Studiopets.com- Logo - Beoordelingen

Studiopets.comReviews

: 50Uitstekend

4,61

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Studiopets.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Studiopets.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Studiopets.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Studiopets.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Studiopets.com

36 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

50 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 nov. 2021
Ik zou nog wel meer spulletjes/kleding voor de huisdieren willen zien. De dieren zijn super schattig . Ik heb een kado laten inpakken ,ziet er lief uit met het lintje eromheen .
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


17 dec. 2021
Voldoen niet aan de leveringsbeloften. Slechte communicatie. Had met een mailtje hoop verdriet kunnen besparen. Telefoongesprek erg eenzijdig. Niet tof allemaal.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Studiopets.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle verzending, duidelijke communicatie, mooi ingepakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
As usual great gift choice. Fijne dag.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Knuffel is erg klein en stickers voor op de koffer ontbreken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
My nephew loved his new plush!!! Little Shady is now Antony’s the best friend.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Alles geweldig bij de flo moeten 3 aaa batterijen ipv 2 aa batterijen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Onze dochter is SUPERBLIJ met haar nieuwe knuffel hondje, alle leuke accessoires en haar pet-boeken! Alles werd netjes en zeer mooi verpakt thuis afgeleverd en er zat bovendien een heel lief briefje bij met een bijzonder fijne verrassing, zomaar een extra kofferje voor haar knuffel! Van harte bedankt @Studio Pets voor de TOP service!! Jullie hebben hier iemand héél gelukkig gemaakt! :-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
Hello, it was a gift for my nephew. We had a great Studio Pets puzzle time!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jul. 2022
Super leuk ingepakt en mijn dochters zijn dol op de schattige knuffels!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022 
Leuke producten, mooi verpakt en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Totally awesome! 5*
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2021
Ik zou nog wel meer spulletjes/kleding voor de huisdieren willen zien. De dieren zijn super schattig . Ik heb een kado laten inpakken ,ziet er lief uit met het lintje eromheen .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2021
Super snelle reactie, werd eigenlijk meteen teruggebeld. En de bestelling was binnen een uur ingepakt en al af te halen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2021
Great stuffed dogs. I ordered 2 times before and after Christmas. Fast delivery and great quality. Thank you!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2021
Leuk pakket om uit te pakken, alles netjes in verpakte zakjes
Beoordeling melden