Studiopets.com- Logo - Beoordelingen

Studiopets.comReviews

: 87Uitstekend

4,77

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Studiopets.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Studiopets.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Studiopets.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Studiopets.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Studiopets.com

61 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

87 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


25 jul. 2022
Onze dochter is SUPERBLIJ met haar nieuwe knuffel hondje, alle leuke accessoires en haar pet-boeken! Alles werd netjes en zeer mooi verpakt thuis afgeleverd en er zat bovendien een heel lief briefje bij met een bijzonder fijne verrassing, zomaar een extra kofferje voor haar knuffel! Van harte bedankt @Studio Pets voor de TOP service!! Jullie hebben hier iemand héél gelukkig gemaakt! :-)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 dagen geleden
Ik heb dinsdag de knuffel besteld voor een feestje op zondag maar helaas niet binnen gekomen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Studiopets.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
 
van Els V.
Alles is super snel verzonden, zeer leuk ingepakt, de knuffels zijn van zeer goeie en mooie kwaliteit, heel schattig met de dieren! Ik koop al jaren de kalenders en leuk dat dit merk is uitgebreid met meer spulletjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Goede klanten service , en super kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Ik heb dinsdag de knuffel besteld voor een feestje op zondag maar helaas niet binnen gekomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Cadeautje 2 dagen voor kerst besteld en nog voor de kerst binnen !! Fantastische service en super mooi product. Mijn dochter is mega blij gemaakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
De hulp die kreeg bij mijn vraag om het afleveradres te veranderen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Snel contact en snelle levering. Ik had een aantal vragen en daar ben ik goed bij geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Dat ik toch nog een kortingcodes voor online bestelling heb gekregen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 nov. 2022
 
Vlotte service van Bestellen naar ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022
Overzichtelijke site, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
 
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 dec. 2022
Leuk verpakt en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Super goed geholpen top
Beoordeling melden