Beoordelingen voor tuinflora.com



Goed

4.13/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.760 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft tuinflora.com al 5.708 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Snel en goed geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Snelle levering.
Geen toelichting bij de plant, jammer
4.33
Goed

tuinflora.com antwoordt: 23-09-2019
Sorry als de plant instructie niet in de doos was bijgesloten. We hebben de instructie inmiddels naar uw e-mail adres verzonden.

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Kan producten (bloembollen) nu nog niet beoordelen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
De bestelling werd snel en correct geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
De plant orgieën jammer genoeg niet verwacht heb voor de prijs. Heel jammer
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
De bezorging was slecht. We waren thuis, ik zag de wagen wegrijden, de chauffeur heeft volgens mij niet eens aangebeld. Ophalen bij een verzamelpunt kon pas ruim een dag later en gezien de aard van de producten is dat eigenlijk te lang.
Wat betreft de producten zelf, de planten zijn in prima staat, een van de (dure) bollen was deels beschimmeld en enkele bollen waren door de helft.
3.00
Redelijk

tuinflora.com antwoordt: 23-09-2019
Het spijt ons dat de levering niet naar wens is gegaan. We bieden volledige groeigarantie - anders gratis nieuwe planten of uw geld terug. Als de planten in het bloeiseizoen niet aanslaan, laat je het ons weten?

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Mooie en verzorgde planten heel goed verpakt chauffeur zeer vriendelijk en waarschuwde dat je de verpakking in een bepaalde houding moest dragen heel attent alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
snelle levering, mooie plantjes, goed verpakt
laat ze nu maar bloeien en bloemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Beste verzenddienst sinds jaren;
Planten zeer zorgvuldig verpakt;
Bolletjes nog te poten; planten zien er goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Snel besteld snel geleverd en mooi product, dik tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Prima verzorgd, goede levering. 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Levering van de trompet planten was snel.
Ondanks prima verpakking valt de toestand van de de planten een beetje tegen, erg slap en bleek.
Misschien is het ook wel niet het juiste moment om deze te kopen maar dan vind ik dat de webshop dit moet vermelden.
3.00
Redelijk

tuinflora.com antwoordt: 23-09-2019
Tegen eind september veranderd de blad-kleur van de trompetplanten inderdaad, na het uitplanten in je tuin heeft de plant wel een goede start voor het volgende groeiseizoen. We bieden 100 groeigarantie - anders gratis nieuwe planten of uw geld terug Als de planten in het voorjaar geen fris groen blad ontwikkelen laat je het ons weten?

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
De stekken zien er troosteloos uit en ben benieuwd ofdat ze überhaupt wel aanslaan
3.00
Redelijk

tuinflora.com antwoordt: 23-09-2019
We bieden volledige groeigarantie - anders gratis nieuwe planten of uw geld terug Als de planten in het voorjaar geen fris groen blad ontwikkelen laat je het ons weten?

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Had vriendelijk per mail gevraagd om van mijn eerste bestelling nog een afschrift te krijgen had veel planten gekocht en de beschrijving was weg. Maar bij mijn tweede bestelling niet gekregen en tot op hede geen reactie
3.33
Redelijk

tuinflora.com antwoordt: 20-09-2019
We hebben onze lijst met e-mails doorgezocht en helaas de uwe niet gevonden, op werkdagen doen we ons best binnen 24 uur te reageren. Laat ons weten welk email adres u heeft gebruikt,hebben zojuist uw facturen plus instructies per email toegestuurd.

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
De bestelling is zeer vlot verlopen en de gezegde afleveringstijd was op tijd. Het wortelgoed van de Sedums waren gezond en voorzien van al stevige wortels. De verpakking was heel verzorgd. En waar ik versteld van stond is de zeer goede klantendienst bij jullie. Ze antwoorden heel vlug en lossen eventuele vragen waar je mee zit direct voor je op. Met vele dank aan Mieke. Mvg Christine.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Moest de buurt af.voor pakket.lag geen briefje waar pakket geleverd was.
Annemoon(witte) waren geknakt.
Niet eens reactie gehad.op mijn mail waarop ik gevragen had waar dat pakket geleverd was.(geen bericht achter gelaten. Ook zelfs nogmaals gemaild dat t terecht was.daar ook geen reactie op.(ok t was terecht maar toch) m.v.gr
2.00
Matig

tuinflora.com antwoordt: 20-09-2019
Het spijt ons te horen dat er geen afleverbericht is achtergelaten. We hebben onze lijst met e-mails doorgezocht en helaas de uwe niet gevonden, op werkdagen doen we ons best binnen 24 uur te reageren. Laat ons weten welk email adres u heeft gebruikt, we helpen u graag

