sailspecials.nl- Logo - Beoordelingen

Beoordelingen voor sailspecials.nl

432 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.321 beoordelingen in totaal

28 okt. 2022
Gewoon een geweldig product geleverd. En snel verzonden. Precies wat op de website staat krijg je dan ook. Zocht voor Dyneema 3mm waar ik boog pezen zelf van maak. (voor de sport) Service bestaat dus toch nog. Dikke duim omhoog

de meest kritische beoordeling

23 jan. 2023
De snelheid van de levering was ok. Het aflevering was nogal ver voor mij...vanuit oelegem is Schilde beter gelegen zeker met de fiets.ook spijtig dat het niet vernoemd staat dat de shunt ook voor mhomes is..en er stond ook op: veel plezier met je nieuwe zeilgerief..ik heb geen boot..

Beoordelingen voor sailspecials.nl

23 jan. 2023
28 dec. 2022
Jammer dat mijn bestelling in twee delen werd verstuurd. Kwam op verschillende plaatsen terecht. Verder oké.
4 apr. 2023
Ik kan niks beschrijven want ik heb nog niks ontvangen?
18 apr. 2023
Levertijd erg traag