uitstekend

tuinflora.com

Contact
Achterweg Zuid 33c
2161DX Lisse
Nederland
melvinjansen@floradirect.nl
tuinflora.com
Winkel-exploitant
Bulbs Direct B.V.
Achterweg Zuid 33c
2161DX Lisse
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M.E.C. Jansen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met tuinflora.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.