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Exellente verpakking
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Makkelijk en snel geleverd. De planten lijken in goede conditie. Nog even afwachten hoe het zich verder ontwikkeld.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Alles verliep naar wens.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
18-09-2019
De verpakking en bijgeleverde uitleg ziet er netjes uit Nu nog even wachten tot alles in bloei staat
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
18-09-2019
Keurig verpakt en op tijd ontvangen planten zagen zo als met zegt "er fris en fruitig" uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Alles goed ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Het duurde lang. Al met al 4 dagen voor mijn bestelling kwam en 1 plant is gebroken. Jammer.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Alles netjes verpakt, maar sommige planten toch al redelijk aan het verwelken. Hopelijk herstellen ze nog en bloeien ze volgend seizoen weer mooi en sterk.
Voor de rest goede service en snelle afhandeling.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Toen bleek dat de bestelling bij DPD een weekend lang op het depot lag, had ik weinig hoop dat de bestelling het zou overleven. Maar toen het maandag geleverd werd, bleek het er goed uit te zien. Super verpakt, goed vochtig.
De Hortensia's waren wel 1/10 van het formaat wat ik verwacht had, maar ja....
Bij de winkel zeiden ze dat de bestelling donderdag echt verzonden was, bij DPD vrijdag.
3.50
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
17-09-2019
De plant is heel anders dan op de foto bezorgen is prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
17-09-2019
Eerste keer besteld en zeer tevreden. Snelle levering maar vooral topkwaliteit want na aanplanting volgens de bijgeleverde richtlijnen kwam al 'n eerste struikje dadelijk in bloei. We kozen voor 'n bloeiende haag waarvan de struiken door het jaar heen afwisselend bloeien. Benieuwd naar het kleurige voorjaar 2020. Familie Deprez-De Wilde, België
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Planten zijn wat kleiner dan verwacht.
Sommige takjes door vervoer toch geknapt.
3.33
Redelijk

tuinflora.com antwoordt: 17-09-2019
Laat u het ons weten als de planten kleiner zijn dan omschreven op de website? We bieden groeigarantie, als uw planten zich in het voorjaar niet naar tevredenheid ontwikkelen, neemt u dan contact op met onze klantenservice?

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Snel geleverd en zeer goed verpakt
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
4 plantjes waren gebroken... De stok die diende om de plantjes op hun plaats te houden, schoot door de pot heen.
2.00
Matig

tuinflora.com antwoordt: 17-09-2019
Onze oprechte excuses voor de eventuele schade. Wilt u een foto mailen? We kijken uit naar uw reactie, we komen graag samen met u tot een oplossing.

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Vorige week woensdag zou de levering plaatsvinden, dat werd donderdag. Doordat ik die dag niet thuis was zijn er daarna zoveel fouten gemaakt, dat ik het pakje zojuist pas heb kunnen ophalen.
De struikjes zijn nog niet volledig uitgedroogd gelukkig, maar sommige zien er toch niet heel best meer uit. Hele slechte bezorgservice
Uw eigen service is prima
Met vriendelijke groet,
Meta Dame
2.33
Matig

tuinflora.com antwoordt: 17-09-2019
Dank u voor uw feedback. We bieden groeigarantie, als uw planten de komende tijd niet naar tevredenheid herstellen neemt u dan contact op met onze klantenservice?

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Gewoon heel keurig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
16-09-2019
Heel duidelijk wanneer het wordt geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
15-09-2019
Snelle levering in een nette verpakking
En nu maar hopen dat de boompjes goed gaan groeien
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
14-09-2019
Uitstekende levering snel en goed. En ze doen het goed. topi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
Voor de prijs is het plantje wel erg, erg klein.
1.33
Slecht

tuinflora.com antwoordt: 16-09-2019
Dank u voor uw reactie Het spijt ons te horen dat uw plant niet naar uw tevredenheid is, stuurt u een foto naar onze klantenservice, we helpen u graag verder, u heeft groei-garantie.

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
De zending zag er prima verzorgd uit. Een van de planten lijkt van mindere kwaliteit qua grootte en aantal blaadjes. Eve afwachten of hij het goed gaat doen. Vandaar 4 sterren.
4.67
Uitstekend

tuinflora.com

Contact
Achterweg Zuid 33c
2161DX Lisse
Nederland
melvinjansen@floradirect.nl
tuinflora.com
Winkel-exploitant
Bulbs Direct B.V.
Achterweg Zuid 33c
2161DX Lisse
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
M.E.C. Jansen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met tuinflora.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.